Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya niye cevap vermiyorsunuz ki aranizdaki gerginliği atarmisiniz burda herkes herkese yardımcı olmak için var kimse kimseyide yanlış anlamasın bak eskisi gibi olalım hadi kızlar uzatmanın anlamı yok Hilal coban Hilal coban E Esra_Babies
Ben yanlis anlasilmisim canim o yuzden kimseye yorum yapmama karari aldim... herkes keske kendini dusunurken karsisindakininde iyi niyetle biseyleri yapabilecegini dusunse.

Art niyetle yapmadigim herseyi maalesef o sekilde algilamissin bence dogru iletisim kuramamisiz bundan kaynakli. Bak guzelim burdakileri o kadar cok okudumki pozitif cikip igne etkisiyle degeri geri dusup o kadar uzulen insanlar vardiki sende bu durumu yasama temkinli ol istedim ama yanlis anlasilmisim eger benden dolayi uzulduysen ozur dilerim ama sunuda dusunmelisin senin tattigin bi duygu sen o sureci yasamissin ama ben daha yolun cook basindayim hani deyim yerindeyse biseyleri goze sokar gibi yapmak istemem ben. Bak guzel guzel bekliyorum ve hissediyorum ki adet olucam peki sen neden kendini benim yerime koyup empati yapmadin belki duygusal olarak ben cok daha destege ihtiyacim olan bi durumdayim. Neyse yanlis anlasilmalar icin kusura bakma kimse icin art niyet beslemedim hayatimda cok yanlis anlamissin beni cok uzuldum
Ben mi sana empati yapmadım ?
Yuh sen umutsuzum dedikçe seni umutlandırcak şeyler söyledim. Hatta kan testini beraber yapıp bekleyelim dedim yani ne hissettiğini bildiğim için yoldaş olalım o anda birbirimize dert ortağı olalım diye. Ve hep sana o çektiğin ağrıların normal olduğunu hamileliktende olabileceğini söyledim.
Ve şunu da belirteyim senin o takıldığın diger sayfada akşama kadar test çubukları sonuçları paylaşıyorlar hergün birinin hamilelik haberi geliyor onlarınki doğal benimki anormal mi. Çok saol üç kuruş sevincim oluyordu paylaştıkça yorum aldıkça oda dert olmuş meğer. Bende sanıyordumki burda hepimiz birbirimizden gelişmelerini yazdıkça mutlu oluyoruz, ondan paylaşıyoruz sanıyordum. Demekki negatif sonuç paylaşsam kimse rahatsız olmayacaktı...

Aa kizlar napiosunuz gercekten yaaa. E Esra_Babies bende aynilarini soyledim sana daha erken dedim sonra uzulme dedim ama tamamen ii niyetimden sen hamile olsan ben sadece sevinirim bana baska ne olacakki belkide omru hayatimda gormuyecegim kisiler var sonucta burda.
Hilal coban Hilal coban sana gelince sende etrafindan etkilenmeyi birak litfen herkesin sureci kendine ozel seninki oyle obunki boyle ilerliyor olabilir. Birbirinizi hayatinizda gormeyecekken surda kafa dagitmak bilgi paylasmak icin gelmisken bu paylasamadiginiz sey ne allah askina okurken sok oldum tum imaalar sana yapiliyormua demekki bende dun ustume alindimda hayırlı olsun dedim ama cevap bile alamadim o zaman bende trip atayim.. koca koca kadinlariz surda cnm yaa ne gerek var
Neee ? kime laf atmışım nerde imalı konuştum sana ??? hiç farkında değilim gayette nettim sana attığım yorumlarda şoktayım şuan !! Ve ne zaman sana cevap vermedim herkesede yorum yazdım tek tek...

Ya niye cevap vermiyorsunuz ki aranizdaki gerginliği atarmisiniz burda herkes herkese yardımcı olmak için var kimse kimseyide yanlış anlamasın bak eskisi gibi olalım hadi kızlar uzatmanın anlamı yok Hilal coban Hilal coban E Esra_Babies
Benim sonucum negatif canım çıkan değerlerleride dikkate alma. En iyisi doktorunu dinle canım. Bende yarından itibaren sadece doktorumla irtibatta olup onun yorumunu dikkate alacağım. Burda yanlış yönlendirme ya da umudunu kırma durumları olmasın. Yani beni es geç tecrübelerimide yok say...

Yeter ama uzattıkça uzattınız herkes stresli herkes üzgün herkes umutlu kimse kimsenin tribini çekemez çıkıyorum bu topikten ben sizleri arkadaş bildim bu kadar uzatilcak ne var konu çatlama iğnesinden cıktı resmen

Inşallah yükselir tatlm umut olursun burdaki herkese bekliyorum haberini güzel haberler yaz buraya değerin çok çıkmıştı tatlm
Kimseye umut olmak ya da umudunu kırmamak adına bundan sonraki süreci kendime saklıyorum canım. Değerimide dikkate almıyorum hatta şuanki gerginlikten eğerki gebelik varsa daha doğmamış bebeği de gererek kendime kötülük yapıyorum en iyisi uzak durmak...

Yuh sen umutsuzum dedikçe seni umutlandırcak şeyler söyledim. Hatta kan testini beraber yapıp bekleyelim dedim yani ne hissettiğini bildiğim için yoldaş olalım o anda birbirimize dert ortağı olalım diye. Ve hep sana o çektiğin ağrıların normal olduğunu hamileliktende olabileceğini söyledim.
Ve şunu da belirteyim senin o takıldığın diger sayfada akşama kadar test çubukları sonuçları paylaşıyorlar hergün birinin hamilelik haberi geliyor onlarınki doğal benimki anormal mi. Çok saol üç kuruş sevincim oluyordu paylaştıkça yorum aldıkça oda dert olmuş meğer. Bende sanıyordumki burda hepimiz birbirimizden gelişmelerini yazdıkça mutlu oluyoruz, ondan paylaşıyoruz sanıyordum. Demekki negatif sonuç paylaşsam kimse rahatsız olmayacaktı...
Gercekten kimsenin yanlis anlamalari ve cocukca davranislariyla ugrasamicam ben iyi niiyetimi anlatmaya calistikca sen usteleyip egonu tatmin etmeye calisiyosun. Kaldiki ben yanlis anlayan sen oldugun halde ozur diledim ki normalde yapmam boyle bisey. Canim topikte kadinlar kulubude senin olsun su dakka itibariyle kafami dagittim bi yer vardi sayende ondanda vazgectim. Cidden art niyetli bi insansin otur bunu bi dusun insanlari yargilamadan once senin iyiligin icin konusuyo olmalarini goz onunde bulundur. 30 yasinda kadinim laf dalasi yapmak yada aciklama yapmak zorunda degilim kimseye.

Ayrica ben sana ozelden yazdim burdaki kimseyi rahatsiz etmiyeyim kafam karismasin diye derdimi sana acikca belirttim ordan cevap vermek yerine konuyu topige tasidin iyi niyetli davransaydin bunu yapmazdin arti imalarda bulunmaya devam etmezdin. Beni yargilayacagina oturup kendi hareketlerine bak kirmamak icin ugrastikca insani raydan cikariyosun.

Gercekten kimsenin yanlis anlamalari ve cocukca davranislariyla ugrasamicam ben iyi niiyetimi anlatmaya calistikca sen usteleyip egonu tatmin etmeye calisiyosun. Kaldiki ben yanlis anlayan sen oldugun halde ozur diledim ki normalde yapmam boyle bisey. Canim topikte kadinlar kulubude senin olsun su dakka itibariyle kafami dagittim bi yer vardi sayende ondanda vazgectim. Cidden art niyetli bi insansin otur bunu bi dusun insanlari yargilamadan once senin iyiligin icin konusuyo olmalarini goz onunde bulundur. 30 yasinda kadinim laf dalasi yapmak yada aciklama yapmak zorunda degilim kimseye.
Ne ego tatmin derdindeyim ne de laf dalaşı ama çok doğru bi laf ettim ve arkasındayım. Diğer sonuç paylaşanlar insanda ben değil miyim ? En az bende onlar kadar heyecanlı ve hevesliyim tabikide paylaşcam ve eminim sende çok kez paylaşmışsındır bugun test yaptırdım sonuç bekliyorum ya da yarın test yaptırcam diye. Herkesin süreci kendine özel. Sürecimden etkilenen varsa kesinlikle benim suçum değil bende kadınlar kulubundeki her kadın gibi sürecimi paylaştım.
Onlar akşama kadar paylaşınca normal benimki bencillik oldu ya pes diyorum. Madem öyle onlarada bu tepkiyi ver, diyor ve susuyorum !

Ayrica ben sana ozelden yazdim burdaki kimseyi rahatsiz etmiyeyim kafam karismasin diye derdimi sana acikca belirttim ordan cevap vermek yerine konuyu topige tasidin iyi niyetli davransaydin bunu yapmazdin arti imalarda bulunmaya devam etmezdin. Beni yargilayacagina oturup kendi hareketlerine bak kirmamak icin ugrastikca insani raydan cikariyosun.
Ben kimseye imalı laf sokmadım bundan sonra paylaşmıcam dedim o kadar. Ki paylaştığım ne ki yani görende kesem gözükmüş bebeğin kalp atışı duyulmuşta onu paylaşıyorum sanar. Alt tarafı doktorumla paylaşmayı erken bulduğum süreci burda paylaştım. Birbirimizi merak edip haber almak istediğimiz için.

Ne ego tatmin derdindeyim ne de laf dalaşı ama çok doğru bi laf ettim ve arkasındayım. Diğer sonuç paylaşanlar insanda ben değil miyim ? En az bende onlar kadar heyecanlı ve hevesliyim tabikide paylaşcam ve eminim sende çok kez paylaşmışsındır bugun test yaptırdım sonuç bekliyorum ya da yarın test yaptırcam diye. Herkesin süreci kendine özel. Sürecimden etkilenen varsa kesinlikle benim suçum değil bende kadınlar kulubundeki her kadın gibi sürecimi paylaştım.
Onlar akşama kadar paylaşınca normal benimki bencillik oldu ya pes diyorum. Madem öyle onlarada bu tepkiyi ver, diyor ve susuyorum !
Umarim susarsin ama sanmiyorum nedense ben hic paylasmadim vede paylasmak gibi bi zorunlulugum yok sana neden paylastinda demedim zaten konuyu nerelere cekip kendince yorum yapiyosun. Ben sana sen test paylastikca bende etkilenip yapmak istiyorum o yuzden konudan uzak durdum dedim. Bunun neresini anlamayip konuyu buralara getirdin valla helal olsun ne diyim ki artik.

Bi süre Hesabımı pasif ediyorum. Kim ne paylaşıyorsa, arkamdan ne yorum yapıyorsa hangi topikte takılıyorsa takılsın... Bana bildirim gelmicek bundan sonra...

Ben kimseye imalı laf sokmadım bundan sonra paylaşmıcam dedim o kadar. Ki paylaştığım ne ki yani görende kesem gözükmüş bebeğin kalp atışı duyulmuşta onu paylaşıyorum sanar. Alt tarafı doktorumla paylaşmayı erken bulduğum süreci burda paylaştım. Birbirimizi merak edip haber almak istediğimiz için.
Yorum yapip yapmamak bana kalmis sende biliyosun ki yazdigin son mesajlarda direk bana gonderme yaptin simdi bana yapmadim flaan yapma Allah askina. Tekrar soyluyorum iyi niyetli olsaydin konuyu buralara getirmezdin ozelden yazdigimda laf carpmak yerine ordan cvp verirdin. Canim Allah gonlune gore versin zatsn olmasinda demedim ki hic ne anlamlar yukledin bi mesaji yazmadim diye yuh artik ya

kızlar hiç birinizi tanımıyorum kimseyle özel bir diyaloğumda olmadı sadece umut olsun diye okudum burda yazdıklarınızı aynı durumdayım çünkü ama yalan yok tan_eliz kan testi sonucunu söylediğinde kimse doğru düzgün birşey yazmadı cvp vermedi diğer kurduğunuz cümleler beni ilgilendirmiyor ama bunu ben bile farketmişşem kaldıki tan_eliz daha da üstüne alınmıştır bu durumu...

Kızlar neler oluyor sakin olun misafirlerim var gıremedım neler olmus yapmayın yazısarak anlasılmıyor bazen yanlıs gıbı anlasılıyor kalp kırmay tartısmaya gerek yok hepımız zorlu surclerden gecıyoruz hassasıyetlerımız olabılır yapmayın bızı bızden baska kım anlar daha sakin olalım herkesın ayrı ayrı işleri yogunlukları olabılır sakin lutfen

kızlar hiç birinizi tanımıyorum kimseyle özel bir diyaloğumda olmadı sadece umut olsun diye okudum burda yazdıklarınızı aynı durumdayım çünkü ama yalan yok tan_eliz kan testi sonucunu söylediğinde kimse doğru düzgün birşey yazmadı cvp vermedi diğer kurduğunuz cümleler beni ilgilendirmiyor ama bunu ben bile farketmişşem kaldıki tan_eliz daha da üstüne alınmıştır bu durumu...
Canim tek yazmayan benmiydim ki direk bana hitap etti durumu uzerime yikti kaldiki ben ozelden niye yazmadigimin aciklmasini yaptim ordanda halledebilirdik bunu topige tasimanin anlami varmi sence? Art niyetli bisey yapmadigimida soyledim ozurde diledim hayir niye bu kadar uzatmak anlamiyorum gercekten gerginligimiz yetmiyormus gibi bide bu

Canim tek yazmayan benmiydim ki direk bana hitap etti durumu uzerime yikti kaldiki ben ozelden niye yazmadigimin aciklmasini yaptim ordanda halledebilirdik bunu topige tasimanin anlami varmi sence? Art niyetli bisey yapmadigimida soyledim ozurde diledim hayir niye bu kadar uzatmak anlamiyorum gercekten gerginligimiz yetmiyormus gibi bide bu
canım ben sana demedim genel konuştum dışardan görünen durumu ifade etmek istedim sadece

Neee ? kime laf atmışım nerde imalı konuştum sana ??? hiç farkında değilim gayette nettim sana attığım yorumlarda şoktayım şuan !! Ve ne zaman sana cevap vermedim herkesede yorum yazdım tek tek...
Bana laf attin demedim. Yanlis okuyorsun yazdıklarımı bende aynilarini dedim sana dedim geriliyorsunuz dedim ben bisi demedimki ben tarafsizim. Laf atmak die anladigin su olabilir konustugum insanlar bana hayirli olsun demediler gibi bisiler yazmissin bende ustume alindim bian sana hayirli olsun yazdim dedim. Ve bu mesajima cevap alamadim belkide araya kaynadi. Yazilanlari gerginlikle yanlis okursan kirilirsin, kirarsin...

X