-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.261
Gunum gecerse yapmayi dusunuyorum cunku benim adet tarihim pek sasmaz oncesinde yapip negatif gorursem cok uzulebilirim ama adet gorursem o kadar uzulmuyorum psikolojik galibaValla adet sancisi gibi olabiliyormus gebelik varsa hic belli olmaz. Gidip kan verseniz beta hcg de cikar.
Himm insallah hamilesindir. Ben test de yapsam regl de olsam ayni üzüntü degisen olmuyor. Gecen sene her reglime 5 gun kala baslardim kan aldirmaya deli gibi biraktim ama artikGunum gecerse yapmayi dusunuyorum cunku benim adet tarihim pek sasmaz oncesinde yapip negatif gorursem cok uzulebilirim ama adet gorursem o kadar uzulmuyorum psikolojik galiba
Canim icini ferah tut benimde 15.gunum bende de gogus sisligi ve hafif acimasi var baska bir belirtim yok dur bakalim Allahtan umit kesilmez bekliyelim az dahaçatlatma iğnesi vurulalı 16 gün oldu. göğüs şişliği dışında bir belirti yok
Canim icini ferah tut benimde 15.gunum bende de gogus sisligi ve hafif acimasi var baska bir belirtim yok dur bakalim Allahtan umit kesilmez bekliyelim az daha
Ins canim benim senin adet tarihin ne zaman benim 5-6 aralikhadi inşallah ikimiz de bu ay hamileyizdir canım.
Ins canim benim senin adet tarihin ne zaman benim 5-6 aralik
Ben catlatma ignesini 12.gunde vuruldum canim adet tarihimizde ayniymis ins ikimizde hamileyizdir de adet olmayizbenim 6 veya 7 aralık 28-29 günde bir oluyorum genelde. bu ay çatlatma iğnesini 10. gün vuruldum biraz erken gibi geldi
inşallah bugün test alıp sabah yapcam galibaBen catlatma ignesini 12.gunde vuruldum canim adet tarihimizde ayniymis ins ikimizde hamileyizdir de adet olmayiz
Bence bekle canim adet in gecerse yapinşallah bugün test alıp sabah yapcam galiba
Canım merhaba ben cumartesi çatlatma iğnesi oldum dün geceye de ilişkş saati verdi doktor ama bende ne bir Ağrı ne bir sızı var hafif karnım şiş gibi sanki gaz gibi acaba bende ise yaramadı mı yaevet canım bende de oldu pztsi de fazla ağrın olucak ondan sonraki günler hafifliyor
Canim ignenin etkisi herkeste ayni olmuyor merak etme burda agrisi olmayip hamile olan arkadaslarimiz var sakin ise yaramadi diye dusunme sabirla gununu bekle canim ve iliski saatlerini degerlendirmeyi unutmaCanım merhaba ben cumartesi çatlatma iğnesi oldum dün geceye de ilişkş saati verdi doktor ama bende ne bir Ağrı ne bir sızı var hafif karnım şiş gibi sanki gaz gibi acaba bende ise yaramadı mı ya
Yani bilemedim bende galiba çatlama günüm mü değil diye düşünüyorum belki hafta arasına doğru çatlar çünkü normalde ilaç kullanmadan önce bile çatlarken hafif ağrım olurdu ama bunda tık yokCanim ignenin etkisi herkeste ayni olmuyor merak etme burda agrisi olmayip hamile olan arkadaslarimiz var sakin ise yaramadi diye dusunme sabirla gununu bekle canim ve iliski saatlerini degerlendirmeyi unutma
İğne sonrasında bi süre hiç bi belirtim olmadı canım. Sonrasında ağrım sızım hiç bitmedi adete kadar ama negatif maalesef yani ağrıya sızıya takılma hiç belirti yaşamadan hamile kalan çok oldu burdaYani bilemedim bende galiba çatlama günüm mü değil diye düşünüyorum belki hafta arasına doğru çatlar çünkü normalde ilaç kullanmadan önce bile çatlarken hafif ağrım olurdu ama bunda tık yok
Aynı şeyi yazmışızz maşallah artık tecrübe ede ede kadın hastalıkları uzmanı olmaya adayızCanim ignenin etkisi herkeste ayni olmuyor merak etme burda agrisi olmayip hamile olan arkadaslarimiz var sakin ise yaramadi diye dusunme sabirla gununu bekle canim ve iliski saatlerini degerlendirmeyi unutma
Bende aynı şeyi yaşadım sabırla bekliyorum şimdi 8 günüm kaldıYani bilemedim bende galiba çatlama günüm mü değil diye düşünüyorum belki hafta arasına doğru çatlar çünkü normalde ilaç kullanmadan önce bile çatlarken hafif ağrım olurdu ama bunda tık yok