Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar :)
Bu sayfayı ben kurmuştum çatlatma iğnesi vurulduğum ay. O dönem nasip olmadı ama bu ay kendiliğinden hemde tedavisiz kürsüz takipsiz nasip oldu :) yani umudunuzu hiç yitirmeyin iğneyle hapla olmaz belki ama günün birinde vakti gelmiştir kendiliğinden olur :))))
İnşallah hepinize nasip olur :)

Kızlar sancım çok fazlaydı bugün dr a gittim. Beta-hcg baktı dr 2,27 çıktı. Çatlatma iğnesi yapılalı 8 gün oluyor. Sizce hamilemiyim
Maalesef canım şuan yok gibi 5den düşük çünkü :KK43: aynısı bnmde başıma geldi iğnenin 10.gunu felandı değerim 5.13 felan çıktı sonrada adet oldum :KK43: Birde iğnenin etkisi 12-13 gune kadar devam ediyor. Bata 1-2 gun kalaya kadar beklemek gerekiyor.

Bu sayfayı ben kurmuştum çatlatma iğnesi vurulduğum ay. O dönem nasip olmadı ama bu ay kendiliğinden hemde tedavisiz kürsüz takipsiz nasip oldu :) yani umudunuzu hiç yitirmeyin iğneyle hapla olmaz belki ama günün birinde vakti gelmiştir kendiliğinden olur :))))
Yaaa canım çok çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sürecini kısaca özetlermisin bizede umut olsun :)kaç kez klomen kullandın kaç kez çatlatma iğnesi oldun.kendiliğinden olması şahane tebrik ederimmm :KK9:

Yaaa canım çok çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sürecini kısaca özetlermisin bizede umut olsun :)kaç kez klomen kullandın kaç kez çatlatma iğnesi oldun.kendiliğinden olması şahane tebrik ederimmm :KK9:
Cok sagol canım benim darısı başınıza inşallah:)
Klomen hiç kullanmadım. Doktor hiçbi sorunun yok herşey iyi demesine rağmen ben yinede iğne istedim takviye amaçlı. Ama olmadı maalesef. Başkada bişey kullanmadım akışına bıraktım madem sorunum yokmuş diye. Hatta cocuk işini temmuza erteledik derken oldu bi anda :) bata 3 gün kala kahverengi bi leke geldi adet oluyorum sandım hatta ped aldım yanıma bekledim bekledim gelmedi. Midemde gaz sıkışması ve kabızlık vardı sancıdan doktora gittim. Adetimde 2-3 gun gecikmişti o arada kan tahlili yapınca öğrendik şok oldum tabi :)

Canım sen neden kan vermeden ağrı kesici vurdurdunki.hem hemşireler soruyor gebemisin diye.tabi bu ağrı kesicinin bir zararı varmı bilmem ama acillik olduğunda gebelik şüphen olduğunu mutlaka belirtmelisin.bu arada geçmiş olsun.inşallah bir sorun yoktr.yinede doktorunu bir bilgilendir istersen bu konuyla
Çatlatma iğnesi olalı 2 gün olmuşken kan testi versem ne çıkarki zaten ordaki nöbetçi doktorada bildirdim tedavide olduğumu iğne vurulduğumu

Hayırlı olsun Rabbim sağsağlim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah

Cok sagol canım benim darısı başınıza inşallah:)
Klomen hiç kullanmadım. Doktor hiçbi sorunun yok herşey iyi demesine rağmen ben yinede iğne istedim takviye amaçlı. Ama olmadı maalesef. Başkada bişey kullanmadım akışına bıraktım madem sorunum yokmuş diye. Hatta cocuk işini temmuza erteledik derken oldu bi anda :) bata 3 gün kala kahverengi bi leke geldi adet oluyorum sandım hatta ped aldım yanıma bekledim bekledim gelmedi. Midemde gaz sıkışması ve kabızlık vardı sancıdan doktora gittim. Adetimde 2-3 gun gecikmişti o arada kan tahlili yapınca öğrendik şok oldum tabi :)
Ne kadar güzel rabbim sağlıklada kucagına almayı nasip etsin inş.Darısı bizim başımıza olsun.Bende bugün çatlama ignesi olucam.Bu ay dogum günüm güzel bir hediye olsun istiyorum.Umarım bu ay tutar.

merhaba arkadaslar ben 3martta ct ignemi yaptirdim acaba nezman belli olur tahlil yapsam sonuc alabilirmiyim gercei agrim var kasiklarimda adet olucam gibi ama bir umut belki hamisimdir diyede dusunuyorum

Kızlar bebek deneme sürecinde folik asit kullanıyormusunuz? Doktorum bana başla dedi ama sunu kullan demedi Hangisini kullansam bilemedim.

X