Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Meraba ben pazartesi gittim doktora aynı anda adet oldum doktor klomen yazdı çarşamba başlicaksın dedi yarın son benim günde 2 defa kullanıyorum
Yani adetin üçüncü günü başlatmış dimi?simdi benim dün gece adetim 11 de falan yavas yavas gelmeye basladi.dün birinci günü mu oluyo yoksa bugün birinci gun mü oluyo sence

Bende çok ısrar ettim zorla iğne yazdırdım doktorlar bazen akışına bırakmak istiyor ama senin doktorunun hemen başlayalım demesi iyi olmuş, aynen zaman kaybetmeye gerek yok
Bu arada perşembe kontrole gidicem cnm eğer yumurta oluşmuşsa iyi durumdaysa çatlatma iğnesi verirmi acaba ??

Merhaba kizlar yardimci olur musunuz bir sorum olacak.klomen kullandiysaniz doktorunuz adetinizin kacinci günü kullanmanizi soyledi acAba?
Canim bana hep 5.gunu veriyor 5 gun gunde 2 kere ilk ay gunde 1 kere vermisti yeterli gelmedi. Ama sen genede mutlaka doktoruna danisarak kullan hormon oldugu icin kafana gore kullanma olurmu?

Bu arada klomen yarın biticek benim ama 3 gündür yatıyorum belim tutuldu çok afedersiniz lavaboya bile gidemiyorum yürüyemiyorum yani bi kas gevşetici falan yaptırim diyorumda zararı olurmu acaba ??

Bu arada klomen yarın biticek benim ama 3 gündür yatıyorum belim tutuldu çok afedersiniz lavaboya bile gidemiyorum yürüyemiyorum yani bi kas gevşetici falan yaptırim diyorumda zararı olurmu acaba ??
Bunu doktorunu arama imkanin varsa arayip ona sor canim yanlis bilgi vermiyelim sana cunku yumurtlama zamanimda bana agri kesici bile alma demisti

@dvsn1107 koyulukları böyle canım. Sabah sormuştun sanırım :)

Eklentiler

• 4ABE1BF1-CDBF-41CA-BEAC-61C7CE7D2533.jpeg
    38,5 KB · Görüntüleme: 79
Bunu doktorunu arama imkanin varsa arayip ona sor canim yanlis bilgi vermiyelim sana cunku yumurtlama zamanimda bana agri kesici bile alma demisti
Aynen banada dedi başka bişiy kullanma diyede dün aradım 3 kez yoğundu cvp veremedi hiç hareket edemiyorum sabit yatıyorum nasıl bi tutulma anlamadım yaniii

Kızlar ilk testten son teste kadar koyuluklar böyle. Biri sormuştu ama hatırlayamadım.
Bebem sen genede cok takilma bunlara biliyosun yaniltiyo hormon durumu. Ama tabi biz hep iyiyi diliyoruz :) bu arada ne zmandir konusuyoruz ismini bilmiyorum yasinida sakincasi yoksa ogrenim

Aynen banada dedi başka bişiy kullanma diyede dün aradım 3 kez yoğundu cvp veremedi hiç hareket edemiyorum sabit yatıyorum nasıl bi tutulma anlamadım yaniii
Ulasmaya calis yada alma dediyse alma canim sabret bende migren var dusun tuttugu halde dayandim o halde yapacak bisey yok bebik icin dayanmaliyiz

Ulasmaya calis yada alma dediyse alma canim sabret bende migren var dusun tuttugu halde dayandim o halde yapacak bisey yok bebik icin dayanmaliyiz
Aynen cnm beni öldürselerde sesim çıkmaz dayanıklıyımda eşim biraz fazla evhamlı benide sinir ediyo 5 dk bi ara ulaş yaa bişiy kullanma dedi diyorum yok sen yinede bi ara sor psikolojim bozuldu yani

Bebem sen genede cok takilma bunlara biliyosun yaniltiyo hormon durumu. Ama tabi biz hep iyiyi diliyoruz :) bu arada ne zmandir konusuyoruz ismini bilmiyorum yasinida sakincasi yoksa ogrenim
Hormon mormon kalmamıştır bence artık 10 gun oldu ama dediğim gibi bu benim için gebelik ihtimali var demek ama asıl kanda görünce inanıcam :)

Adım esra canım yaşım 30, 87 liyim yarışmaya istanbuldan katılıyorum aslen sinopluyum
Bu arada eşimin adı taner, oğlumun adı tan, kızım olursa eliz koymak istiyorum onun adıda bana uysun diye ondan bu nickin aldım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…