- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.421
Kızlar belirti olması gerekiyormu artık sizlerde neler oluyor bu aşamada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende merak ediyorum. Bata 3 gun var ve cok bir belirtim yok. Illa bir belirti mi yasiyorsunuz sizler.Kızlar belirti olması gerekiyormu artık sizlerde neler oluyor bu aşamada
Bende merak ediyorum. Bata 3 gun var ve cok bir belirtim yok. Illa bir belirti mi yasiyorsunuz sizler.
Sabah akşam mı .Adetin 3.günü gidiyorsun 5.günü başladım 5 gün normalde ben 4 gün kullandım
Evet ama bazıları günde 1 adet alıyor doktor belirliyor doktoruna danış istersenSabah akşam mı .
36 saat sonraKızlar bu iğneyi yaptırdiktan ne kadar sonra ilişki olması gerekiyor.
Sonuç çıktımo?Şimdi kan verdim. Iki saat sonra alacam sonucu bakalm.
Sonuç maalesef negatif Adeti bekliyorum bir an önce..Sonuç çıktımo?
Hayırlısı olsun üzülme şnşallah en kısa sürede hamile kalırsın cnmSonuç maalesef negatif Adeti bekliyorum bir an önce..
Selamlar canım en kısa zamanda bebeğine kavusman dilegıyle acaba eşin ıcınde gereklı testler yapıldı mı bazı durumlarda malesef eslere cok sonra yapılıyor testler benm sorunum ne acaba dedıgın ıcın soyluyorum canım allah hepımızın yardımcısı olsunmerhba kızlar,bu ay adetimin 5.günü ilk defa klomen kullandım. 10.günü rahim filmine gittim temiz çıktı,geçen ay ilaçsız takipte yumurtam 17 cm olmuş çatlamış ama döllenmemişti. bu ay rahim filminde sonra 12.günüm de yani dün doktora gittim 23 cm olmuş yumurtam çok saglıklı dedi ve ovitirelle verdi iğneyi de yaptım. acaba benim sorunum ne olabilir bu ay olabilir mi? tek yumurta şansımı düşürür mü??? yardım edin kızlaaar
Merhaba canım eşimin testleri de yapıldı herşey normal benim prolaktibim yüksekti 1 ay onu tedavi ettik sana sonra ilaçsız yumurta takibi yapıldı 15.günde 18 cm oldu çatladı ama döllenmedi daha sonra rahim filmi çektirdim bu ay bu arada klomen kullandım 12.gün gittim doktora ayrıca rahim filmi se temiz çıktı 12. Gün yumurtam 23 cm olmuştu iğne verdi ben iğneden önceki gün iğne yapıldığı gün ve iğneden sonraki gece değerlendirdim ama bakalım bugün de değerlendirmem lazım ama hiç ümidim yokSelamlar canım en kısa zamanda bebeğine kavusman dilegıyle acaba eşin ıcınde gereklı testler yapıldı mı bazı durumlarda malesef eslere cok sonra yapılıyor testler benm sorunum ne acaba dedıgın ıcın soyluyorum canım allah hepımızın yardımcısı olsun
Canım üst üste ilişki çok iyi değil gün aşırı yapmanız spermlerin kalitesi için daha iyi bana doktorum iğneden bir gün önce ve iğneden bir gün sonra ilişki diyor iğne olduğu günde ilişki olmasın diyor hep çünkü iğnenin yumurtaları çatlatma zamanı 36. Saatte gerçekleşiyorMerhaba canım eşimin testleri de yapıldı herşey normal benim prolaktibim yüksekti 1 ay onu tedavi ettik sana sonra ilaçsız yumurta takibi yapıldı 15.günde 18 cm oldu çatladı ama döllenmedi daha sonra rahim filmi çektirdim bu ay bu arada klomen kullandım 12.gün gittim doktora ayrıca rahim filmi se temiz çıktı 12. Gün yumurtam 23 cm olmuştu iğne verdi ben iğneden önceki gün iğne yapıldığı gün ve iğneden sonraki gece değerlendirdim ama bakalım bugün de değerlendirmem lazım ama hiç ümidim yok
Canım bana doktorum dedi iğnenin yapıldığı gün sabah 9 du akşam 9 da ilişji olsun dediCanım üst üste ilişki çok iyi değil gün aşırı yapmanız spermlerin kalitesi için daha iyi bana doktorum iğneden bir gün önce ve iğneden bir gün sonra ilişki diyor iğne olduğu günde ilişki olmasın diyor hep çünkü iğnenin yumurtaları çatlatma zamanı 36. Saatte gerçekleşiyor
İlginç ilk defa duydum cnm ama sperm kalitesi için üst üste ilişki çok önermezler doktorun öyle dediyse vardır bir bildiği hayırlısı olsun hakkınızda inşCanım bana doktorum dedi iğnenin yapıldığı gün sabah 9 du akşam 9 da ilişji olsun dedi
İğne hamılelık hormonu ıcerdıgı ıcın ve suan hala ıgnenın etkısı devam ettıgı ıcın belirti hıssetmen normal ama bu kadar dusunup kendını sıkıntıya sokma derım herseyın hayırlısı demek ve sabretmek en dogrusu hayırlısı neyse o olsun hepımız ıcınKızlar iğnenin 7 ci günündeyim şimdiden belirti saçma mi acaba kendim psikolojimi mi bozuyorum