- 25 Temmuz 2015
- 33
- 17
- 32
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.121
Üzülme cnm inş önümüzdeki ay pozitif sonuç alırsın. Peki bişey sorucam çatlatma iğnesinden dolayi göğüslerde hassasiyet olmuşmuydu. benim yaklaşık iğneden 1 hafta sonra falan olduda iğneden galiba diyorum.Kızlar ben bu ay çatlatma iğnesi vurulmuştum Ama sonuç negatif dün regl oldum bu ay da tutmadı maalesef...
inanılmaz hassasiyetim oldu canım hatta araştırdım iğnenin yan etkisiymiş. İnşallah senin sonuç bebişli olurÜzülme cnm inş önümüzdeki ay pozitif sonuç alırsın. Peki bişey sorucam çatlatma iğnesinden dolayi göğüslerde hassasiyet olmuşmuydu. benim yaklaşık iğneden 1 hafta sonra falan olduda iğneden galiba diyorum.
Bi ümit belki olur dedim ama çoğu kişi iğnedende oluo dedi ozaman buay yok deseneinanılmaz hassasiyetim oldu canım hatta araştırdım iğnenin yan etkisiymiş. İnşallah senin sonuç bebişli olur
Öyle düşünme sen ya bu hamilelik belirtisi de olabiliyor biliyorsun, kısmet inşallah vardır, kaç gün oldu iğne vurulalı?Bi ümit belki olur dedim ama çoğu kişi iğnedende oluo dedi ozaman buay yok deseneneyse hayırlısı artık
Bugün 13.gündü cnm, aslında oğlumdada bu tarz belirtilerim vardı hatta daha fazlası heran adet olucam die diken üstünde geziyodum, ama belirtiler yanıltıcı olabilir oyüzden pek ümitlenmiyorumÖyle düşünme sen ya bu hamilelik belirtisi de olabiliyor biliyorsun, kısmet inşallah vardır, kaç gün oldu iğne vurulalı?
Dogru soyluyosun insanlarda ayri bi dert adette oldum zaten yarin gidicem adetliyken gel demisti bakalim ne dicekBende ağrılara hassasiyete takilmiyorum artık ama inadına 1 haftadr kimle konuşsam yoksa hamilemisin diolar yok öyle bişey die başımdan savıyorum sinirlerim bozuldu. Rabbim hakkımızda hayirlisini versin inş cnm, ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyo
Adet oldum tatlim 3. Gunum bitti malesef yarin gidicem hormon tahlili falan yapicak sanirim bakalim hepimiz icin hayirlisiCanım çatlatma iğnesi vuurnduğumda benimde göğüs ucum ilk defa çok fazla acımıştı ve hassasstı. Ümisiz olma bence pozitif düşünelim hep iyi olsun.İnş. hamilesindir
Benim doktorum 36 saat snr demiştiBen bu akşam 11de iğnemi oldum kızlar 2.34cm de. Tek yumurta ve hormon tahlilim kötü . Bu siklüsü boş geçmemek adına böyle denedik bakalım. Allahım hayırlısı ve afiyetlisi ile herkese nasip etsin. Şunu Merak ediyorum. Kaçıncı saatlerde ilişki önerdi doktorunuz
Hadi yaa üzüldüm, belli olmaz inş buay müjdeli haber alırsın cnm. bakalım bende pek ümitli değilim ama şayet adet olmzsam yarın yada pazar günü test yapıcam hayırlısı artikDogru soyluyosun insanlarda ayri bi dert adette oldum zaten yarin gidicem adetliyken gel demisti bakalim ne dicek
Bende senin gibi ümitli fdegilim cnm ki 3 gündür bugünle beraber adet agrısı çekiyorum bende yarın test yapıcam doktor öyle dedi. bu sabah kalktıgımda gögüslerimde bir sızı hissettim.Ama hamileyim demycem sonra hayal kırıklıgı beni çok yıpratıyor.Umarım rabbim hepimize kısa zamanda bu güzel haberi vermeyi nasip eder.Hadi yaa üzüldüm, belli olmaz inş buay müjdeli haber alırsın cnm. bakalım bende pek ümitli değilim ama şayet adet olmzsam yarın yada pazar günü test yapıcam hayırlısı artik
Valla bendede 10 gündür bele ve bacaklara vuran adet sancıları ama 2 gundur aşırı rahatsiz eden bi durum yok normal sanciya döndü, kasikta ara ara seyirmeler ve 1 haftadrda göğüslerde çok aşırı olmamakla birlikte hassasiyet ağrı var ama kendimi iğnenin etkisidr die inandırdm ayrıca kokuya hassasiyet ve iştahım az ama geçen haftalarda çok rahatsizdim bu durumuda ona bağlıyorum hâlâ geçmedi die, çünkü snrasinda dediğin gibi insan o umutla bianda yıkılıo.hakkımızda hayirlisi inş cnmBende senin gibi ümitli fdegilim cnm ki 3 gündür bugünle beraber adet agrısı çekiyorum bende yarın test yapıcam doktor öyle dedi. bu sabah kalktıgımda gögüslerimde bir sızı hissettim.Ama hamileyim demycem sonra hayal kırıklıgı beni çok yıpratıyor.Umarım rabbim hepimize kısa zamanda bu güzel haberi vermeyi nasip eder.
Adet oldum tatlim 3. Gunum bitti malesef yarin gidicem hormon tahlili falan yapicak sanirim bakalim hepimiz icin hayirlisi
Ben bu akşam 11de iğnemi oldum kızlar 2.34cm de. Tek yumurta ve hormon tahlilim kötü . Bu siklüsü boş geçmemek adına böyle denedik bakalım. Allahım hayırlısı ve afiyetlisi ile herkese nasip etsin. Şunu Merak ediyorum. Kaçıncı saatlerde ilişki önerdi doktorunuz
İgnenin üzerinden 2 hafta geçtikten sonra idrarda anca sonuc çıkar dedi doktor bana. Etkisinin o kadar uzun süreceğini düşünmüyorum.Arkadaşlar iğnenin etkisi devam ederken idrar testinin pozitif gösterdiği doğru mu deneyen var mı?
Ben erken yapılan idrar testinden bahsediyorum mesela benim bugün iğnenin 8. Günü iğne etkisi olayı doğru mu diye sabah test yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı onun için sormuştum başka deneyen var mı diye belki de test bozuktur.İgnenin üzerinden 2 hafta geçtikten sonra idrarda anca sonuc çıkar dedi doktor bana. Etkisinin o kadar uzun süreceğini düşünmüyorum.
Ben erken yapılan idrar testinden bahsediyorum mesela benim bugün iğnenin 8. Günü iğne etkisi olayı doğru mu diye sabah test yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı onun için sormuştum başka deneyen var mı diye belki de test bozuktur.