Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ben sana demedim genel konuştum dışardan görünen durumu ifade etmek istedim sadece
Bana demedin zaten gulumde arkadas niyeyse o kadar aciklama yapmama ragmen beni hedef secti anlamadim valla 5 yasinda cocuk gibi bu nedir. Kendi kendine abartti durumu

Bana demedin zaten gulumde arkadas niyeyse o kadar aciklama yapmama ragmen beni hedef secti anlamadim valla 5 yasinda cocuk gibi bu nedir. Kendi kendine abartti durumu
hepimiz stresliyiz canım ya birbirmizi kırmayalım hepimiz gün sayıyoruz dilerimki hepimiz hamile olarak bu topikten ayrılırız inş

hepimiz stresliyiz canım ya birbirmizi kırmayalım hepimiz gün sayıyoruz dilerimki hepimiz hamile olarak bu topikten ayrılırız inş
Insallah canim sagolasin. Keske yanlis anlasilmalar olmasaydi uzulmesini inan istemezdim. Hepimizin az zamani kaldi zaten gerginiz boyle olmasaydi keske

Insallah canim sagolasin. Keske yanlis anlasilmalar olmasaydi uzulmesini inan istemezdim. Hepimizin az zamani kaldi zaten gerginiz boyle olmasaydi keske
evet keşke olmasaydı eminimki o da gergindi o da değer yükselcek mi diye merakla bekliyor bizi bizden baska kimse anlamaz arkadaşlar az daha sakin kalmaya çalışalım olacak olan bebişlerimize odaklanalım

evet keşke olmasaydı eminimki o da gergindi o da değer yükselcek mi diye merakla bekliyor bizi bizden baska kimse anlamaz arkadaşlar az daha sakin kalmaya çalışalım olacak olan bebişlerimize odaklanalım
Fazla odaklandigimiz icin boyleyiz zaten iyice gerildik benim adet agrilarim var ozellikle kasigimdaki agri gerginlik o yuzden hevesde edemiyorum canim ya

yok canım benim su gibi deil beyaz akıntı sümük gibi diyebilrim afedersin iğrenç bi benzetme oldu ama sırtıma vuruyor bel ağrım bugün 7.günüm daha

yok canım benim su gibi deil beyaz akıntı sümük gibi diyebilrim afedersin iğrenç bi benzetme oldu ama sırtıma vuruyor bel ağrım bugün 7.günüm daha
Ignenin 7.gunuyse agrilarin normal canim ben ilk ay vuruldugumda gerci halada var ama neler cektim varya belim mide bulantisi akinti kasik agrisi öldürdü beni resmen

iğnenin 2.ve 3.günü ağrım oldu sonra geçti dün yine başladı anlamadım bakalım bekliyorum sabırla
hormonun etkisindendir canim vucut alisamayi birden beni cok asiri etkilemisti ilk ay. Bu ay vuruldugum gun sabaha karsi catlama oldu sanirim en asiri o zamandi agri

hormonun etkisindendir canim vucut alisamayi birden beni cok asiri etkilemisti ilk ay. Bu ay vuruldugum gun sabaha karsi catlama oldu sanirim en asiri o zamandi agri
ağrı ilk başladığı zaman mı çatlamış oluyor canım biz 24. 36. ve 52. saat beraber olduk iğnenin ertesi günü başladı ağrım

ağrı ilk başladığı zaman mı çatlamış oluyor canım biz 24. 36. ve 52. saat beraber olduk iğnenin ertesi günü başladı ağrım
Bende ilk defa hissettim canim bu 3.ignemdi bide yumurtam ilk defa bu kadar iyi gelismisti heralde ondan anladim cok asiri agrim oldu sabaha karsi dayanamaz oldum heralde o ara catladi diyorum ben

Ayni bende umutsuz demiyeyimde Allahtan umut kesilmez adet agrilarim cok ozellikle kasiklarda benimde 4 gun kaldi ya ayyyy

Ayyyy hayır ola inşaallah canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…