-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.241
Hayırlısı neyse oyle olsun ben 15.gunde olmustumBilmiyorum canim catlagma ignesinden sonraki 14.gunum
Canım selamlar öncelikle tedavı surecın hayırlısıyla tamamlanır ıns. Sonrasında da ıgneden sonra 35. Saatte catlama oluo ve agrı olacak dıye bır kural yok sen su gunlerde bunları dusunme ılıskılerını duzenlı tut stresten uxak dur sana nacizane tavsıyem catladımk oldumu olacak mk dıye dusunme bu gunlerı stresten uzan bır sekılde guzelce degerlendır ve hayırlısı neyse o olsun de umarım en guzel sonucla karsılasırsınmerhaba kızlar bu ay ilk kez klomen kullandım ve sadece 1 yumurtam büyüdü. cuma günü 18 mm di. Dün çatlatma iğnesi oldum saat 11de ovitrelle göbekten. bugün salı ve çarşamba ilişki saati verdi doktor .Ama bende iğne den sonra hiç rahatsızlık olmadı acaba yumurtam çatlamamış olabilir mive ilk aydan ve de tek yumurtayla tutma ihtimali nedir ? inofolic combi de kullanıyorum. PKO yu bastırsın diye ne zor işmiş bunlar
Yanlıslıkla 35 yazmısım 36 olacakCanım selamlar öncelikle tedavı surecın hayırlısıyla tamamlanır ıns. Sonrasında da ıgneden sonra 35. Saatte catlama oluo ve agrı olacak dıye bır kural yok sen su gunlerde bunları dusunme ılıskılerını duzenlı tut stresten uxak dur sana nacizane tavsıyem catladımk oldumu olacak mk dıye dusunme bu gunlerı stresten uzan bır sekılde guzelce degerlendır ve hayırlısı neyse o olsun de umarım en guzel sonucla karsılasırsın
Aynen canim hakkimizda hayirlisu neyse o olsunHayırlısı neyse oyle olsun ben 15.gunde olmustum
inşallah canım pek düşünmemeye çalışıyorum ama bakalım okuduklarım da arkadaşların bazılarında ağrı akıntı vs olmuş bende hiçbirşey olmadı acaba iğne işe yaramadı mı diye düşündümCanım selamlar öncelikle tedavı surecın hayırlısıyla tamamlanır ıns. Sonrasında da ıgneden sonra 35. Saatte catlama oluo ve agrı olacak dıye bır kural yok sen su gunlerde bunları dusunme ılıskılerını duzenlı tut stresten uxak dur sana nacizane tavsıyem catladımk oldumu olacak mk dıye dusunme bu gunlerı stresten uzan bır sekılde guzelce degerlendır ve hayırlısı neyse o olsun de umarım en guzel sonucla karsılasırsın
Yok yok daha erken 36 saat gecmemız bıle daha dur bakalım sakince bekle gunlerını degerlendır öpuyorum canıminşallah canım pek düşünmemeye çalışıyorum ama bakalım okuduklarım da arkadaşların bazılarında ağrı akıntı vs olmuş bende hiçbirşey olmadı acaba iğne işe yaramadı mı diye düşündüm
Sağol canım durumları yine yazarımYok yok daha erken 36 saat gecmemız bıle daha dur bakalım sakince bekle gunlerını degerlendır öpuyorum canım
Benim normalde cok olur ama degisiyor canim ilac tedavi gordugumuz icin doktor takilma onlara dedi bana. Benim her ayki normal halim ya ayniyim bisey oldugunu sanmiyorum tabi dikkat ediyorum da yok yaniGenelde az olurumda bu sefer baya az oldu hayırlısı herseyın sakın benj yanlıs anlama ama kırmızıyı gorene kadar bekle hala reglı olmadıysan olabılır sende bısıler genelde 14. 15. Gun reglı olunuyor cunku yok yere umut dıılde dıkkat et kendkne dıe soyluyorum ben dıkkatsızlıhım bedelını agır odedım cunku
Sen gecen ay kacıncı gunde oldub regliBenim normalde cok olur ama degisiyor canim ilac tedavi gordugumuz icin doktor takilma onlara dedi bana. Benim her ayki normal halim ya ayniyim bisey oldugunu sanmiyorum tabi dikkat ediyorum da yok yani
Hayırlı olsun canımKizlar kusura bakmayin aksam giremedim. Sonuc 521.58 cikti. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.
evet canım bende de oldu pztsi de fazla ağrın olucak ondan sonraki günler hafifliyorArkadaslar ben catlatma ignesini cuma gunu vurundum cumartesi hersey normaldi. Ama pazar sabahi sancilarla uyandim. Sizde de oldu mu acaba ve hala devam etmekte. Şu psikolojimiz bozulmadan bi nasip etse rabbim hayirlisiyla
Panik yapma canım agrı oluyor ben agır reglı agrısı yasayanlardanım ama ılacın bel agrısı ve kasık agrısı bır baskaydı sabırla yola devam gunlerını degerlendır canımArkadaslar ben catlatma ignesini cuma gunu vurundum cumartesi hersey normaldi. Ama pazar sabahi sancilarla uyandim. Sizde de oldu mu acaba ve hala devam etmekte. Şu psikolojimiz bozulmadan bi nasip etse rabbim hayirlisiyla
Ben ilk defa catlatma ignesi vurundum. Sizin kacinci sizde mi ilk defa vurundunuz. Bide kac gununuz kaldi adetinize. Benim cok var daha artik sabrimin sonunun sonundayimevet canım bende de oldu pztsi de fazla ağrın olucak ondan sonraki günler hafifliyor
3 yildir bu yoldayimPanik yapma canım agrı oluyor ben agır reglı agrısı yasayanlardanım ama ılacın bel agrısı ve kasık agrısı bır baskaydı sabırla yola devam gunlerını degerlendır canım
Canim bende ilk kez vuruldum 4-5 aralik adet tarihim az kaldi benim....biliyorum suan sana gunler hic bitmeyecek gibi geliyor ama kolay olmasada takmamaya calis ugras bul kendine yoksa iskence oluyor gun saymakBen ilk defa catlatma ignesi vurundum. Sizin kacinci sizde mi ilk defa vurundunuz. Bide kac gununuz kaldi adetinize. Benim cok var daha artik sabrimin sonunun sonundayim
Aaaa cok az kalmis insallah hamilesindirCanim bende ilk kez vuruldum 4-5 aralik adet tarihim az kaldi benim....biliyorum suan sana gunler hic bitmeyecek gibi geliyor ama kolay olmasada takmamaya calis ugras bul kendine yoksa iskence oluyor gun saymak
Ins canim benim ama pek umudum yok her an adet olcakmis gibiyimAaaa cok az kalmis insallah hamilesindiryaa guzel haberlerini bekliyorum. Hayırlısıyla.
Valla adet sancisi gibi olabiliyormus gebelik varsa hic belli olmaz. Gidip kan verseniz beta hcg de cikar.Ins canim benim ama pek umudum yok her an adet olcakmis gibiyim