- 3 Ocak 2011
- 6.287
- 16.386
- 39
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.221
Vur komşunun kafasına kafasına tatlım heyyyt benden önce bu apartmanda kimse hamile kalamaz diye bağırırım ben olsamYok ya kan vermeye korkuyorum negatif gordukce artik bi itici geliyor bana kan vermekama saliya kadar falan beklerim agrilarim olucagim yonunde. Bekliyim bakalim hayirlisi olsun. Kiz sen onu diyon benim ust komsum bu ay ben beklerken 4.ye hamile kaldi ya ahahahahaha
Bizim karşı komşu sabahları büyük kızı okula götürüyor, öbürleride peşinden ağlıyor kadında onlara bağırıyor saydırıyor, ya tamam onlar cocuk ağlıyor sabah sabah ses çıkarmanın ayıp olduğunu bilmiyorlar, kocaman kadın sen niye onları uyarmak yerine apartmana doğru ya uyuyan var mıdır ses yapmayım bağırmayım demiyosun diye her sabah içimden saydırıyorum. Hay sana da çoçuklarına da diye, sonuçta işe gidiyorum bende biliyor yani insan biraz düşünür insanların uykusunumu bölüyorum napıyorum ben acaba diye ?Vur komşunun kafasına kafasına tatlım heyyyt benden önce bu apartmanda kimse hamile kalamaz diye bağırırım ben olsambenim üst kat komşumun çocukları var canavarlar düz duvara tırmanıyorlar eşime diyorum evlat olsa sevilmez ne bu be diye (konuya zart diye girdim ama napim)
Benim ustunde 3 tane erkek var canim aynen tepemde tepiniyolar benimde ama 4.yu dusuk yapti ne olursa olsun uzulduk can sonucta. Konuya girebilirsin hic sorun yokVur komşunun kafasına kafasına tatlım heyyyt benden önce bu apartmanda kimse hamile kalamaz diye bağırırım ben olsambenim üst kat komşumun çocukları var canavarlar düz duvara tırmanıyorlar eşime diyorum evlat olsa sevilmez ne bu be diye (konuya zart diye girdim ama napim)
Sorma dusunmekten uykum kacti bi bakiniyim dedim bende simdiAllah seni ne etmesinnnayakları havada olsak yine iyi aklımızda bi karış havadayız kafayı yedikk bebek bebek diye
Ahhahahaha evet kesinlikle doğru.Aynen öyle ben istemiyordum da şöle olduda böle olduda, şey gibi işte ayy sınavada hiç çalışmadım kesin kalcam diyip sınavdan 100 alanlar gibi, bizde çalıştım diyip sınıfta kalanlar
Aynen öyle ben istemiyordum da şöle olduda böle olduda, şey gibi işte ayy sınavada hiç çalışmadım kesin kalcam diyip sınavdan 100 alanlar gibi, bizde çalıştım diyip sınıfta kalanlar
Benimde gobegime ince ince sizilar giriyordu.Ciddimisin valla gobek deligimin etrafi agriyor hemde cok canim ben beklemiyorum ama olursada inan bana gore mucize olur yani
Ben oluyorum canim bugun adet oncesi akintim gelmeye basladi demistim zaten olucam diye aman olayimda rahatliyayim valla öldürdü beni agrilar geceden beri.Benimde gobegime ince ince sizilar giriyordu.
18.gundu iste adetten onceki akintim gelmeye basladi canim oluyorum yani :))
Agrıya dayanamadm ondan dolayı bu ay kullanmadm kaldıkı benm zaten heo agrım olurdu ama ılacsan dolayı bel agrım cok oldu son gunlerde akıntımda cok reglıyıde cok az oldum aaba ustune mı gordum dıe dusunmeye basladım ıkı gundur kafayı yıyorjm galibaBen oluyorum canim bugun adet oncesi akintim gelmeye basladi demistim zaten olucam diye aman olayimda rahatliyayim valla öldürdü beni agrilar geceden beri.
Canım sadece akıntıysa olmuyor olabılırsın sen yınede dıkkat et kendıne umut vermek gıbı olmasında kendıne dııkkar etmekte fayda vsr 18.gun olmıs baya evde test varsa bır yap ıstersen kırmızılar gelmedıyse18.gundu iste adetten onceki akintim gelmeye basladi canim oluyorum yani :))
Evet aynen akla düşünce uyku kaçırıyor maalesef bu nazlı bebeklerSorma dusunmekten uykum kacti bi bakiniyim dedim bende simdi
Dimi yaaAhhahahaha evet kesinlikle doğru.
Evet kolu komşu eş dost elti görümce ne varsa içimizde dökündük
Ohhh miss bu arada sen nick mi değiştrdim ben cok anlamıyorım yenıyım sitede tan_eliz misin senEvet aynen akla düşünce uyku kaçırıyor maalesef bu nazlı bebekler
Dimi yaa
Evet kolu komşu eş dost elti görümce ne varsa içimizde dökündük
Canim ben ptesi kan tahlili yaptirdim 0.108 cikti yani negatif ayrica gecen ay bende hep kahverengi geldi adetim doktoruma sordum doktorum bana ilac kullaniyosun tedavi goruyosun takilma bunlara dedi canim yani ondan az olmussundur takilma ona normal zamaninda doktoruna git genede soyle istersen amaCanım sadece akıntıysa olmuyor olabılırsın sen yınede dıkkat et kendıne umut vermek gıbı olmasında kendıne dııkkar etmekte fayda vsr 18.gun olmıs baya evde test varsa bır yap ıstersen kırmızılar gelmedıyse
Evet canım oğlumun adı tan, kızım olsaydı eliz koyacaktım ama nese dedim daha ortada fol yok yumurta yok olduğunda yaparım dedim değiştirdim :)Ohhh miss bu arada sen nick mi değiştrdim ben cok anlamıyorım yenıyım sitede tan_eliz misin sen
Belki de guzel seyler olacaktır ondandır belkide ıyı dusunmek lazım iyi dusunelım iyi olsun hayırlısıBenim agrilarim basladi kizlar bel ve kasik agrim var ve akintim da artti;(
Olsun canım hayal kurmak guzldır hayallerdır bızlerı gercege ulastıran sen hayal kurmaya devam et hersey guzel olacakEvet canım oğlumun adı tan, kızım olsaydı eliz koyacaktım ama nese dedim daha ortada fol yok yumurta yok olduğunda yaparım dedim değiştirdim :)
Genelde az olurumda bu sefer baya az oldu hayırlısı herseyın sakın benj yanlıs anlama ama kırmızıyı gorene kadar bekle hala reglı olmadıysan olabılır sende bısıler genelde 14. 15. Gun reglı olunuyor cunku yok yere umut dıılde dıkkat et kendkne dıe soyluyorum ben dıkkatsızlıhım bedelını agır odedım cunkuCanim ben ptesi kan tahlili yaptirdim 0.108 cikti yani negatif ayrica gecen ay bende hep kahverengi geldi adetim doktoruma sordum doktorum bana ilac kullaniyosun tedavi goruyosun takilma bunlara dedi canim yani ondan az olmussundur takilma ona normal zamaninda doktoruna git genede soyle istersen ama
Bilmiyorum canim catlagma ignesinden sonraki 14.gunumBelki de guzel seyler olacaktır ondandır belkide ıyı dusunmek lazım iyi dusunelım iyi olsun hayırlısı