• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım ben de bırkac kez denedım hep ıkıncı cızgı sılık anlamya calısıyorum bu ay reglı olursam dıger ay ıgne vurulmek ıstemıyorum ovulasyon testıyle devam ederım dıe planlarım var umarım mucıze olur plan falan kalmaz
Inşallah canım rabbim en kısa zamanda nasip etsin.

Ovülasyon testiyle denedım ama ben cok anlamıyorum ovulasyonu bunay aldım bu testlerı ama yunurta takıbı yapılınca cok kullanmadım sanırım bu ovulasyon testlerınde hep ıkıncı cızgı soluk sekılde cıkıo cunku ne zaman yapsam soluk gordum sadede ıgneden sonraki gun koyu gormustum
Igneden sonra normal canim hamilelik hormonu var ignede ondan koyu cikmistir. Adetin ne zmaan 2 gun sonraydi demi

Son düzenleme:
Evde olmasa belki dışardan test alıp yapmak için beklerdim biraz daha :)
Ama elimin altında olması ve artı sabırsız olmam test yapmak için baya bi yetti :KK70:
Ama yarın 10.gun kimse kem küm etmesin yine o çizgiyi görürsem hepinizi teşvik edicem teste meraktan :KK70:
Beni tesvik etsende yapmam canim hafta sonu girdi zaten bekler ptesi saglik ocaginda kan veririm hahayyy :-)

Ayy şuan heryer bal oldu sanırım hepsi ağzından damladı :KK33:
Valla basim cok agriyor migrenim varda benim acilede gidemiyorum gitsem once kana bakicak cunku kafam karissin istemiyorum ayyy Allahim şu haftasonu bi gecse ya hepimiz rahatlardik topikce bu haftayi bekliyoruz hepimizin denk geldi :-)

Valla basim cok agriyor migrenim varda benim acilede gidemiyorum gitsem once kana bakicak cunku kafam karissin istemiyorum ayyy Allahim şu haftasonu bi gecse ya hepimiz rahatlardik topikce bu haftayi bekliyoruz hepimizin denk geldi :-)
Migrenın ıcın önerı ama dene lutfen uctane pamuk ustlerıne once kolonya sonra karabıber bırer tane şakaklarına bır tane alnınn ortasına sonra bagla cemberle bıraz yakar ama dayan sonra bırsz gozlarını kapa 20 dk kadar dur sınra cıkar iyi gelecek (agrı enseden gelıyorsa ensenede koymamı tavsıye ederım) geçmiş olsun

Migrenın ıcın önerı ama dene lutfen uctane pamuk ustlerıne once kolonya sonra karabıber bırer tane şakaklarına bır tane alnınn ortasına sonra bagla cemberle bıraz yakar ama dayan sonra bırsz gozlarını kapa 20 dk kadar dur sınra cıkar iyi gelecek (agrı enseden gelıyorsa ensenede koymamı tavsıye ederım) geçmiş olsun
Canim o yakiyo diyolar karabiber yani yara ediyo dediler bende duydum bunuda bide benimki kronik ne yaparsam yapiyim serum ignesiz gecmiyor bende suanki durumdan onlari yaptiramiyorum canim

Canim o yakiyo diyolar karabiber yani yara ediyo dediler bende duydum bunuda bide benimki kronik ne yaparsam yapiyim serum ignesiz gecmiyor bende suanki durumdan onlari yaptiramiyorum canim
Dayanılmayacak bır yakma asla degıl yarada yaptıgı ilk kez duydum nasıl ıstersen canm belkı duymamıssındır dıe soyledım cok gecmıs olsun

Dayanılmayacak bır yakma asla degıl yarada yaptıgı ilk kez duydum nasıl ıstersen canm belkı duymamıssındır dıe soyledım cok gecmıs olsun
Sagol gulum duydumda kac tane yapan yara ediyor karabiber yakici ya ondan dedi cesaret edemedim. Gecer insallah ya

Geçmiş olsun kuzum acil şifalar baş ağrısı en en nefret ettiğim ağrıdır :kızgın:
Bende de bazen sinizut olur ondan bilirim
Bu migren sinizutun iki kati dusun benimki bide kronik kolay gecmiyor acile gidecektim valla kana bakar oncede kafam karisir diye korkumdan gitmedim cok daha kotu olursam sabah gidecem mecbur ya

Back