- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.161
Dr a gıttınmı ılk bebek mı cnm esın gıttımı yada varmı bılınen bırahatsıLıgınÇok yoruldum artık 1 sene 2ay oldu olmuyor ve ben her geçen gün umudumu kaybediyorum biliyorum bir zamanı var ve rabbim zamanında vericek ama her ay hayal kırıklığı yaşamak çok üzücü
Evet cnm gittik bende pko var 3senedir ama 1 senedir nerdeyse çocuk istiyoruz doktorum pko engel değil ve seninkiler çok büyükte değil dedi onun dışında rahim filmi hormon testleri sıkıntı görünmüyorDr a gıttınmı ılk bebek mı cnm esın gıttımı yada varmı bılınen bırahatsıLıgın
Cnm üzülme diyicem ama biliyorum boş, bu sabah bende adet oldum test yapmama bile fırsat olmadı. Sen daha adet olmamışn testte bi yanlışlık olabilirmi acabaKızlar test taptım ve ne yazık ki negatif o kadar üzgünüm ki suan
1 senedir hiç test yapmadım aklımdan yapmak geçmedi her ay olmadığımı gene hissediyordum ama bu ay öyle değildi az olsa bir acaba vardı ve sonucu negatif görünce etkilendim aslında bu ayda çok umut yüklemek istemedim ama bilemiyorum bizim senle iğne gümlerimizde aynıydı yanlış hatırlamıyorsam bnmde bugün yarın olmam lzım bakalım doktoruma yazdım mutlaka haber ver bana demişti bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı cnmCnm üzülme diyicem ama biliyorum boş, bu sabah bende adet oldum test yapmama bile fırsat olmadı. Sen daha adet olmamışn testte bi yanlışlık olabilirmi acaba
Canım üzülme herşeyde bi hayır vardır üzülüp strese giriyoruz dahada kötü oluyor hem henüz adet olmadın dimi?Kızlar test taptım ve ne yazık ki negatif o kadar üzgünüm ki suan
Aynen cnm bende bugün veya yarın bekliyodum sabah ezanlariyla yavaştan olmaya başladım, inş senin testte bi yanlışlık vardırda sonuçlar tersine döner. Peki bişey sorucam cnm doktorum bana adet olrsan şu günü gel falan bişey demedi, pazartesimi salımı gitsem acaba.1 senedir hiç test yapmadım aklımdan yapmak geçmedi her ay olmadığımı gene hissediyordum ama bu ay öyle değildi az olsa bir acaba vardı ve sonucu negatif görünce etkilendim aslında bu ayda çok umut yüklemek istemedim ama bilemiyorum bizim senle iğne gümlerimizde aynıydı yanlış hatırlamıyorsam bnmde bugün yarın olmam lzım bakalım doktoruma yazdım mutlaka haber ver bana demişti bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı cnm
Hayır cnm henüz olmadım hafta içi bahsetmiştim 3 gün regli agrısı çektim bugün sadece belimde agrı var ama bnm normalde regli agrılarım adet olacağım gün olurdu hayırlısı tabi önünüzdeki aylara bakıcam artık napalımCanım üzülme herşeyde bi hayır vardır üzülüp strese giriyoruz dahada kötü oluyor hem henüz adet olmadın dimi?
Hııı peki ilacı tekrar kullan falan demedi mi bence pazartesi günü git eğer ilaca tekrar başla derse ogün 3. Günün hemen başlarsın benim fikrim yani cnmAynen cnm bende bugün veya yarın bekliyodum sabah ezanlariyla yavaştan olmaya başladım, inş senin testte bi yanlışlık vardırda sonuçlar tersine döner. Peki bişey sorucam cnm doktorum bana adet olrsan şu günü gel falan bişey demedi, pazartesimi salımı gitsem acaba.
Cokguzel cnm allahın ıznıyle olır zamanı oldugunda calısmaya devam tabıkıEvet cnm gittik bende pko var 3senedir ama 1 senedir nerdeyse çocuk istiyoruz doktorum pko engel değil ve seninkiler çok büyükte değil dedi onun dışında rahim filmi hormon testleri sıkıntı görünmüyor
Yok İşte hiçbişey demedi, mecburiyeten daha yeni doktorumu degistirmistim şimdide bu böyle yapınca sinirlerim bozuldu baska hangi doktora gideyim şaştım kaldım. Bende senin dediğin gibi pazartesi gideyim diyorum, randevu alayım bari. Hakkımızda hayırlısı artık cnm sende gelişmelerden haberdar et olurmuHııı peki ilacı tekrar kullan falan demedi mi bence pazartesi günü git eğer ilaca tekrar başla derse ogün 3. Günün hemen başlarsın benim fikrim yani cnm
Merhaba hanımlar ben yarın çatlatma iğnesi olacağım dün 17mmdi yumurtam ama karnımda hafif ağrı var acaba çatlamışmıdır yumurtAm? Sizfe iğne olmadan önce kasık ağrısı yada fatklı bir belirti olmuşmuydu
Nasıl hissettin peki yumurtladığını?Bnde dün iğne vurundum. Vurunmadan önce kasık ve göbek deliğimin alt yan kısmı ağrıyordu. Bu sabahta yumurtladığımı hissettim. Şu anda da ince ince kasıklarım ağrıyo.
Yaa kıyamam sana canım benim.Allah razı olsun canım bilmiyorum yaa çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum engel olamıyorum kendime aklım fikrim hep bebekte bir türlü kendimi rahatlamıyorum
Nasıl hissettin peki yumurtladığını?
Evet o gelmedi henüz bende bakıyorum korkuyorum iğneden önce çatlaraa diye :)Şeffaf sıvıdan canım. Zaten dr bugün yarın yumurtan çatlar demişti. Dün çatlatma iğnesi vurundum.