- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 30
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Amin cnm inşallah sanmıyorum yükseleceğini yarın 14 gün olmuş oluyor zaten adeti bekliyorum 6 gün var cnm belki geçerse yine yaparım test artık Rabbim kucağımızı boş bırakmasınInşallah canm ben karar verdim artık olursa olur olmazsa vardır rabbimin bi bildiği hayırlısı olsun hakkımız da canm üzülme belki seninde yükselir değer daha erken yapmissin 14 ünde tekrar yap gec döllenme olmuş olabilir
Amin tatlm amin guzel haberlerini bekliyoruz öpüyorummmAmin cnm inşallah sanmıyorum yükseleceğini yarın 14 gün olmuş oluyor zaten adeti bekliyorum 6 gün var cnm belki geçerse yine yaparım test artık Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Tamam cnm sende haber ver görüşürüzAmin tatlm amin guzel haberlerini bekliyoruz öpüyorummm
24 yaşındayım 4 yıllık evliyim 3 yıldır istiyorum ama tembellik ediyordum ki yumurta tembelliği ve hormon bozukluğu pco çıktı bu ay ilk klomen ve ovitrelle tedavim canım beni anlayanların olmasına sevindim hatta 2 görümce bir de eltiden almıştım etti mi sana 10 hamilelik haberi aynen herkesin nasibi farklı ve ben de aynı şekilde ne kendilerine ne bebeklerine pis nefisle kötü niyetle bakmam ama ben eksik hissediyorum işte o çok kötü bir duyguBen boyle birley yasamadm fakat sokaktan hamıle kadınlar gordugunde acaba ben boyle olacakmıyık. Dıe dusunuyorum sınrasında ıns yokunda gıder hamılelıgı dıe dua edıorm gordugum kadınlar ıcın soruna gelınce bence yanlıs anlasılacak bır durum yok sennle aynı duyguyu yasayan elbeette vardır ama senn gıbı cesaret edıp yazamıyor olabılırler gonlunu ferah tut hep uzun zaman mı oldu ve kac yasındasın canım
Canım sana tavsıyem sakınlığı koru daha yasında genc asla panık yapma hersey guzel olacak sakın umıtsızlık yapma sen tedavıne bak kendıne dıkkat et gerısı ıcın nasıp kısmet24 yaşındayım 4 yıllık evliyim 3 yıldır istiyorum ama tembellik ediyordum ki yumurta tembelliği ve hormon bozukluğu pco çıktı bu ay ilk klomen ve ovitrelle tedavim canım beni anlayanların olmasına sevindim hatta 2 görümce bir de eltiden almıştım etti mi sana 10 hamilelik haberi aynen herkesin nasibi farklı ve ben de aynı şekilde ne kendilerine ne bebeklerine pis nefisle kötü niyetle bakmam ama ben eksik hissediyorum işte o çok kötü bir duygu
Yok canım kuruduktan sonra derken hani ıslak çamasırda leke kuruyunca belli olur ya, mesela testin tabanı ıslak olduğu için beyaz yeri tam beyaz değildi gri gibiydi ıslaktı orası kuruyunca netleşti ilk 5 dakkada gördüğüm çizgiyi daha net görebildim. Gecen aylarda kaç tane test yaptıysam saatlerce bekledim krem rengi bile olmadı yani bembeyazdı. Dünki testle bugunki test arasında ton farkı var ama benim anlatmak istediğim sadece tamam idrarda var ama yeterli değil, değerim kaç sağlıklımı normalmi gidişat bunun için beklicem tam bi otursun hersey :)Kuruduktan sonra degilde ilk 5 dakkada cikiyosa dogruluk payi var diyolar valla ben cesaret edemedim canim sen takil kafana gore ne guzelbu agrilardan korkuyorum senin agrin varmi kasigimin sol tarafindaki gecmiyo benim ya
Insallah canim hepimizin gonlune gore olsunİnşallah güzel sonuçlar alırsın cnm
Insallah vardir canim ne diyim valla senin gazina gelip bende yapicaktim test dedim hilal otur halt etmeYok canım kuruduktan sonra derken hani ıslak çamasırda leke kuruyunca belli olur ya, mesela testin tabanı ıslak olduğu için beyaz yeri tam beyaz değildi gri gibiydi ıslaktı orası kuruyunca netleşti ilk 5 dakkada gördüğüm çizgiyi daha net görebildim. Gecen aylarda kaç tane test yaptıysam saatlerce bekledim krem rengi bile olmadı yani bembeyazdı. Dünki testle bugunki test arasında ton farkı var ama benim anlatmak istediğim sadece tamam idrarda var ama yeterli değil, değerim kaç sağlıklımı normalmi gidişat bunun için beklicem tam bi otursun hersey :)
Ne cikti peki sonuc ?Test bagımlısı oldum Sabah cıkarken yaptım aksam gelınce baktım bir adet kalmıs ona kıyamadım ovulasyon vardı onu yapayım dedım (bu formda okumustum ovulasyon deneyenlerı) arkadaşlar betet bağmlısı oldum alkol sıgara gıbı
Ovülasyon testiyle denedım ama ben cok anlamıyorum ovulasyonu bunay aldım bu testlerı ama yunurta takıbı yapılınca cok kullanmadım sanırım bu ovulasyon testlerınde hep ıkıncı cızgı soluk sekılde cıkıo cunku ne zaman yapsam soluk gordum sadede ıgneden sonraki gun koyu gormustumNe cikti peki sonuc ?
Evde olmasa belki dışardan test alıp yapmak için beklerdim biraz daha :)Insallah vardir canim ne diyim valla senin gazina gelip bende yapicaktim test dedim hilal otur halt etmeptesiye kadar sabir bide esim diyorki kotusunu dusunuyorum iyisi olursa supriz olsun diyor. Onada supriz yapmayi cok istiyorum iki gunde bi gecseydi hayirlisiyla bu arada bizim diger topigede gelmissin gordum
Test yapmak bağımlılıktır HobimEvde olmasa belki dışardan test alıp yapmak için beklerdim biraz daha :)
Ama elimin altında olması ve artı sabırsız olmam test yapmak için baya bi yetti
Ama yarın 10.gun kimse kem küm etmesin yine o çizgiyi görürsem hepinizi teşvik edicem teste meraktan
Ben bi iki ay kullandım. Bu ay da kullandım ama iğnenin etkisinden kopkoyu çıkıyordu hep.Bu ovulasyon testlerını kullandınız mı hıc
Ben sadece bır gun ıkıncı cızgıyı koyu gordum pekı sadede tek cızgı cıkmıyor mu bunda hcg testlerınden tek cızgıye alıstmda ovulasyonu cozemedm tek cıkmıyor mu ondaBen bi iki ay kullandım. Bu ay da kullandım ama iğnenin etkisinden kopkoyu çıkıyordu hep.
Hayır hep silik çizgi oluyor .ama bi kere clear blue diye bi markanın dijital testini almıştım yumurtlama günü sadece gülen yuz çıkıyor. Ama diğer testlerde yaptigimda hep silik çizgi var.Ben sadece bır gun ıkıncı cızgıyı koyu gordum pekı sadede tek cızgı cıkmıyor mu bunda hcg testlerınden tek cızgıye alıstmda ovulasyonu cozemedm tek cıkmıyor mu onda
Anladım ben de bırkac kez denedım hep ıkıncı cızgı sılık anlamya calısıyorum bu ay reglı olursam dıger ay ıgne vurulmek ıstemıyorum ovulasyon testıyle devam ederım dıe planlarım var umarım mucıze olur plan falan kalmazHayır hep silik çizgi oluyor .ama bi kere clear blue diye bi markanın dijital testini almıştım yumurtlama günü sadece gülen yuz çıkıyor. Ama diğer testlerde yaptigimda hep silik çizgi var.