Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar geçen ay ki çatlatma iğnesi felaket ağrı sancı göğüs hassasiyeti bel bacak ağrı bile yapmıştı. Bu ay ki çatlatma iğneside o kadar değil. Bugün kasık ağrım ve mide bulantım başladı. İğne vurulalı bugün 6 gün oldu. Geçen ay iğneyi vurur vurulmaz ağrılar sanclar göğüs hassasiyeti başlamıştı.

Kızlar selam ben bugün klomene başladım umarım bu ay hayırlı olur bnm için. Bittikten sonrası içinde doktoruma randevu aldım.
Regl bekleyenler varmı bir gelişme.

C
Kızlar geçen ay ki çatlatma iğnesi felaket ağrı sancı göğüs hassasiyeti bel bacak ağrı bile yapmıştı. Bu ay ki çatlatma iğneside o kadar değil. Bugün kasık ağrım ve mide bulantım başladı. İğne vurulalı bugün 6 gün oldu. Geçen ay iğneyi vurur vurulmaz ağrılar sanclar göğüs hassasiyeti başlamıştı.
anm benimde ipneyi vuralı 6.gün oldu bende de cok yok ara sıra geliyor kasık agrısı o kadar bide ben progestan içiyorum o hemen agrıyı alıyor . Sen ne zaman test yapacaksın takipleşelim senle

C

anm benimde ipneyi vuralı 6.gün oldu bende de cok yok ara sıra geliyor kasık agrısı o kadar bide ben progestan içiyorum o hemen agrıyı alıyor . Sen ne zaman test yapacaksın takipleşelim senle

Canım bende şimdi test yaptım ve silik çizgi var.Sende yapsana bakalım ne çıkacak

benim bat 11 şubat ama 9 unda test yapacagım iğne oldum iğneden sonraki 14.gün olacak yani kan testinde cıkar randevumu da aldım bakalım
Kızlar selam ben bugün klomene başladım umarım bu ay hayırlı olur bnm için. Bittikten sonrası içinde doktoruma randevu aldım.
Regl bekleyenler varmı bir gelişme.[/QUOTE

C

Benimde 5.günüm bugün bende de pek belirti yok şuanlık ben 10gün sonra yapacağım idrar testi adet olmasizsam bat 10 şubat

Ben dün yapmıstım canm benim silikti dün ipneden kaynaklı öyle cıkıyor ne yazıkki gönül ister ki 14.günde de böyle cıksın

Geçen ay bende 8 gün kala yapmıştım negatifti. Bu ay silik çizgiyi gördüm ama ilk kez. Belkide öyledir bilemiyorum canım.

Kızlar merhaba,
Ben test yaptım bugün silik çizgi çıktı. Bat 8 Şubat.
Çatlatma iğnesini de 26 ocakta vurundum.
Sizce iğnenin etkisi midir.
Geçen ayda çatlatma iğnesi vurunmuştum 8. günde test yapmıştım ama tek çizgiydi hep.

Buda testim kızlar
Sizce?

Eklentiler

• 36AB2ADF-DE6E-435D-ADE1-D35C47D0FEB3.jpeg
    36AB2ADF-DE6E-435D-ADE1-D35C47D0FEB3.jpeg
    29,4 KB · Görüntüleme: 59
Benim 8.günde çok koyu bi çizgi vardı ama ben bugün regl oldum iğnenin 13. Günü benim de bat 9 şubattı erken oldum ama bende böyle oldu diye sende de olacak gibi bi durum yok inşaallah hamilesindir biraz daha sabret test için bence :)

Canım ben geçen ayda yapmıştım ama tek çizgiydi. Bu ay böyle çıkınca umutlanmıştım. Bakalım hayırlısı cnm. Klomen kullanmışmıydın

X