Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya çok sevindim canım
Tebrik ediyorum seni, inşallah değerin de yükselerek devam eder, daha o kadar yeni ki bebiş Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Topic uğurlu geldi sana, inşallah bize de gelir

Ya çok sevindim canım
Tebrik ediyorum seni, inşallah değerin de yükselerek devam eder, daha o kadar yeni ki bebiş Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Topic uğurlu geldi sana, inşallah bize de gelir
Evet canım daha 3haftam bile dolmadı normal aslında ben acele ettim sanırım
Çok sağol çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için inşallah peşime sıralanırsınız tek tek

Canim cok sevindim ins degerin de guzel bir sekilde artar hayirli olsun darisi basimiza ins
Çok saol canım çok teşekkür ederim, inşallah sizlerden de güzel haberler gelir tez zamanda :) şu yarınıda bi atlatayım tekrar ikinci testte artarsa rahatlıcam bi derin nefes alıcam

Yaaaaa ay cok guzel haber tebrıkler canım allah tamaına erdırsın sırasıyla daha nıce guzel haberlere şnş lütfen kendıne cok dıkkat et kesınlıkle agır kaldırma hayırlı ugurlu olsun tebrıkler

Yaaaaa ay cok guzel haber tebrıkler canım allah tamaına erdırsın sırasıyla daha nıce guzel haberlere şnş lütfen kendıne cok dıkkat et kesınlıkle agır kaldırma hayırlı ugurlu olsun tebrıkler
Saol canım çok teşekkür ederim aynen yavaş yavaş o moda girmeye başladım ister istemez ama sayfadaki arkadaşlarım uykudalar sanırım normalde birimizin test sonucunu beklerken ya da sonuçlandığında bi heyecan toplaşma olurdu sinerji yaratırdık :)))) ne bilim bi garip oldum şimdi. Nese ki sizler yazdınız da mutlu oldum Rabbim sizlerede tattırsın inşallah

Haftasonu kosturmacası vardır sen daha dur dıger kızlar gelır halay cekerız

kızlar bugün 6.günüm dün pek bişeyim yoktu bugün yine çok ağrım var kasıklarım ve belim ağrıyor arada bacaklarıma vuruyor sizde de böyle mi oldu çatlatma iğnesinden 36 saat sonra kesin çatlıyor mu yumurta

Hayırlı olsun tatlım

Ağrı hiç kesilmiyor diyebilirim halen ağrı giriyor bugun 10.gun artık umursamıyorum :) beklicez mecbur :)

Doktorum iğne olduktan ertesi gün yanına çağırmıştı canım çatlamış tamam demişti. Ama illaki çatlıyordur amaç o zaten etki etmiştir bence için rahat olsun canım :)

Doktorum iğne olduktan ertesi gün yanına çağırmıştı canım çatlamış tamam demişti. Ama illaki çatlıyordur amaç o zaten etki etmiştir bence için rahat olsun canım :)
canım acaba bugün mü çatlıyor dedim ağrı tekrar başlayınca ama senden güzel haber alınca az da olsa umudum arttı

Ben bu topige hic yazmadim ama seninle baska yerlerden tanisiyoruz hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina alirsin inss. Ama yinede söylüyorum carsamba gunu yenile testini ignenin etkisi olabilir insallah hamissindir cnmm ama eger yoksa uzulmenide istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…