Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonucum bu ve netten baktım bu değere çok yeni bir gebeliğim var :)
Bugun iğnenin 10.gunu, ptesi testi tekrarlıcam sağlık ocağında artış varmı diye inşallah artar :)
Adet tarihime göre 2+6’dayım

• 3 hafta: 5 – 50
  • 4 hafta: 3 – 426
  • 5 hafta: 19 – 7,340
  • 6 hafta: 1,080 – 56,500
  • 7 – 12 haftalar: 7,650 – 288,000
Eki Görüntüle 2071870
Çok sewindim cnmmm inş değerlerin artmaya devam eder sağlıkla bebişini kucağına alırsınnnnn :anneadayı::KK200:

Yaaa bayanlar bişiy sorucam doktor bana klomen verdi yarın son bitiyo perşembe günü kontrole gidicem eğer yumurta gelişmişse oluşmuşsa yani banada çatlatma iğnesi yaparmı bişiy demedi ama bunu kullan sonra tekrar görim seni dedi :KK64:

Hilal coban Hilal coban bi Allah rızası için tebrik etseydin bari canım, anlaşılan topiği terk etmişsin ama sağlık olsun... Hiç girmesen görmedi derdim ama senin takıldığın topiğede yazdım nese kendin bilirsin...

Yaaa bayanlar bişiy sorucam doktor bana klomen verdi yarın son bitiyo perşembe günü kontrole gidicem eğer yumurta gelişmişse oluşmuşsa yani banada çatlatma iğnesi yaparmı bişiy demedi ama bunu kullan sonra tekrar görim seni dedi :KK64:
Önce büyüklüğüne bakıyor canım 18-21 mm büyüklüğüne gelmişse evet iğne yazıyor ama sana tavsiyem iğneyi yapacağım saati iyi ayarla çünkü 36 saat sonrası ilişki olması lazım örneğin iğneyi gündüz 3 de yaptın ertesi gün gece 3 te ilişki olması gerekiyor. O yuzden yatacağınız muhtemel saate göre yaptır 10-11 gibi :KK66:

Çok sewindim cnmmm inş değerlerin artmaya devam eder sağlıkla bebişini kucağına alırsınnnnn :anneadayı::KK200:
Çok saol datlımm. :KK200:Darısı başınıza inşallah. Bugun annemlerde kaldım eve gecince idrar testi yapcam yine çizgi çıkıcakmı diye. Bugun iğnenin 11.gunu. Diyelimki hormonlardan dolayı çizgiyi gördüm bugune kadar. Ee artık hormonun etkisi felan kalmamış olması lazım bugune kadar 4 gun sonra adet gunum cunku. Yarın ola hayrola... :anneadayı:

Kızlar benim bugün döngümün 19. günü ve lekelenmem oldu, bir iki damla. Sanki adet olacak gibi rengi koyu... Daha adetime 10 gün var. Progestan da içiyorum. Ne yapsam bilemedim, doktora mı sorsam? Progestanın da 4 günü var daha bitmesine...

Kızlar benim bugün döngümün 19. günü ve lekelenmem oldu, bir iki damla. Sanki adet olacak gibi rengi koyu... Daha adetime 10 gün var. Progestan da içiyorum. Ne yapsam bilemedim, doktora mı sorsam? Progestanın da 4 günü var daha bitmesine...
Canim yerlesme kanamasi falan olmasin dikkat et kendine boyle azcik leke seklinde gelirmis belki de olabilir yorma kendinide

Canim yerlesme kanamasi falan olmasin dikkat et kendine boyle azcik leke seklinde gelirmis belki de olabilir yorma kendinide
Bilmiyorum canım ya ne zaman oluyor ki yerleşme kanaması, benim daha takvime göre on günüm var adete.. Hiç umudum da yok, zaten bu ay iğne bile olmadım yumurta yoktu...

Genellikle adete 10 gun kalinca falan derler ama eger yumurta olmadigi icin igne vurulmadiysan bu lekelenmeyi muhakkak doktoruna sormalisin
Bilmiyorum canım ya ne zaman oluyor ki yerleşme kanaması, benim daha takvime göre on günüm var adete.. Hiç umudum da yok, zaten bu ay iğne bile olmadım yumurta yoktu...[/QUOTE

Kizlar birsey soracagim. Ben gecen ay femara kullandim doktor catlatma ignesi onermedi kendi catlasin dedi. Bu ay riske atmayalim diye catlatma ignesi oldum. Bu catlatma ignesinin kârı ne olacak simdi. Kendi kendine catlamasiyla igneyle catlatmanin arasindaki fark ne yani

X