-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.881
Doğru valla, geçtiğimiz ramazandan beri 5 kez (ay) hormon yemişim. Tüp doktorm bikaç kilo vermeye çalış demişti ama uzun zamandır korudugum kilomun üstüne aksine 3-4 kilo aldım bu ilaçlar yüzünden, sonumuz hayr olsun inş cnmİnşaallah. Aldığımız hormonlardan oluyor bence dengemiz bozuluyor ben de sökülmezse pzt. Hastaneye gideceğim
Aynen cnm, bende adet olabilseydim buaralar muhtemelen iğnemi olurdum. Ama çatlatma iğnesini olduğum ay günü gününe gelmişti adetim, ensonkinde iğneye gerek kalmadı fakat buseferde adetim gelmedi. 6 gün önce kanda betaya bakilmisti cnm, 5 gün progestan kullandım, bittikten snra en fazla 10 gün içinde adet olman lazım yoksa gel tedbir amaçlı tekrar betaya bakalım dedi, bakalım ilaç dün sabah bitti beklemedeyim inş 10 günü geçmeden olurum.Cnm biZim seninle aynı zamanlardı ben pazartesi muhtemelen çatlama iğnesi olucam sen birdaha test yaptın mı baya gecikmiş benim en fazla ilaçtan sonra 4 gün gecikmişti
2. Çizgi var bence hamilesinArkadaşlar öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun.bugün iğnemin 11.günü test yaptım.yorumlarmısınız.11.günde böyle olan varmıydı.benim geçen 10 günde çizgim kaybolmuştu
Insallah hamilesindir canim 2 gun bekle tekrar yaptir deger mutlaka artis gosterir eger gebelik varsaKızlar sancım çok fazlaydı bugün dr a gittim. Beta-hcg baktı dr 2,27 çıktı. Çatlatma iğnesi yapılalı 8 gün oluyor. Sizce hamilemiyim
Canım 2 gün ara ile yenile.eğer artış varsa hamilesindir.inşallah.bu dönemlerde 2 değer arası daha önemliKızlar sancım çok fazlaydı bugün dr a gittim. Beta-hcg baktı dr 2,27 çıktı. Çatlatma iğnesi yapılalı 8 gün oluyor. Sizce hamilemiyim
Amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versinDoğru valla, geçtiğimiz ramazandan beri 5 kez (ay) hormon yemişim. Tüp doktorm bikaç kilo vermeye çalış demişti ama uzun zamandır korudugum kilomun üstüne aksine 3-4 kilo aldım bu ilaçlar yüzünden, sonumuz hayr olsun inş cnm
Insallah hamilesindir canim 2 gun bekle tekrar yaptir deger mutlaka artis gosterir eger gebelik varsa
Amin inşallah Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasımCanım 2 gün ara ile yenile.eğer artış varsa hamilesindir.inşallah.bu dönemlerde 2 değer arası daha önemli
Pozitif negatif vs doktor birşey demedi miAmin inşallah Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasım
Regl oldun mu canim ben oldum bu gun 2. Gunum sali gunu doktor cagirdi beni rahim filmi cektiricemCanım yapmadım, 15. Gün olmadm hala bende.Erken gebelik testinde çıkardı bişey olsaydı.bugün yarın regl olurum sanırım
Canım sen neden kan vermeden ağrı kesici vurdurdunki.hem hemşireler soruyor gebemisin diye.tabi bu ağrı kesicinin bir zararı varmı bilmem ama acillik olduğunda gebelik şüphen olduğunu mutlaka belirtmelisin.bu arada geçmiş olsun.inşallah bir sorun yoktr.yinede doktorunu bir bilgilendir istersen bu konuylamerhaba ayın 6 sında çatlatma ve 7-8 ilişki oldu ama dün çok rahatsız olduğum için acile gittim novaljin iğne vuruldu ve ağrılarım kesildi acaba gebeliğe bi engeli olurmu
burda çoğu kişinin kasık ağrıları 10 günü bulmuş benim dün kesildi
Olmadım canım hala,bugün olmam gerekiyorduRegl oldun mu canim ben oldum bu gun 2. Gunum sali gunu doktor cagirdi beni rahim filmi cektiricem
Dr görmedi dahaPozitif negatif vs doktor birşey demedi mi
Test bozuk olabilir bence testi tekrarlayın ilk defa gördüm böyle bişeyYeniden gönderiyorum arkadaşlar ikinci çizgi neden beyaz iğnemin 13.günü
Test yaptirdin mi peki canim kan testiOlmadım canım hala,bugün olmam gerekiyordu