- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Yani adetin üçüncü günü başlatmış dimi?simdi benim dün gece adetim 11 de falan yavas yavas gelmeye basladi.dün birinci günü mu oluyo yoksa bugün birinci gun mü oluyo senceMeraba ben pazartesi gittim doktora aynı anda adet oldum doktor klomen yazdı çarşamba başlicaksın dedi yarın son benim günde 2 defa kullanıyorum
Bu arada perşembe kontrole gidicem cnm eğer yumurta oluşmuşsa iyi durumdaysa çatlatma iğnesi verirmi acaba ??Bende çok ısrar ettim zorla iğne yazdırdım doktorlar bazen akışına bırakmak istiyor ama senin doktorunun hemen başlayalım demesi iyi olmuş, aynen zaman kaybetmeye gerek yok
Dün kaç gibi oldun ?Yani adetin üçüncü günü başlatmış dimi?simdi benim dün gece adetim 11 de falan yavas yavas gelmeye basladi.dün birinci günü mu oluyo yoksa bugün birinci gun mü oluyo sence
Canim bana hep 5.gunu veriyor 5 gun gunde 2 kere ilk ay gunde 1 kere vermisti yeterli gelmedi. Ama sen genede mutlaka doktoruna danisarak kullan hormon oldugu icin kafana gore kullanma olurmu?Merhaba kizlar yardimci olur musunuz bir sorum olacak.klomen kullandiysaniz doktorunuz adetinizin kacinci günü kullanmanizi soyledi acAba?
Aman yok ya bende oyle dusunmustum daha iyi olur bayanlar biraz afra tafra yapiyor diye dusunuyodum tam aksi cikti bende :)Moral çok önemlinevt iyi yapmışsın cnmm aslında herzaman için erkek doktor daha iyi diyolar ama
Ne zmaan leke geldiyse ilk gunun oluyor canim doktorlar o sekilde kabul ediyorYani adetin üçüncü günü başlatmış dimi?simdi benim dün gece adetim 11 de falan yavas yavas gelmeye basladi.dün birinci günü mu oluyo yoksa bugün birinci gun mü oluyo sence
Aman yok ya bende oyle dusunmustum daha iyi olur bayanlar biraz afra tafra yapiyor diye dusunuyodum tam aksi cikti bende :)[/QUOTEAnladım cnmmm iyi yapmışsın
Gece 11 12 gibi falan lekelenme oldum.saat gece 1 bucukta yavas yavas gelmeye basladiDün kaç gibi oldun ?
Tamam canim tesekkur ederim❤Ne zmaan leke geldiyse ilk gunun oluyor canim doktorlar o sekilde kabul ediyor
Rica ederim sormak istedgin bisey olursa yardimci oluruz her zaman :)Tamam canim tesekkur ederim❤
Bunu doktorunu arama imkanin varsa arayip ona sor canim yanlis bilgi vermiyelim sana cunku yumurtlama zamanimda bana agri kesici bile alma demistiBu arada klomen yarın biticek benim ama 3 gündür yatıyorum belim tutuldu çok afedersiniz lavaboya bile gidemiyorum yürüyemiyorum yani bi kas gevşetici falan yaptırim diyorumda zararı olurmu acaba ??
Aynen banada dedi başka bişiy kullanma diyede dün aradım 3 kez yoğundu cvp veremedi hiç hareket edemiyorum sabit yatıyorum nasıl bi tutulma anlamadım yaniiiBunu doktorunu arama imkanin varsa arayip ona sor canim yanlis bilgi vermiyelim sana cunku yumurtlama zamanimda bana agri kesici bile alma demisti
Cok sagol canim Allah razi olsunRica ederim sormak istedgin bisey olursa yardimci oluruz her zaman :)
Bebem sen genede cok takilma bunlara biliyosun yaniltiyo hormon durumu. Ama tabi biz hep iyiyi diliyoruz :) bu arada ne zmandir konusuyoruz ismini bilmiyorum yasinida sakincasi yoksa ogrenimKızlar ilk testten son teste kadar koyuluklar böyle. Biri sormuştu ama hatırlayamadım.
Ulasmaya calis yada alma dediyse alma canim sabret bende migren var dusun tuttugu halde dayandim o halde yapacak bisey yok bebik icin dayanmaliyizAynen banada dedi başka bişiy kullanma diyede dün aradım 3 kez yoğundu cvp veremedi hiç hareket edemiyorum sabit yatıyorum nasıl bi tutulma anlamadım yaniii
Sendende canim ne demek :)Cok sagol canim Allah razi olsun
Aynen cnm beni öldürselerde sesim çıkmaz dayanıklıyımda eşim biraz fazla evhamlı benide sinir ediyo 5 dk bi ara ulaş yaa bişiy kullanma dedi diyorum yok sen yinede bi ara sor psikolojim bozuldu yaniUlasmaya calis yada alma dediyse alma canim sabret bende migren var dusun tuttugu halde dayandim o halde yapacak bisey yok bebik icin dayanmaliyiz
Hormon mormon kalmamıştır bence artık 10 gun olduBebem sen genede cok takilma bunlara biliyosun yaniltiyo hormon durumu. Ama tabi biz hep iyiyi diliyoruz :) bu arada ne zmandir konusuyoruz ismini bilmiyorum yasinida sakincasi yoksa ogrenim