Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vucuda hamilelik hormonu salgılıyor yumurtanı uyandırıyor. Kalk kalk çatladın hadi döllen diye

Bilmiyorum canım ya ne zaman oluyor ki yerleşme kanaması, benim daha takvime göre on günüm var adete.. Hiç umudum da yok, zaten bu ay iğne bile olmadım yumurta yoktu...
Aynen dinlen canım ayaklarını uzak mümkünse kalkma. Tuvalete gittiğinde tekrar bak devam ediyormu durdumu diye. Durduysa yerleşme kanamasıdır. Ama ulaşma şansın varsa sor doktoruna

Nasıl kendi kendine yumurta oluşmayınca dışarıdan destekliyoruz ilaçla, aynı şekilde kendi kendine çatlamayınca iğneyle destek olmak da gerekiyor canım. Tam çatladığı zamanda birliktelik olunca da gebelik şansı çok artıyor. İnşallah tutar senin de bu ay

Genellikle adete 10 gun kalinca falan derler ama eger yumurta olmadigi icin igne vurulmadiysan bu lekelenmeyi muhakkak doktoruna sormalisin

Aynen dinlen canım ayaklarını uzak mümkünse kalkma. Tuvalete gittiğinde tekrar bak devam ediyormu durdumu diye. Durduysa yerleşme kanamasıdır. Ama ulaşma şansın varsa sor doktoruna
Çok koyu geldi, şimdi takipteyim bakalım ne olacak. Doktoruma bugün de mail atsam yarın cevaplar herhalde mailimi. Zaten o kadar umutsuz konuştu ki o da bu ay için. Şimdi utanıyorum mail atmaya da, zaten olmayacak ne diye heyecanlanayım ki diyorum
Bir de sabah 100 akşam 200alıyorum progestanı. Kafamı kaldıramıyorum bile devamlı yatış dün gece eşime neler demişim sarhoş gibi, hatırlamıyorum da. İngilizce şarkı söylemişim, seni çok seviyorum filan bişeler anlatmışım. Sabah uyandığımızdan beri dalga geçiyor

İnşallah canim bugun ignenin 14. Gunu

Kızlar kimsenin sesi çıkmıyor varmı olumlu gelişmeler
Dün kan testi verdim ama pek atraksiyonlar yaşamadık sendeki gibi, yani yetim gibi tek başıma bekledim ve sevincide tek başıma yaşadım
Ne olduğunu anlamadım ama o saat diliminde kimse topikte değildi.
Nese yarında yaptırcam değerde artış varmı diye, eğer artış olursa burda paylaşmıcam herkesinki netleşinceye kadar. Merak eden olursa özelden yazarım. En azından kimse benden etkilenmemiş olur...

Ben sana durmumu ozelden yazdim aciklama geregi duyacak samimi insanlar olmadigimiz halde aciklama yaptim. herkesin psikolojisi seninle bir olmak zorunda degil burdaki cogu insan bi bekleyis icerisinde. Alttan alttan gonderme yaptiginin farkindayim ama dogru zaman degil senin yasadigin sana benimki bana. Hem niye bana bu kadar takildin anlamda veremedim acikcasi burda insanlar birbiriyle konusup kafa dagitiyo rica ediyorum yasimiza gore hareket edelim. Imali laflara kimsenin birbirini germesine gerek yok.

Inşallah yükselir tatlm umut olursun burdaki herkese bekliyorum haberini güzel haberler yaz buraya değerin çok çıkmıştı tatlm

canım hiç öyle düşünme ben her gelen güzel haberle seviniyorum ve umutlanıyorum herkeste böyle yapmalı çünkü burdaki herkes özlemin beklemenin ne demek olduğunu bilen insanlar sevince herkes ortak olmalı sen yükseliş olursada yaz burdan benim umudum artıyor hiç değilse

Ben senin yazdıklarını o kadar çok tolere ettim o kadar alındım ki hiçte sesimi çıkarmadım her attığım test sonucuna olumsuz bu hormondandır dedin durdun bi kerede ya bu kızada sürekli kötü şeyler yazıyorum belliki iyi şeyler duymak için atıyor demedin. Hep beni negatif düşünmeye sevk ettin. Nese dedim heralde kendi test yapmadığı için beni henüz anlayamıyor. Mesela haticede negatif çıkmasına rağmen el birliği ile teselli ettik sonra yükselir üzülme erken yaptın ondandır diye. Açıkcası benide onun yerine koyabilirdin en azından inşallah vardır diyebilirdin. Sadece kendi kaptırma dedin durdun bi kerede kendinde itiraf etmiştin kötü haber tellali gibi sürekli bende sana böyle şeyler yazıyorum diye. Yani burdaki arkadaşlığımız ve bi süredir edindiğimiz samimiyetimize dayanarak bozmak istemedim hatta sen yine testmi yaptın diye dalga bile geçtiğin oldu bi yorumda nese dedim bişey yazmadım. Şimdi bu benim yazdığımmı sana imalı geldi seni kırdı ya benim kırıldıklarım ne olacak ?
Ya da sen hassas bi dönemdesinde ben değilmiyim sonuçta şans topu oynamıyoruz burda annelik bebek peşindeyiz yani bence sende en azından bi kerede olsa empati kurabilirdin benle.. nese dediğin gibi çok büyükmüşüm aramızdaki samimiyetin seviyesini gözümde. Meğer senide burdaki binlerce üyeden biri olarak görmeliymişim bende hata...

Art niyetle yapmadigim herseyi maalesef o sekilde algilamissin bence dogru iletisim kuramamisiz bundan kaynakli. Bak guzelim burdakileri o kadar cok okudumki pozitif cikip igne etkisiyle degeri geri dusup o kadar uzulen insanlar vardiki sende bu durumu yasama temkinli ol istedim ama yanlis anlasilmisim eger benden dolayi uzulduysen ozur dilerim ama sunuda dusunmelisin senin tattigin bi duygu sen o sureci yasamissin ama ben daha yolun cook basindayim hani deyim yerindeyse biseyleri goze sokar gibi yapmak istemem ben. Bak guzel guzel bekliyorum ve hissediyorum ki adet olucam peki sen neden kendini benim yerime koyup empati yapmadin belki duygusal olarak ben cok daha destege ihtiyacim olan bi durumdayim. Neyse yanlis anlasilmalar icin kusura bakma kimse icin art niyet beslemedim hayatimda cok yanlis anlamissin beni cok uzuldum

Bence benimki tutmadı kızlar 10.gün yaptırdım 4.49 du 12 .gün 1.57 'ye düştü şuan 16.gün bosuna yaptirmayayim yükselmez doktorumu aradım belli olmaz dedi kafam karıştı ya acaba döllenen yumurta ne kadar süre sonra beta hcg salgılıyor

Aa kizlar napiosunuz gercekten yaaa. E Esra_Babies bende aynilarini soyledim sana daha erken dedim sonra uzulme dedim ama tamamen ii niyetimden sen hamile olsan ben sadece sevinirim bana baska ne olacakki belkide omru hayatimda gormuyecegim kisiler var sonucta burda.
Hilal coban sana gelince sende etrafindan etkilenmeyi birak litfen herkesin sureci kendine ozel seninki oyle obunki boyle ilerliyor olabilir. Birbirinizi hayatinizda gormeyecekken surda kafa dagitmak bilgi paylasmak icin gelmisken bu paylasamadiginiz sey ne allah askina okurken sok oldum tum imaalar sana yapiliyormua demekki bende dun ustume alindimda hayırlı olsun dedim ama cevap bile alamadim o zaman bende trip atayim.. koca koca kadinlariz surda cnm yaa ne gerek var

Bak sende ayni seyleri yazmissin ben niye bu kadar tiye alindim gercekten mana veremedim belki bende gordugu samimiyetten dolayidir oyle yazmis kendiside. Insanlari degistiremezsin canim ben cabuk etkilenen bi insanim fazlasiyla takiyorum haliyle kendinede aciklamasini zaten yaptim inan kirmak icin bisey yapmadim ne kadarda yanlis anlamis beni suan cok uzgunum yani

Kzlar bakın doktorum ne dedi yumurta çatlama tarihinden yani iğne gunu değil 36 saat sonra yani ertesi günden 15 gün saycaksin ondan sonra test yapıcaksın öyle kesin belli olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…