- 6 Nisan 2017
- 244
- 119
- 29
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
yok canım benım son 3 gun bata ama pek hareket yok. senın nasılNapiyorsunuz var mı bi gelisme
sen tekrar test yaptın mı canımBen olumsuzum kesin olucam adet diğer aya kaldı artık vardır allah'ın bi bildiği diyorum her şeyin hayırlısı her zaman
Hayır canm yapmadım yapmamda belliki adet oluyorum gerek yok gene negatif görünce agliycam hiç değilse olumsuzu düşünmek bu kadar can yakmıyor bu ay olmadı biliyorum geldi gelcek adetim öyle hissediyorumsen tekrar test yaptın mı canım
yok canım benım son 3 gun bata ama pek hareket yok. senın nasıl
Hosgeldin aramiza:) bekleyis zor ama olsun sinu guzel olur insAz önce çatlatma iğnemi vuruldum hayırla vesile olsun inşaAllah çok heyecanlıyım 14 gün nasıl bekliycem acaba
Hoşbuldum :)) Amin inşaAllahHosgeldin aramiza:) bekleyis zor ama olsun sinu guzel olur ins
Yok canim agrim sadece 9. Gun oldu hafif sol kasigimda batmalar oldu baska bisey yokCanim akinti artisi yada agrin falan var mi
Bilmiyorum ki canim ben bi kere kimyasal gebelik oldum simdi hic olmayacakmisim gibi geliyorSonraki ay neden isteyeceksin canım? Zaten yumurta takibi yaptırarak vurulmadın mı iğneyi? Adet belirtileri ve gebelik belirtileri benziyormuş belki hamilelik vardır.
Olur canım olur gönlünü ferah tut. Belki şuan olmuştur bile:)Bilmiyorum ki canim ben bi kere kimyasal gebelik oldum simdi hic olmayacakmisim gibi geliyor
Sagol canim hepimiz insallah bebislerimize kavusuruzOlur canım olur gönlünü ferah tut. Belki şuan olmuştur bile:)
Canim senin bat ne zamanOlur canım olur gönlünü ferah tut. Belki şuan olmuştur bile:)
canım benimde 8.günüm benimde ara ara batmalar oluyor ve ara ara beyaz akıntım oluyor akşama doğru pazar alışverişi yapmıştım eve geldim belim sırtım kasıklarım kopuyodu sanki çok kötü oldumYok canim agrim sadece 9. Gun oldu hafif sol kasigimda batmalar oldu baska bisey yok