-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.861
yok canım yaa hiçbi leke bile gelmedi, dün çok ağrım vardı busefer kesin olurum demiştim ama yok. bugünde 40.günümdü sancim dünkü gibi değildi azaldı, max. ayin 17 sine kadar bekleyip olmzsam tekrar gidicem ama resmen rekor kırdım. Sende elinde test varsa sabah yapsana belki bebiş vardır
Bugün öyle pembemsi akıntı olunca akşama sökülür diye düşündüm ama kahverengi akıntıya dönüştü sabah artık test yapacağım gerçi benm genelde kahverengi lekelenmeyle başlıyor regl son zamanlarda yine öyle olacak gibi de bakalım hayırlısıyok canım yaa hiçbi leke bile gelmedi, dün çok ağrım vardı busefer kesin olurum demiştim ama yok. bugünde 40.günümdü sancim dünkü gibi değildi azaldı, max. ayin 17 sine kadar bekleyip olmzsam tekrar gidicem ama resmen rekor kırdım. Sende elinde test varsa sabah yapsana belki bebiş vardırenazindan ikilemde kalıp daha çok strese sokma kendini.
Hiç belli olmaz cnm nasipte varsa hiç beklemediğin bian baktın oluvermiş. Yarın test yapınca mutlaka yazıver emiBugün öyle pembemsi akıntı olunca akşama sökülür diye düşündüm ama kahverengi akıntıya dönüştü sabah artık test yapacağım gerçi benm genelde kahverengi lekelenmeyle başlıyor regl son zamanlarda yine öyle olacak gibi de bakalım hayırlısı
Evde test yapsana belli olur. Silik çizgi çıkar test bozuk deilseIki postada yazmistim canim dogrudur.
Hala olmadim adet bekliyorum bu gun ignenin 15. Gunuydu
Canım yapmadım, 15. Gün olmadm hala bende.Erken gebelik testinde çıkardı bişey olsaydı.bugün yarın regl olurum sanırımLumcera22 Durumlar nasil kan testi yaptin mi sende?
bende dün adet oldumIki postada yazmistim canim dogrudur.
Hala olmadim adet bekliyorum bu gun ignenin 15. Gunuydu
Benimde 10. Günde kaybolmuştu çizgi.İnşallah hamilesindirrrrArkadaşlar öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun.bugün iğnemin 11.günü test yaptım.yorumlarmısınız.11.günde böyle olan varmıydı.benim geçen 10 günde çizgim kaybolmuştu
Benim böyle idi ama negatif sonuç.acele etme arkadasim olursa çok sevinirsin ama olmazsa sonu hüsran oluyor bu çizgileri görüpArkadaşlar öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsun.bugün iğnemin 11.günü test yaptım.yorumlarmısınız.11.günde böyle olan varmıydı.benim geçen 10 günde çizgim kaybolmuştu
Sağol balım yorumun için.benim geçenkinde 11.gün çizgim yoktu.bu sefer var o yüzden umutlandımBenim böyle idi ama negatif sonuç.acele etme arkadasim olursa çok sevinirsin ama olmazsa sonu hüsran oluyor bu çizgileri görüp
Cnm umud etmek çok çok güzel ama bekle 2 gün sonra yap umud et sonrasını yaşadım geçen ay çok kötü oldum 12 ci güne kadar pozitifi görünce çok umutlandımSağol balım yorumun için.benim geçenkinde 11.gün çizgim yoktu.bu sefer var o yüzden umutlandım
Test yaptım negatif zaten öyle olacağını biliyordum :)Hiç belli olmaz cnm nasipte varsa hiç beklemediğin bian baktın oluvermiş. Yarın test yapınca mutlaka yazıver emi
Hayırlısı olsun cnm napalım demekki daha vakti saati varmış, inş o vakit yakındır.Test yaptım negatif zaten öyle olacağını biliyordum :)
Dünden beri bazen pembe bazen kahverengi oluyor ama afedersin pedi hiç kirletmiyor sadece peçeteye geliyor bugün 36.günüm normalde 29-31 arası regl oluyordumHayırlısı olsun cnm napalım demekki daha vakti saati varmış, inş o vakit yakındır.
Peki leke gelmişti dedinya devam eden bişey varmı, kaçıncı günündü bugün?
Bende bu gun olacagim cok fena sancim var leke geldi birazCanım yapmadım, 15. Gün olmadm hala bende.Erken gebelik testinde çıkardı bişey olsaydı.bugün yarın regl olurum sanırım
İnş fazla geçmeden sökülürde rahatlarsın, bide benimki gelebilse iyi olck 41.günüm resmen rekor kırdımDünden beri bazen pembe bazen kahverengi oluyor ama afedersin pedi hiç kirletmiyor sadece peçeteye geliyor bugün 36.günüm normalde 29-31 arası regl oluyordum
İnşaallah. Aldığımız hormonlardan oluyor bence dengemiz bozuluyor ben de sökülmezse pzt. Hastaneye gideceğimİnş fazla geçmeden sökülürde rahatlarsın, bide benimki gelebilse iyi olck 41.günüm resmen rekor kırdımdünden beri iyice şiştim sağlı sollu kasiklarimda ağrı var, normalde adet olsaydım buayki yumurtlama günlerim olmuş olacaktı ağrilarda aynı o tarzda acaba nie böyle oldu anlamış değilim
Cnm biZim seninle aynı zamanlardı ben pazartesi muhtemelen çatlama iğnesi olucam sen birdaha test yaptın mı baya gecikmiş benim en fazla ilaçtan sonra 4 gün gecikmiştiİnş fazla geçmeden sökülürde rahatlarsın, bide benimki gelebilse iyi olck 41.günüm resmen rekor kırdımdünden beri iyice şiştim sağlı sollu kasiklarimda ağrı var, normalde adet olsaydım buayki yumurtlama günlerim olmuş olacaktı ağrilarda aynı o tarzda acaba nie böyle oldu anlamış değilim