-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.141
Bu durumdaBen geçen ay 10. gün test yapmıştım hiç çizgi çıkmamıştı. 13. günde regl olmuştum zaten.
Aynen beklemek daha mantıklı çünkü bu kadar kısa sürede olacağını sanmıyorum diğer konularda okuduklarımdan merak edip bi deneyeyim demiştim gerçekten de görünüyomuş 2. Çizgi muhtemelen bikaç güne tamamen yok olacakBu durumdamimoza__ hamile olabilirmisin ki? Bence bekle bakalım regl zamanını
Hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun cnmAynen beklemek daha mantıklı çünkü bu kadar kısa sürede olacağını sanmıyorum diğer konularda okuduklarımdan merak edip bi deneyeyim demiştim gerçekten de görünüyomuş 2. Çizgi muhtemelen bikaç güne tamamen yok olacak
Hayirlisi tatlim insallah en kisa zamanda alalim kucagimiza bu surecte cok zor gercektenHadi yaa üzüldüm, belli olmaz inş buay müjdeli haber alırsın cnm. bakalım bende pek ümitli değilim ama şayet adet olmzsam yarın yada pazar günü test yapıcam hayırlısı artik
Amin canim amin dusuncesi bile yoruyo insani ilac hormon yukleniyo surekli bian once bitse şu bekleyişimiz insallahİnş diğer ay olur canım üzülme herşeyin hayırlısı. Benide geçen ay adetimin 3. günü dr um çağırmıştı alttan muayene etti. Kist ,polip falan var mı diye baktı. Sonra klomen vermişti. İğne vuurncam bugün bnde sonra beklicem offff sıkıntılı şeyler. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hiç sorma bu ağrılar insanın beynini her daim uyanık ve düşünmeye zorluyo. Bakalım hayırlısı artık cnmHayirlisi tatlim insallah en kisa zamanda alalim kucagimiza bu surecte cok zor gercekten
İğneden kaynaklanıyor canımMerhaba kızlar çatlatma ıgnesi ovulasyon testini etkiler mi 2.çizgi kıpkırmızı çıktı yumurtlama yeni mi oluyor teste göre yoksa iğneden mi kaynaklandı
Allah razı olsun canım bilmiyorum yaa çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum engel olamıyorum kendime aklım fikrim hep bebekte bir türlü kendimi rahatlamıyorumAy sakınnn! Ne demek inancım kalmadı??? Olur mu öyle şey. İlla ki olacak canım buna inan. İnancını hiç kırma lütfen. Duadan vazgeçme. Ben de dua ediyorum sizlere.
İğne etkisi diye bir şey var ama umarım hamilesindir. Ben ilk bebeğimde 11.gün bakmıştım ilk. Silik çizgi vardı. Sonra koyulaşıyor zatenBen erken yapılan idrar testinden bahsediyorum mesela benim bugün iğnenin 8. Günü iğne etkisi olayı doğru mu diye sabah test yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı onun için sormuştum başka deneyen var mı diye belki de test bozuktur.
Ben erken yapılan idrar testinden bahsediyorum mesela benim bugün iğnenin 8. Günü iğne etkisi olayı doğru mu diye sabah test yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı onun için sormuştum başka deneyen var mı diye belki de test bozuktur.
İnşaallah hayırlısı olsun bakalım 11. Gün tekrarlarım testi :)İğne etkisi diye bir şey var ama umarım hamilesindir. Ben ilk bebeğimde 11.gün bakmıştım ilk. Silik çizgi vardı. Sonra koyulaşıyor zaten
Adet gectımı ko cnKızlar test taptım ve ne yazık ki negatif o kadar üzgünüm ki suan
Hayır geçmedi ama doktorum bugün test yapmamı söylemişti mutlaka bugün yada yarın adet olmam lzım zatenAdet gectımı ko cn
Hayırlısı cnm ıns olmassınHayır geçmedi ama doktorum bugün test yapmamı söylemişti mutlaka bugün yada yarın adet olmam lzım zaten
Çok yoruldum artık 1 sene 2ay oldu olmuyor ve ben her geçen gün umudumu kaybediyorum biliyorum bir zamanı var ve rabbim zamanında vericek ama her ay hayal kırıklığı yaşamak çok üzücüHayırlısı cnm ıns olmassın