Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim esim cok yorgundu ondan dun aksam degerlendiremedik baktim bazi forumlarda vuruldugunuz gun deil ertesi gun iliskiye baslayin yazmislar bende bugun carsamba persembe cuma degerlendireyim diyorum
Maalesef bizde sadece 36 saat sonrasını değerlendirdik. Yani tutarsa mucize dicem. Haftasonu evde değildik sonra araya yegenimin doğum gunu felan girdi derken tek ilişkiye kaldı umitler. Sonra gerginlikler başladı ilişki felan gözüme gözükmedi. Koy verdim resmen olursa olsun dedim. Aşırı yorgunluk var üstümde gerçekten o işe bile enerjim yok :KK43:

ya arkadaslar herkes ıgne sonrası agrılardan bahsedıyor bende tık yok, benım ıncecık yag derımı aşamadı mı yoksa ıgne :KK70: sadece bas agrısı oldu . essek gıbıyım masalalah , dınlıyorum kendımı belkı hafıf bıseyler olur dıye yok anam :S
Ya Hilal coban Hilal coban aklımı karıştırdı :KK70:
Kız ben döllenmemi oluyo acaba nedir bu belirtiler derken, geçen sefer aynısı yaşayıp adet olmuş:)))))
Sonra içime kurt düştü acaba adet belirtilerimi bunlar. Daha 10 gün var gerçi pazar bi test yapayım. Elimde 4 tane felan vardı

Maalesef bizde sadece 36 saat sonrasını değerlendirdik. Yani tutarsa mucize dicem. Haftasonu evde değildik sonra araya yegenimin doğum gunu felan girdi derken tek ilişkiye kaldı umitler. Sonra gerginlikler başladı ilişki felan gözüme gözükmedi. Koy verdim resmen olursa olsun dedim. Aşırı yorgunluk var üstümde gerçekten o işe bile enerjim yok :KK43:
Canim zaten aslinda 36 saat sonrasi onemli cunku yumurta 36 saat sonra catlayabiliyor catlayinca icerde sperm varsa 24 saat icinde dollenme sansi oluyor

Evet canim asiri yorgunluk bende de var hormonlardan oturu kasiklarim belim bacaklarim agriyor cok fena

Ya kızlar yazmayı unutmuşum sabahtan beri.
Hayırlara vesile olsun inşallah rüyamda test yapmışım bildiğiniz kabak gibi iki kırmızı belirmiş. Ama rüyanın ne başını ne sonunu hatırlamıyorum ama çizgiyi gördüğümü net hatırlıyorum bi tek o kalmış aklımda.
Muhtemelen çok fazla bilinç altımıza yerleştiği için böyle rüyalar görmemiz normal :/

Kızlar yumurta takibi yaptırdınızmı benim yumurtam cumartesi 11 mm idi bu cumartesi tekrar gidicez aslında Çarşamba çağırmıştı ama izin alamadım umarım geç kalmış olmayız çatlatma iğnesi yapacaktı duruma göre

Ya Hilal coban Hilal coban aklımı karıştırdı :KK70:
Kız ben döllenmemi oluyo acaba nedir bu belirtiler derken, geçen sefer aynısı yaşayıp adet olmuş:)))))
Sonra içime kurt düştü acaba adet belirtilerimi bunlar. Daha 10 gün var gerçi pazar bi test yapayım. Elimde 4 tane felan vardı

E Esra_Babies Hilal coban Hilal coban yahu ben 29 yasındayım hıc 10 gun onceden adet belırtısı duymadım :KK70: benım bat a gore haftaya persembe adet olmam lazım , kesın 2 gunde stresten gecıkır :S

Kızlar yumurta takibi yaptırdınızmı benim yumurtam cumartesi 11 mm idi bu cumartesi tekrar gidicez aslında Çarşamba çağırmıştı ama izin alamadım umarım geç kalmış olmayız çatlatma iğnesi yapacaktı duruma göre
selam canım, ben adetın 2. gunu vajınal muayene oldum, yumurtalar vardı, 10. gun tekrar baktı 2 yumurta vardı bırı 21 dıgerı 16 mm olmus ertesı gun catlama ıgnesı vurdu. sonra gıtmedım catladımı dıye ama catlamıstır heralde zaten duzenlı adet oluyorum sabırsızlıktan ıgne vuruldum, insallah tutmustur :)

canım hergun 1 ıle 2 mm buyuyormus sankı bıraz gec kalırsın gıbı daha erken gıdemıyor musun, yumurta takıbı ıcın testler var onlardan alıp kendın de takıp et ıstersen en azından degerledırırsın

selam canım, ben adetın 2. gunu vajınal muayene oldum, yumurtalar vardı, 10. gun tekrar baktı 2 yumurta vardı bırı 21 dıgerı 16 mm olmus ertesı gun catlama ıgnesı vurdu. sonra gıtmedım catladımı dıye ama catlamıstır heralde zaten duzenlı adet oluyorum sabırsızlıktan ıgne vuruldum, insallah tutmustur :)
Ben de düzenli adet oluyorum eşimle hiçbir sorunumuz yok çok şükür ama 2 yıldır bebek olmuyor doktor tüp ya da aşılama önermedi önce çatlatma iğnesi deneyelim belki günü kaçırıyorsunuz dedi bi de bazı kadınların vajşnası asidik yapıda olup spermleri öldürüyormuş bunun için fitil verdi

:KK24:Kızlar bende ilk ovitrelle ile gebe kaldım sorularınıza elimden geldiğince cevap verebilirim

merhaba. Gebeliğiniz hayırlı olsun. ben de bu ay klomen artı ovitrelle tedavisi gördüm. 10. gün 20 mm yumurtam gelişmişti ve çatlatma iğnesi vuruldum. bana biraz erken geldi ama sizce normal mi ? iğneyi cumartesi vuruldum.

Son düzenleme:
canım hergun 1 ıle 2 mm buyuyormus sankı bıraz gec kalırsın gıbı daha erken gıdemıyor musun, yumurta takıbı ıcın testler var onlardan alıp kendın de takıp et ıstersen en azından degerledırırsın
O testlerden çok yaptım denemediğim bişi kalmadı artık zaten düzenli ilişkiye giriyoruz yumurtalar da çatlıyor iğne niye yapacak anlamadım açıkçası vardır bir bildiği diye çok üstünde durmuyorum kendiliğinden çatlarsa da bi daha ki aya artık nasip csnım izin alamadım işler yoğun

merhaba. Gebeliğiniz hayırlı olsun. ben de bu ay klomen artı ovitrelle tedavisi gördüm. 10. gün 20 mm yumurtam gelişmişti ve çatlatma iğnesi vuruldum. bana biraz erken geldi ama sizce normal mi ? iğneyi cumartesi vuruldum.
Benim 16.gün yapılmıştı ama 20mm yumurtanız gelişmiş olduğu için zamanında uygulanmış iğneniz. Çok teşekkür ederim bu arada darısı isteyen herkesin başına inşallah

Kızlar bu arada önce hsg çekildi benim daha sonra ovitrelle yapıldı ayrıca sadece sağda gelişmiş tek bir yumurtam vardı. Yumurta sayısına vs hiç bakmayın önemli olan yumurtanın kalitesi çatlaması ve sperm ile buluşup döllenmesi.

benim de hiç ağrı olmadı. hani çatladığını falan hissediyormuş bazıları bende hiç öyle bir şey olmadı.

X