Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım ama ağrılara aldanma bendede çok ağrılar oldu gitti halen oluyor karnımda kasılmalar oluyor tek bi yerde top gibi. Başkada bi belirti yok ne göğüs ne kasık ağrısı gibi. Bende sağlık ocağını düşündüm ama servise yetişebilirmiyim onu düşünüyorum bi denicem şansımı yetişmez derseler özelde vercem mecbur ya da dur bakalım belki bende bekleyebilirsem bekleyim adeti
Yani en mantiklisi o. Bi yandanda git ogren diyo aklim bosa bekleme cikmazsada otur adeti bekle diyo ne bilim kafamda deli sorular :-)

Hoşbuldum cnmm ayyy inş önceliğim adet bi düzene girsin artık yaaa ne sinir bozucu bi durum doktor yaşımı göz önünde bulunduruyo sanırım vakit kaybetmek istemiyo
Bende çok ısrar ettim zorla iğne yazdırdım doktorlar bazen akışına bırakmak istiyor ama senin doktorunun hemen başlayalım demesi iyi olmuş, aynen zaman kaybetmeye gerek yok

Bende çok ısrar ettim zorla iğne yazdırdım doktorlar bazen akışına bırakmak istiyor ama senin doktorunun hemen başlayalım demesi iyi olmuş, aynen zaman kaybetmeye gerek yok
Aynen doktorumda vakit kaybetmeye gerek yok yawaştan başlayalım tedaviye dedi inş güzel şeyler olur bu arada kasıklarım falan ağrıyo yumurtalar hareketemi geçiyo acabaa

Aynen cnmm benim doktorum evime 10 dk yürüme mesafesinde çok iyi diyolar ve çok hastası var cumartesi bile yoğun oluyo yani
Bende carsidayim benim doktorumda cok yakin :) ve sansima gercekten cok pozitif cok olumlu bi bayan masallah diyim tü tü :-) ilk gittigim erkekti moralmen beni cok yipratti iyiki bu ay degismisim bosa 3 ayim gitti

Merhaba kizlar yardimci olur musunuz bir sorum olacak.klomen kullandiysaniz doktorunuz adetinizin kacinci günü kullanmanizi soyledi acAba?

Bende carsidayim benim doktorumda cok yakin :) ve sansima gercekten cok pozitif cok olumlu bi bayan masallah diyim tü tü :-) ilk gittigim erkekti moralmen beni cok yipratti iyiki bu ay degismisim bosa 3 ayim gitti
Moral çok önemlinevt iyi yapmışsın cnmm aslında herzaman için erkek doktor daha iyi diyolar ama

Merhaba kizlar yardimci olur musunuz bir sorum olacak.klomen kullandiysaniz doktorunuz adetinizin kacinci günü kullanmanizi soyledi acAba?
Meraba ben pazartesi gittim doktora aynı anda adet oldum doktor klomen yazdı çarşamba başlicaksın dedi yarın son benim günde 2 defa kullanıyorum

X