Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonraki ay neden isteyeceksin canım? Zaten yumurta takibi yaptırarak vurulmadın mı iğneyi? Adet belirtileri ve gebelik belirtileri benziyormuş belki hamilelik vardır.
Benim yumurtalarım gelisiyor, ama klomenle sanirim bir kac yumurta oluyormus sans iste. Ne bilim ya test yapmaya da korkuyorum

bılmıyorum kı canım. yanlıs anlasılmalar olmus sanırım. streslı donemden gecıyoruz hepımız. bende agrı falan yok adet Allah buyuk beklıyoruz :dua:
O kadar hormon alıyoruz, bünye de kaldırmıyor tabi. Ben kendimde de fark ediyorum bunu, psikolojik olarak kötü etkileniyorum. Özellikle klomen kullanırken nereye saldıracağımı bilemiyordum, hepsini zihnimin içinde yaşıyorum bir de dışarı da vuramıyorum. En sonunda dedim kafayı yemeden ben bi el işine bişeye başlayayım. Oturdum el işi yaptım kaç gün :-)

Senin bat ne zamandı?

Evet canım spermler 3 gün ama yumurta 24 saat. Ben de diyorum ki ya şimdi çatlarsa hemen yumurta 36 saat dolmadan...? O zaman 36. saati beklerken o arada ya yumurtlarsak? Boşa giderse? Böyle bir şey olur mu olmaz mı bilmiyorum ama araştırdım ben de iğne olunan gün ilişki önerilmiyormuş. Doktoru dinliycez mecbur. Allah hayırlısını versin. Sen ne zaman yaptırdın canım iğneyi?
Doktorunuz yumurta boyuna göre iğnenin saatini ve birlikteliğin saatini veriyor. Bence siz doktorunuzun dediğine uyun. Zaten her gün birliktelik olursa sperm kalitesi de düştüğü için bir gün dolu bir gün boş tavsiye ediyor doktorlar.

O kadar hormon alıyoruz, bünye de kaldırmıyor tabi. Ben kendimde de fark ediyorum bunu, psikolojik olarak kötü etkileniyorum. Özellikle klomen kullanırken nereye saldıracağımı bilemiyordum, hepsini zihnimin içinde yaşıyorum bir de dışarı da vuramıyorum. En sonunda dedim kafayı yemeden ben bi el işine bişeye başlayayım. Oturdum el işi yaptım kaç gün :-)

Senin bat ne zamandı?
bat 30 kasım. dusun artık stresımı. calısıyorum ben ona ragmen aklımda sureklı

3. ayımız canım . ama 4 yıllık evlıyız :KK70:
:) canım daha çok yeni kendine zaman tanımalısın. Ben de ilk ay olmayınca hemen doktora gitmiştim hala da her ay gidiyorum 6 aydır ama bu yanlış biraz. Çünkü strese giriyoruz. Madem yumurtan büyüyor mesela klomen için erken değil mi? Film çektirdin mi mesela? Bence bir sonraki adımın o olsun.

Regli oldum kızlar sizlerden güzel haberler bekliyorum önerim kalbinizin sesini dinleyin ben kalbimin sesiyle anladım zaten regli olacagımi bebeğiniz sizle birlikteyse bunj hissediceksiniz ve diğer tüm beklrtilerin sahte oldugunj zaten anlayacaksınız kafanızı rahat tutmaya calışın:işsiz:

:) canım daha çok yeni kendine zaman tanımalısın. Ben de ilk ay olmayınca hemen doktora gitmiştim hala da her ay gidiyorum 6 aydır ama bu yanlış biraz. Çünkü strese giriyoruz. Madem yumurtan büyüyor mesela klomen için erken değil mi? Film çektirdin mi mesela? Bence bir sonraki adımın o olsun.
bende gıdıyorum valla her ay :KK70: ılk ay korunmayı bırakınca kımyasal gebelık oldu, doktor tupler kapalı olsa olmazdı dedı bu yuzden cektırmedım.

Bende yine klomen e başladım iki gündür. Inşallah bu ay olur çok umutlanmak istemiyorum sonu hüsran olunca daha da üzülüyorum.

Merhaba kizlar
Doktor bana gel tedaviye baslayalim dedi, nasil oluyor tedavi ? Catlatma iğnesi falan ? Maliyeti nasil bu tedavinin ??
Bizde yemi başladık tedaviye yumurta takibi yaptı bu akşam için çatlatma iğnesi verdi iğne pahalı bişi değil 82 TL ödedim doktoruma da 100 TL bi kere ödedim diğer gittiklerimden ücret almadı

X