- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Amin gene test yapmadin insallahAnladım canım Allah kolaylık versin
Insallah canim sanada hiphizli gecer saatler insallahhhh cabucak hemencecik ptesi olur hatta sali olsa daha iyiSaat 12 gectıgıne gore cumartesiye merhaba dıyelım yenı gun yenı heyecanlarşaka bir yana herkese iyi geceler arkadaşlar güzel bir haftasonu olsun inş.
Günaydın canım inş. Herşey güzel olur hayırlısı neyse o olsun inş, çizgilerin hep aynı koyuluktamı cıkıyor şnş saglıklı bır bebek yoldadır onun çizgileridir görünen mutlu haftasonlarıGünaydın kuzucuklarım
Geceden idrarımı tuttum sabah 6.30 gibi yine idrar testi yaptım yine ikinci çizgiyi gördümve bugün iğnenin 10.gunu ve bata da 5 gün var.
Muayene olduğum hastane bana uzakta işyerime yakın. O yuzden tahlil işi ptesiye kaldı ama yarın yine tekrarlıcam testi, inşallah varsa eğer sağlıklıdır ve herşey normaldirBurda o kadar şeye şahit oluyoruz ki şu idrar testinde çıkan çizgi bile kesinlikle yeterli değil kan değerlerinin artışı ve keseyi gördükten sonra tamam var bebek diyebiliyorsun...
Merhaba hosgeldinMeraba bayanlar aranızda yeniyim de bişiy sorucam klomen hap yumurta çatlatmaya da yarıyomu ???
Gunaydin bebisim insallah vardir ptesi sen yaptir tahlilde bende senden cesaret bulup yaptirayim. Ama valla bende cok agri var hic heveslenemiyorum yaGünaydın kuzucuklarım
Geceden idrarımı tuttum sabah 6.30 gibi yine idrar testi yaptım yine ikinci çizgiyi gördümve bugün iğnenin 10.gunu ve bata da 5 gün var.
Muayene olduğum hastane bana uzakta işyerime yakın. O yuzden tahlil işi ptesiye kaldı ama yarın yine tekrarlıcam testi, inşallah varsa eğer sağlıklıdır ve herşey normaldirBurda o kadar şeye şahit oluyoruz ki şu idrar testinde çıkan çizgi bile kesinlikle yeterli değil kan değerlerinin artışı ve keseyi gördükten sonra tamam var bebek diyebiliyorsun...
Hoşbuldummm evt cnm çok teşekkür ederimm peki yumurta oluşumunu anlıyabilirmiyiz bi belirti oluyomu acaba ???Merhaba hosgeldin
Hayir canim klomen sadece yumurta olussun gelisip buyusun diye verilen bi ilac eger istenilen boyutta yumurtan olursa catlatma ignesi verir doktorun oda eger uygun gorurse. Aciklayabildimmi ?
Senin sorunun ne tam olarak canim ne zamandir istiyosun bi anlatirmisin ona gore konusalim. Yumurta olusumunu şöyle anlarsin kasiklarda cok asiri agri vardi benim bu ay klomen kullanirken. Doktoruma soyledim ne guzel iste yumurtaliklarin hareketlenmis dedi. O sekilde anliyabilirsin genede doktorun takip etmesi gerekHoşbuldummm evt cnm çok teşekkür ederimm peki yumurta oluşumunu anlıyabilirmiyiz bi belirti oluyomu acaba ???
Hmm anladım cnmm ben 2 yıllık evliyim 3 aydır artık istiyoruz ama adet düzensizliği için gittim en son muayene etti 37 gün olmuştu olamamıştım kist oluşmuş sol tarafta dedi muayene olurken adet olmuşum zaten ama yeni daha hormon testi yaptı biri düşük çıktı bebeğin tutunmasına yarayan hprmonmuş klomen verdi bide estrofem verdi işte perşembe günü tekrar gidicem bakalım nolucakSenin sorunun ne tam olarak canim ne zamandir istiyosun bi anlatirmisin ona gore konusalim. Yumurta olusumunu şöyle anlarsin kasiklarda cok asiri agri vardi benim bu ay klomen kullanirken. Doktoruma soyledim ne guzel iste yumurtaliklarin hareketlenmis dedi. O sekilde anliyabilirsin genede doktorun takip etmesi gerek
Artık yawaş yawaş tedaviye başlayalım dediHmm anladım cnmm ben 2 yıllık evliyim 3 aydır artık istiyoruz ama adet düzensizliği için gittim en son muayene etti 37 gün olmuştu olamamıştım kist oluşmuş sol tarafta dedi muayene olurken adet olmuşum zaten ama yeni daha hormon testi yaptı biri düşük çıktı bebeğin tutunmasına yarayan hprmonmuş klomen verdi bide estrofem verdi işte perşembe günü tekrar gidicem bakalım nolucak
Günaydın canım çok teşekkür ederim. Ptesi akkoyun karakoyun belli olacak o zaman diyeceğim ki evet var :))))Günaydın canım inş. Herşey güzel olur hayırlısı neyse o olsun inş, çizgilerin hep aynı koyuluktamı cıkıyor şnş saglıklı bır bebek yoldadır onun çizgileridir görünen mutlu haftasonları
Günaydın canım İnşallah hepimizde vardır. Ptesi kısmet olursa kesin yaptırcam hatta sende aynı saatlerde yapsanda kendime bekleme arkadaşı bulmuş olsam ne güzelGunaydin bebisim insallah vardir ptesi sen yaptir tahlilde bende senden cesaret bulup yaptirayim. Ama valla bende cok agri var hic heveslenemiyorum ya
Evet ayni gundu igne ama bende yok sanirim cok agrim var sanmiyorum yani. Ben versemde kan ertesi gun alirim canim saglik ocaginda yaptircam ben cok yakin bana bi tarafimda hic yaptirma adeti bekle diyo ya kararsizimGünaydın canım İnşallah hepimizde vardır. Ptesi kısmet olursa kesin yaptırcam hatta beraber yapsakta kendime bekleme arkadaşı olsa ne güzelaynı iğnede olduğu gibi onuda aynı günlerde olmuştuk sanırım:))))
Aramıza hoşgeldin canım inşallah değerlerin normalde döner ve hemen tedaviye başlarsın :)Hmm anladım cnmm ben 2 yıllık evliyim 3 aydır artık istiyoruz ama adet düzensizliği için gittim en son muayene etti 37 gün olmuştu olamamıştım kist oluşmuş sol tarafta dedi muayene olurken adet olmuşum zaten ama yeni daha hormon testi yaptı biri düşük çıktı bebeğin tutunmasına yarayan hprmonmuş klomen verdi bide estrofem verdi işte perşembe günü tekrar gidicem bakalım nolucak
Anladim canim daha cok yeniymis benimde 6.ayim ama tedavi klomene basliyali 4.ayimHmm anladım cnmm ben 2 yıllık evliyim 3 aydır artık istiyoruz ama adet düzensizliği için gittim en son muayene etti 37 gün olmuştu olamamıştım kist oluşmuş sol tarafta dedi muayene olurken adet olmuşum zaten ama yeni daha hormon testi yaptı biri düşük çıktı bebeğin tutunmasına yarayan hprmonmuş klomen verdi bide estrofem verdi işte perşembe günü tekrar gidicem bakalım nolucak
Anladım canım ama ağrılara aldanma bendede çok ağrılar oldu gitti halen oluyor karnımda kasılmalar oluyor tek bi yerde top gibi. Başkada bi belirti yok ne göğüs ne kasık ağrısı gibi. Bende sağlık ocağını düşündüm ama servise yetişebilirmiyim onu düşünüyorum bi denicem şansımı yetişmez derseler özelde vercem mecbur ya da dur bakalım belki bende bekleyebilirsem bekleyim adetiEvet ayni gundu igne ama bende yok sanirim cok agrim var sanmiyorum yani. Ben versemde kan ertesi gun alirim canim saglik ocaginda yaptircam ben cok yakin bana bi tarafimda hic yaptirma adeti bekle diyo ya kararsizim
Hoşbuldum cnmm ayyy inş önceliğim adet bi düzene girsin artık yaaa ne sinir bozucu bi durum doktor yaşımı göz önünde bulunduruyo sanırım vakit kaybetmek istemiyoAramıza hoşgeldin canım inşallah değerlerin normalde döner ve hemen tedaviye başlarsın :)
Aminnn inşaallah cnmm rabbim herkezin gönlüne göre gönlündekini versin inşaallahAnladim canim daha cok yeniymis benimde 6.ayim ama tedavi klomene basliyali 4.ayim
Klomeni yumurtalarin durumunu gormek icin veriyor dogru tedavi yani her doktor onunla basliyor. Hayirlisi olsun insallah olur Allah gonlune gore versin