Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O ihtimali düşündüm canım iki gün arayla devam ettim beta değerine baktırmaya. Arttığını gördüm çok şükür :dua:
Ne guzel Allahim hayirli guzel bi sekilde kucagina almayida nasip etsin canim. Bendede bugun alt tarafa vuruyo kasigimdan agri. Cok kendimi dinlemek istemiyorumda zaman yaklastikca elimizde olmuyor maalesef. Gecen ay bekledim test yapmadim bu ayda beklerim sanirim

Ne guzel Allahim hayirli guzel bi sekilde kucagina almayida nasip etsin canim. Bendede bugun alt tarafa vuruyo kasigimdan agri. Cok kendimi dinlemek istemiyorumda zaman yaklastikca elimizde olmuyor maalesef. Gecen ay bekledim test yapmadim bu ayda beklerim sanirim
Allahım hepimize bir an önce sağlıklı bebekler versin inşallah,isteyen herkese

Beta değerim ilk önce 9.9 çıktı sonra 25 sonra 75 bugün de 234 çıktı
Ay bana umut oldun çok heyecanlandım inşallah bende de vardır çok istiyorum insallah rabbim nasip eder bende iki gün sonra yaptırıcam canım benim çok saol suan sadece akintim var krem gibi beyaz bide ara ara kasıklarimda ağrı var goguslerim sızlıyor belirtiler bu kadar inşallah bende güzel haberi veririm sana

Ay bana umut oldun çok heyecanlandım inşallah bende de vardır çok istiyorum insallah rabbim nasip eder bende iki gün sonra yaptırıcam canım benim çok saol suan sadece akintim var krem gibi beyaz bide ara ara kasıklarimda ağrı var goguslerim sızlıyor belirtiler bu kadar inşallah bende güzel haberi veririm sana
İnşallah canım inşallah güzel haber verin hepiniz. Bende şimdi kese görünecek mi kalp atışını duyacakmıyım diye düşünüyorum bu böyle gidecek sanırım :KK70:

İnşallah canım inşallah güzel haber verin hepiniz. Bende şimdi kese görünecek mi kalp atışını duyacakmıyım diye düşünüyorum bu böyle gidecek sanırım :KK70:
Inşallah rabbim nasip eder de görürsün tatlm sana çok dua edicem benim icime umut oldun valla inşallah vardır benimde 1 senedir bekliyorum bu haberi test yapsam mı acaba yarn heyecanlandım iyice yükselirse var demek demi canm

Inşallah rabbim nasip eder de görürsün tatlm sana çok dua edicem benim icime umut oldun valla inşallah vardır benimde 1 senedir bekliyorum bu haberi test yapsam mı acaba yarn heyecanlandım iyice yükselirse var demek demi canm
Benim de bir yıl oldu eğer değer en az iki katına çıkıyorsa gebelik var demektir

Ya bana beklemek ve sabretmek çok daha zor geldiği için 8.günü test yaptım
Ama erkek gebelik testiydi. Eğer herşeyi görmeye hazır hissediyorsan kendini dene bakalım.
Ya zaten 1 senedir negatif görmeye alıştım daha çok umutlanıp beklemektense gider öğrenirim erkenden daha iyi inşallah vardır bi tarafımda hep umutlu allah büyüktür yarn gidip kan testi yaptırıcam canm bakalm kaç cikcak

Insallah canim senin isim hatice sanirim degilmi yaptir bakalim testi yarin ne cikicak ay ben bile sabirsizlandim. Adetimi beklicem diyodum gecen ay oyle yapmistim
Evet canm adım hatice yarn gidip yatrcam bide iki gün sorma yaptırırım dayanamiycam eninde sonunda öğrenicez adet günüme kadar bekleyemeyecegim sanırım gider öğrenirim daha iyi

Evet canm adım hatice yarn gidip yatrcam bide iki gün sorma yaptırırım dayanamiycam eninde sonunda öğrenicez adet günüme kadar bekleyemeyecegim sanırım gider öğrenirim daha iyi
Hadi hayirlisi bakalim benim 15.gun tam adet gunune denk geliyor 11.gune kadar bekleyim eger adet belirtilerim baslamazsa bende gidip kan veririm artik haftaya sanirim benimde :)

:KK24:Kızlar bende ilk ovitrelle ile gebe kaldım sorularınıza elimden geldiğince cevap verebilirim
Ayy ne güzel darısı başımıza inşallah:)
Tek merak ettiğim çok gerginim ve üstümde aşırı bitkinlik var normalmi sende de varmıydı bildiğin adet döneminde gibiyim:KK43:
Kızlar yumurta takibi yaptırdınızmı benim yumurtam cumartesi 11 mm idi bu cumartesi tekrar gidicez aslında Çarşamba çağırmıştı ama izin alamadım umarım geç kalmış olmayız çatlatma iğnesi yapacaktı duruma göre
Evet canım gün gün takip etti iğne için hazır hale gelince iğne yaptık. Ya aslında izin al sonra doktordan rapor ya da muayene kağıdı getirirsin sorun olmaz heralde.
E Esra_Babies Hilal coban Hilal coban yahu ben 29 yasındayım hıc 10 gun onceden adet belırtısı duymadım :KK70: benım bat a gore haftaya persembe adet olmam lazım , kesın 2 gunde stresten gecıkır :S
Ay ne bilim neyden umitlensem sonu adete çıktı :KK70:
Yine öle olcak sanıyorum belkide olcak :KK70:
Evet bende oyleyim sanki kendimi adet olcakmis gibib hissediyorum
Evet yaa evham günleri başladı :KK70:

X