Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vur komşunun kafasına kafasına tatlım heyyyt benden önce bu apartmanda kimse hamile kalamaz diye bağırırım ben olsam benim üst kat komşumun çocukları var canavarlar düz duvara tırmanıyorlar eşime diyorum evlat olsa sevilmez ne bu be diye (konuya zart diye girdim ama napim)

Bizim karşı komşu sabahları büyük kızı okula götürüyor, öbürleride peşinden ağlıyor kadında onlara bağırıyor saydırıyor, ya tamam onlar cocuk ağlıyor sabah sabah ses çıkarmanın ayıp olduğunu bilmiyorlar, kocaman kadın sen niye onları uyarmak yerine apartmana doğru ya uyuyan var mıdır ses yapmayım bağırmayım demiyosun diye her sabah içimden saydırıyorum. Hay sana da çoçuklarına da diye, sonuçta işe gidiyorum bende biliyor yani insan biraz düşünür insanların uykusunumu bölüyorum napıyorum ben acaba diye ?

Benim ustunde 3 tane erkek var canim aynen tepemde tepiniyolar benimde ama 4.yu dusuk yapti ne olursa olsun uzulduk can sonucta. Konuya girebilirsin hic sorun yok

Aynen öyle ben istemiyordum da şöle olduda böle olduda, şey gibi işte ayy sınavada hiç çalışmadım kesin kalcam diyip sınavdan 100 alanlar gibi, bizde çalıştım diyip sınıfta kalanlar
Ahhahahaha evet kesinlikle doğru.
Aynen öyle ben istemiyordum da şöle olduda böle olduda, şey gibi işte ayy sınavada hiç çalışmadım kesin kalcam diyip sınavdan 100 alanlar gibi, bizde çalıştım diyip sınıfta kalanlar

Ben oluyorum canim bugun adet oncesi akintim gelmeye basladi demistim zaten olucam diye aman olayimda rahatliyayim valla öldürdü beni agrilar geceden beri.
Agrıya dayanamadm ondan dolayı bu ay kullanmadm kaldıkı benm zaten heo agrım olurdu ama ılacsan dolayı bel agrım cok oldu son gunlerde akıntımda cok reglıyıde cok az oldum aaba ustune mı gordum dıe dusunmeye basladım ıkı gundur kafayı yıyorjm galiba

18.gundu iste adetten onceki akintim gelmeye basladi canim oluyorum yani :))
Canım sadece akıntıysa olmuyor olabılırsın sen yınede dıkkat et kendıne umut vermek gıbı olmasında kendıne dııkkar etmekte fayda vsr 18.gun olmıs baya evde test varsa bır yap ıstersen kırmızılar gelmedıyse

Canim ben ptesi kan tahlili yaptirdim 0.108 cikti yani negatif ayrica gecen ay bende hep kahverengi geldi adetim doktoruma sordum doktorum bana ilac kullaniyosun tedavi goruyosun takilma bunlara dedi canim yani ondan az olmussundur takilma ona normal zamaninda doktoruna git genede soyle istersen ama

Genelde az olurumda bu sefer baya az oldu hayırlısı herseyın sakın benj yanlıs anlama ama kırmızıyı gorene kadar bekle hala reglı olmadıysan olabılır sende bısıler genelde 14. 15. Gun reglı olunuyor cunku yok yere umut dıılde dıkkat et kendkne dıe soyluyorum ben dıkkatsızlıhım bedelını agır odedım cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…