- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Heeee anLadım canım genelde 1 i buluyo yaaaÖnce büyüklüğüne bakıyor canım 18-21 mm büyüklüğüne gelmişse evet iğne yazıyor ama sana tavsiyem iğneyi yapacağım saati iyi ayarla çünkü 36 saat sonrası ilişki olması lazım örneğin iğneyi gündüz 3 de yaptın ertesi gün gece 3 te ilişki olması gerekiyor. O yuzden yatacağınız muhtemel saate göre yaptır 10-11 gibi
A.slmm herşeyin hayırlısı olsun cnmmmKızlar herkee selam yatmadan önce bır bakayım dedım herkes iyi değil mi daha sakinlesmısınjz maşallah diyelım..Bende son durum soylr bel agrısından zor hareket edıyorum bıgun regli gunumdu bır ıkı saat once bır ımı damla leke geldı bakalım devamı gelecek mı herseyın hayırlısı Allah'tan..Hepımız ıcın en hayırlı neyse o olsun herkse iyi geceler
Hayirli geceler canim bendede agri o kadar arttiki oldum sandim akintimda cogaldi daha olmamisim ama gidisat o yonde. Hayirlisi olsun :)Kızlar herkee selam yatmadan önce bır bakayım dedım herkes iyi değil mi daha sakinlesmısınjz maşallah diyelım..Bende son durum soylr bel agrısından zor hareket edıyorum bıgun regli gunumdu bır ıkı saat once bır ımı damla leke geldı bakalım devamı gelecek mı herseyın hayırlısı Allah'tan..Hepımız ıcın en hayırlı neyse o olsun herkse iyi geceler
Hosgeldin canimHerkese merhaba bende klomen t catlatma ignesi bu ay bise polikistik overim seker ilacinada basladik bu ay benim bugn ignenin ustunden 15 gunum insallah adet olmam bazen az agri adet olucakmis gibi oluyor du siz kacinci ayda hamile kaldiniz benim nisanda 4 senem olucak evleneli marttada dusuk olmustu bir kere ikinci senesi dolucak banada yardimci olurmusubuz enazindan dertlesmek istiyirum
Gunaydin canimm nasilsinGünaydın kizlar
Hilal adet mi oldu acaba uzgun uye yaziyor daGünaydın kizlar
Üzgün banlı demek. Ceza almışlar yani, bir güne gelir herhaldeHilal adet mi oldu acaba uzgun uye yaziyor da
Üzgün banlı demek. Ceza almışlar yani, bir güne gelir herhalde
selam canım. bana da aynısını soyledı, sperm kalıtesı ıcınKızlar merhaba ben bugün iğne vurdurdum 36 saat sonra olacakmış ilişki ama mesela bu akşam da olsa olmaz mı? Doktor bugün ilişki yok dedi ama olsa ne olur ki?
Ama hadi diyelim şimdi hemen iğneyi vurdurunca çatlarsa ne olacak peki? Çünkü yumurtlayınca süresi 24 saat. 24 saat sonra ölüyor hücre döllenmezse.selam canım. bana da aynısını soyledı, sperm kalıtesı ıcın
Yok canim 36. Saatte catliyormus. Hem spermler ortalama 3 gun yaşayabiliyorAma hadi diyelim şimdi hemen iğneyi vurdurunca çatlarsa ne olacak peki? Çünkü yumurtlayınca süresi 24 saat. 24 saat sonra ölüyor hücre döllenmezse.
Evet canım spermler 3 gün ama yumurta 24 saat. Ben de diyorum ki ya şimdi çatlarsa hemen yumurta 36 saat dolmadan...? O zaman 36. saati beklerken o arada ya yumurtlarsak? Boşa giderse? Böyle bir şey olur mu olmaz mı bilmiyorum ama araştırdım ben de iğne olunan gün ilişki önerilmiyormuş. Doktoru dinliycez mecbur. Allah hayırlısını versin. Sen ne zaman yaptırdın canım iğneyi?Yok canim 36. Saatte catliyormus. Hem spermler ortalama 3 gun yaşayabiliyor
Ben 14. Kasimda yaptirdim canim. Cok stresliyim adet belirtilerim var . Ilk defa yaptirdim igne . Klomen falan kullanmadım bir dahaki ay isteyeceğim doktordanEvet canım spermler 3 gün ama yumurta 24 saat. Ben de diyorum ki ya şimdi çatlarsa hemen yumurta 36 saat dolmadan...? O zaman 36. saati beklerken o arada ya yumurtlarsak? Boşa giderse? Böyle bir şey olur mu olmaz mı bilmiyorum ama araştırdım ben de iğne olunan gün ilişki önerilmiyormuş. Doktoru dinliycez mecbur. Allah hayırlısını versin. Sen ne zaman yaptırdın canım iğneyi?
Sonraki ay neden isteyeceksin canım? Zaten yumurta takibi yaptırarak vurulmadın mı iğneyi? Adet belirtileri ve gebelik belirtileri benziyormuş belki hamilelik vardır.Ben 14. Kasimda yaptirdim canim. Cok stresliyim adet belirtilerim var . Ilk defa yaptirdim igne . Klomen falan kullanmadım bir dahaki ay isteyeceğim doktordan