Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama canim az daha sabret bence ptesi yap sonra ignenin etkisi gecmemis olur falan bosa umut etmiyelim bence ptesi birlikte yapalim :-)
Yok canım ümit etmem 2-3 gun arayla yaparak test ederim ztn elimde kalmış son testler bi işe yarasın :)))))
Bi dahaki ay düşünmüyorum tabi buyuk konuşmayım ama cok zor ve sıkıntılı bi süreç ;( insanı takıntılı yapıyor bi süre kafa dinleyim iyice manyak oldum çıktım

Yok canım ümit etmem 2-3 gun arayla yaparak test ederim ztn elimde kalmış son testler bi işe yarasın :)))))
Bi dahaki ay düşünmüyorum tabi buyuk konuşmayım ama cok zor ve sıkıntılı bi süreç ;( insanı takıntılı yapıyor bi süre kafa dinleyim iyice manyak oldum çıktım
Ilk 2 ay bende cok taktim baktim olacak gibi degil kendime zarar veriyorum bu ay hakikaten saldim cayira. Sadece iliski duzenini yerine getirdim gerisi Allah kerim :)

Ha bide bu testleri nerden aliyosunuz boyle elinizde kaliyo falan. Kiz oyle cok takarsin kafaya ama

Kızlar merhaba 22 ekim adet oldum sonra klomen ve çatlatma iğnesi kullandım geçen gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan testi yptrdm 30. 3 çıktı iki gün sonra 88 .6 çıktı iki gün sonra yani bugün 209.6 çıktı yarın adet günüm yarından sonra doktoragtcm değerlerim normal demi iki senedir bu haberi bekliyoruz

Kızlar merhaba 22 ekim adet oldum sonra klomen ve çatlatma iğnesi kullandım geçen gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan testi yptrdm 30. 3 çıktı iki gün sonra 88 .6 çıktı iki gün sonra yani bugün 209.6 çıktı yarın adet günüm yarından sonra doktoragtcm değerlerim normal demi iki senedir bu haberi bekliyoruz

Şahane canim hayirli olsun cok guzel artmis igneden sonra kacinci gun yaptin testini

Şahane canim hayirli olsun cok guzel artmis igneden sonra kacinci gun yaptin testini
Ya hatice bana ozelden yazmis kan tahlili yaptirmis sonuc malesef 4.59 yazmis kiz pozitif degilmi o zaten erken yaptirdi dayanamadi gitti aksam. Simdide ortada yok yukselir zaten o demi benmi yanlis biliyorm yaa

X