Canım ben negatifi görmekten de çok yorulduğum için ve hamile gibi hissetmediğim için tekrar bi negatif görmek psikolojimi bozar diye bekliyorum yapmıyorum test hafif karın ağrılarım da başladı yarına olurum olmazsam test yapacağım. İlaç kullanmayacağım hormon veriyorlar sonuçta vücuda dengemiz bozuluyor bikaç ay eşim vitamin takviyesi alacak ben akışına bırakacağım[/QUOTE
Haklısın cnm 5 ay hormon ilacı almış biri olarak anlıyorum seni. İnş eşinde düzenli kullanır ben bizimkine diye diye anca içirebiliyorum, sabah kızdım artık okadar hormonal ilacı alıyorum muayene desen kac defa gitmişimdr haddi hesabı yok çektiğim acıları gectigim işlemleri hepsini yakinen gören sensin altüstü içeceğin takviye ilaçlar sen onu bile düzenli kullanmiyosun valla parana yazık içmiyosan çöpe atıcam görürsün dedimde anca aldı. Sabrettim aman bişey demiyeyim sık boğaz etmeyeyim dedim ama illa demem gerekiyormuş. Buarada buay bende dinlenmeye cekilicem galiba yada 1 ay daha deneyip aşılamaya gecmeyi düşünüyrm.Hakkımızda hayırlısı olsun cnm nasipte ne varsa onu görucez Rabbim cabalarimizi boşa çıkarmasın inş.