- 6 Nisan 2017
- 244
- 119
- 29
- Konu Sahibi Esra_Babies
Bende dayanamıyorum yarın yapicamKız ben bu cuma kesin dayanamaz yaparım aha da buraya yazıyorum belkide perşembe gunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dayanamıyorum yarın yapicamKız ben bu cuma kesin dayanamaz yaparım aha da buraya yazıyorum belkide perşembe gunu
E sen yap bakalim ama kan tahlili yaptir sende cikarsa bende senden cesaret bulurum canimKız ben bu cuma kesin dayanamaz yaparım aha da buraya yazıyorum belkide perşembe gunu
Ama canim az daha sabret bence ptesi yap sonra ignenin etkisi gecmemis olur falan bosa umut etmiyelim bence ptesi birlikte yapalimKız ben bu cuma kesin dayanamaz yaparım aha da buraya yazıyorum belkide perşembe gunu
Yok canım ümit etmem 2-3 gun arayla yaparak test ederim ztn elimde kalmış son testler bi işe yarasın :)))))Ama canim az daha sabret bence ptesi yap sonra ignenin etkisi gecmemis olur falan bosa umut etmiyelim bence ptesi birlikte yapalim
Kacıncı günü İğnenin canım :)Bende dayanamıyorum yarın yapicam
Ilk 2 ay bende cok taktim baktim olacak gibi degil kendime zarar veriyorum bu ay hakikaten saldim cayira. Sadece iliski duzenini yerine getirdim gerisi Allah kerim :)Yok canım ümit etmem 2-3 gun arayla yaparak test ederim ztn elimde kalmış son testler bi işe yarasın :)))))
Bi dahaki ay düşünmüyorum tabi buyuk konuşmayım ama cok zor ve sıkıntılı bi süreç ;( insanı takıntılı yapıyor bi süre kafa dinleyim iyice manyak oldum çıktım
Ha bide bu testleri nerden aliyosunuz boyle elinizde kaliyo falan. Kiz oyle cok takarsin kafaya amaYok canım ümit etmem 2-3 gun arayla yaparak test ederim ztn elimde kalmış son testler bi işe yarasın :)))))
Bi dahaki ay düşünmüyorum tabi buyuk konuşmayım ama cok zor ve sıkıntılı bi süreç ;( insanı takıntılı yapıyor bi süre kafa dinleyim iyice manyak oldum çıktım
Kız ben bu cuma kesin dayanamaz yaparım aha da buraya yazıyorum belkide perşembe gunu
Kızlar merhaba 22 ekim adet oldum sonra klomen ve çatlatma iğnesi kullandım geçen gün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan testi yptrdm 30. 3 çıktı iki gün sonra 88 .6 çıktı iki gün sonra yani bugün 209.6 çıktı yarın adet günüm yarından sonra doktoragtcm değerlerim normal demi iki senedir bu haberi bekliyoruz
Ya hatice bana ozelden yazmis kan tahlili yaptirmis sonuc malesef 4.59 yazmis kiz pozitif degilmi o zaten erken yaptirdi dayanamadi gitti aksam. Simdide ortada yok yukselir zaten o demi benmi yanlis biliyorm yaaŞahane canim hayirli olsun cok guzel artmis igneden sonra kacinci gun yaptin testini
Canim erkense yeni yukseliyordur yada igneden de olabilir kac gun varmi bataBenmi sasirdim ya 40.59mu olmasi gerek kafam karisti 4.59 yazmis negatifmi simdi
Forumdan birinin de 2 kusurdu ,3 gun sonra yükselmişti insallh onunda oyledirCanim erkense yeni yukseliyordur yada igneden de olabilir kac gun varmi bata
Insallah ya bana ozelden yazmis kac gun var bilmiyorum heralde ignenin 10.gunuydu canimForumdan birinin de 2 kusurdu ,3 gun sonra yükselmişti insallh onunda oyledir
Yükselir Canım yenidir insallah 2 gün sonra testi tekrarla 2 katı yükseltmişse süperKzlar adet olmama 8 gün var ıgnenin 10.günü kan testi 4.59 cıktı sizce yukselirmi ya
Tmam canm inşallah yükselirYükselir Canım yenidir insallah 2 gün sonra testi tekrarla 2 katı yükseltmişse süper
Kiz sen nerdesin ortaligi ayaga kaldirdim senin icin herkes beklesin yukselir diyor diger konudada sordum arkadaslara canimKzlar adet olmama 8 gün var ıgnenin 10.günü kan testi 4.59 cıktı sizce yukselirmi ya