- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- Konu Sahibi Esra_Babies
2 gun sonra tekrarla bakim ne olucak yukselme varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy heyecanlandım ınsallah hepımız hamiş oluruzKiz sen nerdesin ortaligi ayaga kaldirdim senin icin herkes beklesin yukselir diyor diger konudada sordum arkadaslara canim
Hepimiz ptesi yapalim dedim size tahliliAyyy heyecanlandım ınsallah hepımız hamiş oluruz
Canım benim teşekkür ederim inşallah yükselir ya sen nasılsın bakalm kaçıncı gün bugünKiz sen nerdesin ortaligi ayaga kaldirdim senin icin herkes beklesin yukselir diyor diger konudada sordum arkadaslara canim
Daha benim 5.gunum ya adet belirtilerim olmazsa ptesi yaptiricam tahlili insallah. Ilkte negatifi gordum sifiri. 2.cide testte tek cizgi simdi cesaret edemem kolay kolay. Kizlari kandirmaya calisiyom ptesi yapalim hep beraber diyeCanım benim teşekkür ederim inşallah yükselir ya sen nasılsın bakalm kaçıncı gün bugün
Tmam kuzum pazartesi yapalım hepiniz tekrardan güzel haberleri bekliyorum hepinizdennnnDaha benim 5.gunum ya adet belirtilerim olmazsa ptesi yaptiricam tahlili insallah. Ilkte negatifi gordum sifiri. 2.cide testte tek cizgi simdi cesaret edemem kolay kolay. Kizlari kandirmaya calisiyom ptesi yapalim hep beraber diye
Insallah valla benim belim agriyo kasigimda tuhaf bi haller var gobegimin etrafi agriyor hallerim fenaTmam kuzum pazartesi yapalım hepiniz tekrardan güzel haberleri bekliyorum hepinizdennnn
Inşallah vardır tatlım ya inşallah ikimizde hamis oluruz bu ay inşallah inşallah hep dua edelimInsallah valla benim belim agriyo kasigimda tuhaf bi haller var gobegimin etrafi agriyor hallerim fena
Ben bugun okunmus suyum vardi ona meryem suresinide okudum Rabbim sifa olmasini nasip etsin hepimiz bu ay mutlu olalim ya. Bence sende var gibi hissediyorm benInşallah vardır tatlım ya inşallah ikimizde hamis oluruz bu ay inşallah inşallah hep dua edelim
Inşallah canım benim inşallah ya sende de bende de hepimizdede olsun inşallah nasip etsin rabbim sevindirici haberi verelim benim yerimede oku bende okudum bugün meryem süresiniBen bugun okunmus suyum vardi ona meryem suresinide okudum Rabbim sifa olmasini nasip etsin hepimiz bu ay mutlu olalim ya. Bence sende var gibi hissediyorm ben
Gitti gidiyordan almıştım canım. Ovulasyon testiyle beraber adam paket halinde satıyor canım 15 liramı neydi :)Ha bide bu testleri nerden aliyosunuz boyle elinizde kaliyo falan. Kiz oyle cok takarsin kafaya ama
Sifa olsun insallah canim. Hayirlar getirsin :)Inşallah canım benim inşallah ya sende de bende de hepimizdede olsun inşallah nasip etsin rabbim sevindirici haberi verelim benim yerimede oku bende okudum bugün meryem süresini
Amin kuzum sanada birtanem inşallah güzel haberler veririz kuzumSifa olsun insallah canim. Hayirlar getirsin :)
Ben sevmiyorum o testleri ya oldum olasi itici geliyor bana zaten negatifide gorunce onceki ay daha beter gicik oldum direk kan vermek daha iyi :)Gitti gidiyordan almıştım canım. Ovulasyon testiyle beraber adam paket halinde satıyor canım 15 liramı neydi :)
Ptesiye kadar sabir ya vakitte gecmiyo varyaAmin kuzum sanada birtanem inşallah güzel haberler veririz kuzum
Aynen öyle nasıl beklicez yaPtesiye kadar sabir ya vakitte gecmiyo varya
Sabredicez 9 ay nasil bekliceksek bi kac gunde gecer ya. Ben onceki gibi degilim daha 6.ayim ama ilk 2 ay cok heves ettim simdi o sabirsizlik kalmadiAynen öyle nasıl beklicez ya
Dgru diyorsun ya inşallah ıgnenin etkisi değildir inşallah değer yükselir kuzum ya dua edelim birbirimize ben iki gün sonra tekrarlıcam bakalm yükselme var mıSabredicez 9 ay nasil bekliceksek bi kac gunde gecer ya. Ben onceki gibi degilim daha 6.ayim ama ilk 2 ay cok heves ettim simdi o sabirsizlik kalmadi