Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
T tugba_89 ne durumdasın benim bugün pembemsi bi akıntım oldu ama yine başlamadı çok stres oldum ya
yok canım yaa hiçbi leke bile gelmedi, dün çok ağrım vardı busefer kesin olurum demiştim ama yok. bugünde 40.günümdü sancim dünkü gibi değildi azaldı, max. ayin 17 sine kadar bekleyip olmzsam tekrar gidicem ama resmen rekor kırdım. Sende elinde test varsa sabah yapsana belki bebiş vardır enazindan ikilemde kalıp daha çok strese sokma kendini.

Bugün öyle pembemsi akıntı olunca akşama sökülür diye düşündüm ama kahverengi akıntıya dönüştü sabah artık test yapacağım gerçi benm genelde kahverengi lekelenmeyle başlıyor regl son zamanlarda yine öyle olacak gibi de bakalım hayırlısı

Hiç belli olmaz cnm nasipte varsa hiç beklemediğin bian baktın oluvermiş. Yarın test yapınca mutlaka yazıver emi

Eşimde de bende de hiçbir problem yok hersey yolunda iki yıldır normal yoldan olmuyor klomen+ çatlatma iğnesi denedik ilişkilere dikkat ettik eşim vitamin çakşır kökü takviyesi aldı yine olmadı yine olmadı nasip işte olmayınca olmuyor
O kadar yoruldum ki artık pes ediyorum..

Arkadaşlar öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun.bugün iğnemin 11.günü test yaptım.yorumlarmısınız.11.günde böyle olan varmıydı.benim geçen 10 günde çizgim kaybolmuştu

Eklentiler

• 20180308_071031.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 44
Arkadaşlar öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun.bugün iğnemin 11.günü test yaptım.yorumlarmısınız.11.günde böyle olan varmıydı.benim geçen 10 günde çizgim kaybolmuştu
Benimde 10. Günde kaybolmuştu çizgi.İnşallah hamilesindirrrr Bizede haber ver

Benim böyle idi ama negatif sonuç.acele etme arkadasim olursa çok sevinirsin ama olmazsa sonu hüsran oluyor bu çizgileri görüp

Ben sonunda adet oldum iğneden sonra 22 gün de bu ay yeniden klomene başladım ama inofolic combi de kullanıyorum ikisi bir ağır gelir mi ki gerçi doktor vermez di . Benim hayatım da ilk kes adetin 6,7 gününde kasiklarim da sancı var çok fazla kist Yok doktora gittim neden olabilir ki

Sağol balım yorumun için.benim geçenkinde 11.gün çizgim yoktu.bu sefer var o yüzden umutlandım
Cnm umud etmek çok çok güzel ama bekle 2 gün sonra yap umud et sonrasını yaşadım geçen ay çok kötü oldum 12 ci güne kadar pozitifi görünce çok umutlandım insallah hamilesindir

Hayırlısı olsun cnm napalım demekki daha vakti saati varmış, inş o vakit yakındır.
Peki leke gelmişti dedinya devam eden bişey varmı, kaçıncı günündü bugün?
Dünden beri bazen pembe bazen kahverengi oluyor ama afedersin pedi hiç kirletmiyor sadece peçeteye geliyor bugün 36.günüm normalde 29-31 arası regl oluyordum

Dünden beri bazen pembe bazen kahverengi oluyor ama afedersin pedi hiç kirletmiyor sadece peçeteye geliyor bugün 36.günüm normalde 29-31 arası regl oluyordum
İnş fazla geçmeden sökülürde rahatlarsın, bide benimki gelebilse iyi olck 41.günüm resmen rekor kırdım dünden beri iyice şiştim sağlı sollu kasiklarimda ağrı var, normalde adet olsaydım buayki yumurtlama günlerim olmuş olacaktı ağrilarda aynı o tarzda acaba nie böyle oldu anlamış değilim

İnşaallah. Aldığımız hormonlardan oluyor bence dengemiz bozuluyor ben de sökülmezse pzt. Hastaneye gideceğim

Cnm biZim seninle aynı zamanlardı ben pazartesi muhtemelen çatlama iğnesi olucam sen birdaha test yaptın mı baya gecikmiş benim en fazla ilaçtan sonra 4 gün gecikmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…