Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun isten oturu pek giremedim hilal ceza almis anladigim kadariyla tan_eliz den oturu sanirim yada sikayet etti hilali...benim bugun igneden sonraki 8.gunum bugun sag kasigima ara ara batmalar oldu ins bebegim yerlesiyodur sagdan yumurtladim bu ay umutlandim azcik ama nasip kismet

Selam kızlar bende çatlatma iğnesi ile hamile kalmaya çalışıyorum bu ay femara kullandım bugün 3. Günüm 4 aralıkta komtrol var muhtemelen iğnem olur ben bu ay iğneden sonra18. Gün adet oldum

Kızlar benim için önemli bir soru soracağım cvp verırsenız sevinirim ben bu ay ılk kez femara ve ıgne kullandım regli oldm ve 2.kez ustuste kullanmak istemiyorum bu tedavıye ara vermek bir sorun mu devamlılığı olması gerekır mi doktorunuzla hıc bu konu hk. Konustunuz mu?

Yok canim agrim sadece 9. Gun oldu hafif sol kasigimda batmalar oldu baska bisey yok
canım benimde 8.günüm benimde ara ara batmalar oluyor ve ara ara beyaz akıntım oluyor akşama doğru pazar alışverişi yapmıştım eve geldim belim sırtım kasıklarım kopuyodu sanki çok kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…