Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaallah. Aldığımız hormonlardan oluyor bence dengemiz bozuluyor ben de sökülmezse pzt. Hastaneye gideceğim
Doğru valla, geçtiğimiz ramazandan beri 5 kez (ay) hormon yemişim. Tüp doktorm bikaç kilo vermeye çalış demişti ama uzun zamandır korudugum kilomun üstüne aksine 3-4 kilo aldım bu ilaçlar yüzünden, sonumuz hayr olsun inş cnm

Cnm biZim seninle aynı zamanlardı ben pazartesi muhtemelen çatlama iğnesi olucam sen birdaha test yaptın mı baya gecikmiş benim en fazla ilaçtan sonra 4 gün gecikmişti
Aynen cnm, bende adet olabilseydim buaralar muhtemelen iğnemi olurdum. Ama çatlatma iğnesini olduğum ay günü gününe gelmişti adetim, ensonkinde iğneye gerek kalmadı fakat buseferde adetim gelmedi. 6 gün önce kanda betaya bakilmisti cnm, 5 gün progestan kullandım, bittikten snra en fazla 10 gün içinde adet olman lazım yoksa gel tedbir amaçlı tekrar betaya bakalım dedi, bakalım ilaç dün sabah bitti beklemedeyim inş 10 günü geçmeden olurum.

Kızlar sancım çok fazlaydı bugün dr a gittim. Beta-hcg baktı dr 2,27 çıktı. Çatlatma iğnesi yapılalı 8 gün oluyor. Sizce hamilemiyim

Amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin

Insallah hamilesindir canim 2 gun bekle tekrar yaptir deger mutlaka artis gosterir eger gebelik varsa

Ay inşallah öyledir. Eşim şehir dışında 5 nisan da gelecek. Geldiğinde ona güzel bi sürpriz yapmak istiyorum hem evlilik yıldönümümüz yaklaştı

Eklentiler

• Screenshot_20180308-215302.png
    116,4 KB · Görüntüleme: 43
merhaba ayın 6 sında çatlatma ve 7-8 ilişki oldu ama dün çok rahatsız olduğum için acile gittim novaljin iğne vuruldu ve ağrılarım kesildi acaba gebeliğe bi engeli olurmu
burda çoğu kişinin kasık ağrıları 10 günü bulmuş benim dün kesildi

Canım sen neden kan vermeden ağrı kesici vurdurdunki.hem hemşireler soruyor gebemisin diye.tabi bu ağrı kesicinin bir zararı varmı bilmem ama acillik olduğunda gebelik şüphen olduğunu mutlaka belirtmelisin.bu arada geçmiş olsun.inşallah bir sorun yoktr.yinede doktorunu bir bilgilendir istersen bu konuyla

Günaydın arkadaşlar bugün iğnenin 13.günü test yaptım yine ama testte ikinci çizgi beyaz çıktı bu ne demek bata 4 gün var

Eklentiler

• tempFileForShare.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 58
Yeniden gönderiyorum arkadaşlar ikinci çizgi neden beyaz iğnemin 13.günü

Eklentiler

• 2018-03-10-10-10-34.png
    234,5 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…