Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK66::KK68:
Hormon mormon kalmamıştır bence artık 10 gun oldu :KK70: ama dediğim gibi bu benim için gebelik ihtimali var demek ama asıl kanda görünce inanıcam :)

Adım esra canım yaşım 30, 87 liyim yarışmaya istanbuldan katılıyorum aslen sinopluyum :KK70:
Bu arada eşimin adı taner, oğlumun adı tan, kızım olursa eliz koymak istiyorum onun adıda bana uysun diye ondan bu nickin aldım :)))
Ayy bende gireyim araya bariiii Hoppa sinobun neresindennn ???

Hormon mormon kalmamıştır bence artık 10 gun oldu :KK70: ama dediğim gibi bu benim için gebelik ihtimali var demek ama asıl kanda görünce inanıcam :)

Adım esra canım yaşım 30, 87 liyim yarışmaya istanbuldan katılıyorum aslen sinopluyum :KK70:
Bu arada eşimin adı taner, oğlumun adı tan, kızım olursa eliz koymak istiyorum onun adıda bana uysun diye ondan bu nickin aldım :)))
Ahahahaaa Allah seni :-) memnun oldum bende 87liyim marastan katiliyorum yarismaya yasimizda ayniymis bak bide bendede varsa o zaman dogurmamizda birlikte olur :-) evet sende var belli gibi ama senide heveslendirmek istemedigimden oyle kotu ihtimali dusunuyorum napiyim. Ama bence benim gene olmadi hic oyle bi hissiyatim yok inan

Ahahahaaa Allah seni :-) memnun oldum bende 87liyim marastan katiliyorum yarismaya yasimizda ayniymis bak bide bendede varsa o zaman dogurmamizda birlikte olur :-) evet sende var belli gibi ama senide heveslendirmek istemedigimden oyle kotu ihtimali dusunuyorum napiyim. Ama bence benim gene olmadi hic oyle bi hissiyatim yok inan
Olumsuz olmayınnn bayanlarrrrrrr hiç yakışmıyo sizeeeeen

Canım bu baya baya pozitif duruyor :anneadayı: onuncu günü yapmıştım ben geçen ay iğne olduğumda, aşırı silik çıkmıştı, bu kadar net değildi. Ayy çok heyecanlı, inşallah hamilesindir canım :KK200:
Ne zaman kan vereceksin? Pazartesi mi?
Ayy ağzın bal yesin canımmm ne güzel insan daha bi sevindirik oluyor bunları duyunca :KK19:
Vardır ya da yoktur orasını Allah bilir ama insan inandığı şeyin başkası tarafından da onaylandığını duyunca içi rahatlıyor çünkü diğer türlü sankim deli muamalesi görmüş gibi hissediyorum kendimi :KK70:
Evet canım sabah yetişebilirsem saglık ocagında, yetişemezsem işyerimden izin alıp özele gidicem :) kaldı geriye 1 gün :)
Senin bat kaçtı test yaptınmı canım :)

Bu E Esra_Babies beni fistekliyo valla illa test yaptirtcak gaza geliyorum bazen sonra diyorum yok negatif gorursem etkilenirim vazgeciyorum hayirlisi olumsuz degilimde hissiyaen yok diyelim
Valla canım kendin bilirsin :)
Ptesi yapcam dedin diye dedim aynı gun yapıp beraber bekleriz diye :)
İnşallah vardır sende ama yoksada benim yüzümden test yapıp erkenden üzülmeni istemem :KK43: içinden nasıl geçiyorsa öyle yap en iyisi canım...

İnşallah canım yaa. İnşallah direk Burdan da agustos annelerine transfer oluruz :)

Aynen cnm beni öldürselerde sesim çıkmaz dayanıklıyımda eşim biraz fazla evhamlı benide sinir ediyo 5 dk bi ara ulaş yaa bişiy kullanma dedi diyorum yok sen yinede bi ara sor psikolojim bozuldu yani :110:
Ahh bu eşlerrr! Benim eşimde öyle bu hamilelik ve bebek konularında :işsiz:

Ayy ağzın bal yesin canımmm ne güzel insan daha bi sevindirik oluyor bunları duyunca :KK19:
Vardır ya da yoktur orasını Allah bilir ama insan inandığı şeyin başkası tarafından da onaylandığını duyunca içi rahatlıyor çünkü diğer türlü sankim deli muamalesi görmüş gibi hissediyorum kendimi :KK70:
Evet canım sabah yetişebilirsem saglık ocagında, yetişemezsem işyerimden izin alıp özele gidicem :) kaldı geriye 1 gün :)
Senin bat kaçtı test yaptınmı canım :)
Benim bu ay yumurta gelişmediği için iğne olmadım canım malesef... Bat 6 Aralık, daha çok var ama yumurta olmayınca bu ay bıraktım ben gün saymayı. Bunda da vardır bir hayır Hoppa

Seni de umutlandırmak istemem ama işte benim çizgi görünmüyordu bile 10.gün. O yüzden tutamadım kendimi yazdım. :KK48: inşallah olmuştur canım, Pazartesi'ye kadar bol bol dua edelim sana da Hilal coban Hilal coban a da :KK200:

Valla canım kendin bilirsin :)
Ptesi yapcam dedin diye dedim aynı gun yapıp beraber bekleriz diye :)
İnşallah vardır sende ama yoksada benim yüzümden test yapıp erkenden üzülmeni istemem :KK43: içinden nasıl geçiyorsa öyle yap en iyisi canım...
Adetimi beklerim sanirim icimdende pek gelmiyor zaten canim bu ayda olmadi hissiyaten oyle dusunuyorum

Hamile olma ihtimalime karsı sacımı boyatcaktamki bugun boyatayım henüz tam netleşmeden diyorum dibe değmicek gerci. Ordanda tahlil vermeyi düşünüyorum işten izin alıp gitmek biraz sıkıntı oluyor gecen hafta yumurta takibi için cok izin aldım cunku. Eger yaptırırsam yazarım kızlar beraber bekleriz :)

Hamile olma ihtimalime karsı sacımı boyatcaktamki bugun boyatayım henüz tam netleşmeden diyorum dibe değmicek gerci. Ordanda tahlil vermeyi düşünüyorum işten izin alıp gitmek biraz sıkıntı oluyor gecen hafta yumurta takibi için cok izin aldım cunku. Eger yaptırırsam yazarım kızlar beraber bekleriz :)
Yavrucum senin testler cok net masallah . Insallah guzel artar degerin kan testi yaptir bence

Kızlar sonucum bu ve netten baktım bu değere çok yeni bir gebeliğim var :)
Bugun iğnenin 10.gunu, ptesi testi tekrarlıcam sağlık ocağında artış varmı diye inşallah artar :)
Adet tarihime göre 2+6’dayım

• 3 hafta: 5 – 50
  • 4 hafta: 3 – 426
  • 5 hafta: 19 – 7,340
  • 6 hafta: 1,080 – 56,500
  • 7 – 12 haftalar: 7,650 – 288,000
BB8334BE-5950-493C-A50F-8442B551CF56.jpeg

X