Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ilk ay dayanamayip kan verdim sifiri gordum kiz moral bozmak yok yukselicek o deger insallahhhhh arkandanda ben gelicem

Canım benim teşekkür ederim inşallah yükselir ya sen nasılsın bakalm kaçıncı gün bugün
Daha benim 5.gunum ya adet belirtilerim olmazsa ptesi yaptiricam tahlili insallah. Ilkte negatifi gordum sifiri. 2.cide testte tek cizgi simdi cesaret edemem kolay kolay. Kizlari kandirmaya calisiyom ptesi yapalim hep beraber diye :-)

Daha benim 5.gunum ya adet belirtilerim olmazsa ptesi yaptiricam tahlili insallah. Ilkte negatifi gordum sifiri. 2.cide testte tek cizgi simdi cesaret edemem kolay kolay. Kizlari kandirmaya calisiyom ptesi yapalim hep beraber diye :-)
Tmam kuzum pazartesi yapalım hepiniz tekrardan güzel haberleri bekliyorum hepinizdennnn :anneadayı:

Ben bugun okunmus suyum vardi ona meryem suresinide okudum Rabbim sifa olmasini nasip etsin hepimiz bu ay mutlu olalim ya. Bence sende var gibi hissediyorm ben
Inşallah canım benim inşallah ya sende de bende de hepimizdede olsun inşallah nasip etsin rabbim sevindirici haberi verelim benim yerimede oku bende okudum bugün meryem süresini

Gitti gidiyordan almıştım canım. Ovulasyon testiyle beraber adam paket halinde satıyor canım 15 liramı neydi :)
Ben sevmiyorum o testleri ya oldum olasi itici geliyor bana zaten negatifide gorunce onceki ay daha beter gicik oldum direk kan vermek daha iyi :)

Eşimle tartıştım akşam üstü.
Çok moralim bozuldu hatta ağladım.
Şimdi düşünüyorum da bu bebeğin olmasımı hayırlı olmamasımı, Onuda Rabbim gösterecek... :KK43:

X