- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.721
Yarin için randevu aldım bi gidip bakalım sıkıntımız neymiş. Peki yinede kanda betaya bakılmasını istermi acabaCanım bence bir doktora görünmende fayda var.Oldukça fazla bir zaman geçmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin için randevu aldım bi gidip bakalım sıkıntımız neymiş. Peki yinede kanda betaya bakılmasını istermi acabaCanım bence bir doktora görünmende fayda var.Oldukça fazla bir zaman geçmiş.
Ama 10 gündür sancı var derken gecikmem 10 gün değil cnm onuda belirteyim dedim, bugün adetin 34.günü .geçen hafta cuma yada bilemedin cumartesi olmam lazımdı. 2017 dide bile bukadar gecikme yasamamisim ama 2016 ya baktımda baya bi dengesizmişimYarin için randevu aldım bi gidip bakalım sıkıntımız neymiş. Peki yinede kanda betaya bakılmasını istermi acaba
Kesinlikle büyük yıkım oldu canm sende bi git doktora çok olmusBen söylemiştim Cnm o umud edip yıkılmak çok zor dün gece rüyamda doktor hamklesin diyor Bebek içim de hareket ediyor ve işin kötü tarafı 21 ci gün iğneden sonra hala adet olmadım
Bekliyorum bir umud adet olurum daha 21 gün oldu iğneden sonraKesinlikle büyük yıkım oldu canm sende bi git doktora çok olmus
İki gün daha bekliyim diyorumKesinlikle büyük yıkım oldu canm sende bi git doktora çok olmus
Canim bende dayanamadim test yaptim bendede silik cikti insallah iyiye işarettirİğneden sonra 9. Günüm.sabah test yaptım.çok silik bir çizgi var.demekki iğnenin etkisi epey azalmış.kıyaslama anlamında iyi oldu.
12. Gün tekrar yapacağım.daha belirgin bir çizgi çıkarsa kan tahlili yaptırırım belki. Umreci58
Senin 10. Gün canım.iyiye işaret olabilir.inş güzel haberlerini alırız.benimki hala iğne etkisiCanim bende dayanamadim test yaptim bendede silik cikti insallah iyiye işarettir
10 gunde mi etkisi geciyormusSenin 10. Gün canım.iyiye işaret olabilir.inş güzel haberlerini alırız.benimki hala iğne etkisi
Klomen+ovitrelle mi kullanmıştınız? Bence gebelik testi yapın.Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok
Evet klomen kullandım ama bayadır kullanmıyorum yarın yapmayı düşünüyorum teşekkür ederimKlomen+ovitrelle mi kullanmıştınız? Bence gebelik testi yapın.
Amin canim uzme kendini hakkimizda hayirlisi olsun insallahKızlar bugün adetin 35.günü ortalama 1hafta kadar geçti hâlâ adet olmadım azönce doktorumdan geldim beta istemişti 1.20 yine negatif rahminde kalın aslında olman lazım dedi ama progestani 5 gün daha kullan bırak 10 gün daha bekle eğer olursan ne alâ olmzsanda gel betaya tekrar bakalım dedi. Rabbim daha beterinden sakinsin halimize şükürler olsun ama biz kadınların cektigide kolay değil, okadar dolmuşum dengem şaşmışki dayanamadım doktorun yanında salya sümük ağladım , sağolsun sakinleştirip biraz konuşunca rahatladım. Rabbim bu yolda olanların tüm çabalarının karşılığını hayirlisiyla verip islerimizi kolaylaştırsin inş
Aynen cnm çok sağol, bugün çok duygusal bigün geçiriyorum ondan bukadar üzüldüm, zaten herşeyin hayırlısı sağliklisi diyip dua etmekten baska bisey gelmiyor elimizden.Amin canim uzme kendini hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Merhaba bende gonalf 300 kullaniyorum siz nasil hamile kaldinizHayirlisi olsun canim benimde 9 var sanirim onumuzdeki cuma ama olmicak insallah bebik olucak hepimzde
Bende menogon kullandım 1 tane oluştu test yaptım negatif regl 2 gün geçtimerhaba arkadaslar ben menegon ignesi kullandim 19mm sadece birtane yumurtam olusmustu bugun catlama ignesini vurdurdum dua edin lutfen hamile kaliyim rabbim hepimize nasip etsin anne olmayi
insallah amin cok istiyorum allah isteyen herkeze versin bisey sorucam catlama ignesi vurulduktan sonra agrin varmiydi bende cok var birde ct ignesinden kac saat sonra birljkte oldunBende menogon kullandım 1 tane oluştu test yaptım negatif regl 2 gün geçti
İnşallah sen hamile kalırsın cnm
insallah amin cok istiyorum allah isteyen herkeze versin bisey sorucam catlama ignesi vurulduktan sonra agrin varmiydi bende cok var birde ct ignesinden kac saat sonra birljkte oldun