Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim cvp verdiğin için ben de 2 gün daha bekleyip olmazsam gitmeyi düşünüyorum umarım gerek kalmaz çok sıkıldım çünkü hastane işlerinden...
Al bendende okadar sıktı gerçekten olsakta rahatlasak. 1 saattir ağrım çoğaldı ha oldum ha olucam gibi ama bellide değil nazlanıyo, illa 40 günü görecek mübarek.

Al bendende okadar sıktı gerçekten olsakta rahatlasak. 1 saattir ağrım çoğaldı ha oldum ha olucam gibi ama bellide değil nazlanıyo, illa 40 günü görecek mübarek.
Ben de hala beklemedeyim test filan da yapmadım olsa hissederdim diye düşünüyorum sadece regl gelsin diye bekliyorum bekliyoruz diye de gelmşyor olabilir

Ben de hala beklemedeyim test filan da yapmadım olsa hissederdim diye düşünüyorum sadece regl gelsin diye bekliyorum bekliyoruz diye de gelmşyor olabilir
Bende 31.ve 33.gün test yapmıştım negatif 35.günde dr.bide kanda bakalım dedi ama tabiki o da negatif çıktı. Hatta progestanı kullan bırakınca 10 gün içinde adetin gelmezse emin olmak için tekrar betaya bakarız dedi, ama dediğin gibi olsaydı bişekilde bazı belirtileri farkederdim. Bugün kesin adet olucam herhalde dedim ama nafile gelmek bilmio, yarın 40.gün inş olurum die ümit ediyorum. Buarada evde test yapmamışsın iyi sabrediyosun, ben ortalama 3-4 gün gecikince yaptım gerçi ilk defa acele ettim yoksa bende hemen yapmam.

Buarada bişeyi merak ettim cnm buay tekrar klomen kullanmayı düşünüyomusun yoksa gecikme oldu diyip buayı esmi geçicen. Ben buay ara vereyim diyorumda biraz ilaçlardan uzaklaşmam lazım die düşünüyorum çok sişirdi beni az kafam dagilmış olur buaradada inş bikaç kilo verirsem yararima olacak.

Buarada bişeyi merak ettim cnm buay tekrar klomen kullanmayı düşünüyomusun yoksa gecikme oldu diyip buayı esmi geçicen. Ben buay ara vereyim diyorumda biraz ilaçlardan uzaklaşmam lazım die düşünüyorum çok sişirdi beni az kafam dagilmış olur buaradada inş bikaç kilo verirsem yararima olacak.
Canım ben negatifi görmekten de çok yorulduğum için ve hamile gibi hissetmediğim için tekrar bi negatif görmek psikolojimi bozar diye bekliyorum yapmıyorum test hafif karın ağrılarım da başladı yarına olurum olmazsam test yapacağım. İlaç kullanmayacağım hormon veriyorlar sonuçta vücuda dengemiz bozuluyor bikaç ay eşim vitamin takviyesi alacak ben akışına bırakacağım

Çok doğru söyledin. Ben 8,5 ay her adet gördüğümde oturup ağladım sonra düşünmeyi tamamen bıraktım olmayacak işte zorlamanın anlamı yok dedim. O ay Ramazan bayramı arefesi hamile olduğumu öğrendim. Gerçekten unutmak gerekiyor

Canım ben negatifi görmekten de çok yorulduğum için ve hamile gibi hissetmediğim için tekrar bi negatif görmek psikolojimi bozar diye bekliyorum yapmıyorum test hafif karın ağrılarım da başladı yarına olurum olmazsam test yapacağım. İlaç kullanmayacağım hormon veriyorlar sonuçta vücuda dengemiz bozuluyor bikaç ay eşim vitamin takviyesi alacak ben akışına bırakacağım[/QUOTE
Haklısın cnm 5 ay hormon ilacı almış biri olarak anlıyorum seni. İnş eşinde düzenli kullanır ben bizimkine diye diye anca içirebiliyorum, sabah kızdım artık okadar hormonal ilacı alıyorum muayene desen kac defa gitmişimdr haddi hesabı yok çektiğim acıları gectigim işlemleri hepsini yakinen gören sensin altüstü içeceğin takviye ilaçlar sen onu bile düzenli kullanmiyosun valla parana yazık içmiyosan çöpe atıcam görürsün dedimde anca aldı. Sabrettim aman bişey demiyeyim sık boğaz etmeyeyim dedim ama illa demem gerekiyormuş. Buarada buay bende dinlenmeye cekilicem galiba yada 1 ay daha deneyip aşılamaya gecmeyi düşünüyrm.Hakkımızda hayırlısı olsun cnm nasipte ne varsa onu görucez Rabbim cabalarimizi boşa çıkarmasın inş.

Amin inşaallah cnm. Benim eşim de hastane git gellerimden sıkıldığı için kendiliğinden ilacını vitaminini içiyor çok şükür ama sen iyi demişsin tek başımıza çabalıyoruz hem vücut dengemiz hem psikolojik dengemiz bozuluyor bi zahmet kendilerine baksınlar herşeyi bizden beklemesinler :)

X