Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hergün yaptım 7.günden itibaren 7-8 çizgi belrigindi 10.gün çok çok azaldı 11.gün biraz koyulaştı 12-13 de baya koyulaştı artık 12 de kan testi yaptırdım 12 çıktı beta 14-15günlerde baya belirgin artık çizgi bugün 15.gün
Valla mi başlasam mi bende 7 ci gününden itibaren heyecanlandım şimdi yedinci günü yaptığın testin hatta testlerin resmî varmi

Kızlar klomeni ne için kullandınz? Dr ne üzerine verdi pcosu olanlar dışında bir de kaçıncı gün
Bende pco yok ben yumurtlama gününü bulmak için kullanmak istedim ben teklif ettim doktoruma çatlatma iğnesini ama klomende kullanman gerek dedi öylw kullandım ve ilk seferdede hamile kldım çok şükür

image.jpg

Sence hangi gün başlayayım test yapmaya karar veremiyorum bir olumsuz oluyorum bir olumlu be hissedeceğimi bilmiyorum bu gün iğnenin 4 cu günü :KK43: hiçbir değişiklik Yok
Daha çok erken ama 10.gün başla bence genelde 10.gün wtkisini kaybediyormuş iğne etkileri bendede öyle olmuştu ama bazen 12-13 e kadar negatif çıkıyor hamile olduğun halde oda var geç döllenmeyse eğer

Daha çok erken ama 10.gün başla bence genelde 10.gün wtkisini kaybediyormuş iğne etkileri bendede öyle olmuştu ama bazen 12-13 e kadar negatif çıkıyor hamile olduğun halde oda var geç döllenmeyse eğer
Bilmiyorum Cnm eğer internetten uyguna test alırsam 7 ci günden başlarım takibe :)

X