Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu durumda mimoza__ mimoza__ hamile olabilirmisin ki? Bence bekle bakalım regl zamanını
Aynen beklemek daha mantıklı çünkü bu kadar kısa sürede olacağını sanmıyorum diğer konularda okuduklarımdan merak edip bi deneyeyim demiştim gerçekten de görünüyomuş 2. Çizgi muhtemelen bikaç güne tamamen yok olacak

Kızlar yaa çatlatma iğnesi vurunduktan sonra nelere dikkat edilmeli nelere dikkat ettiniz yeme içme vs

Merhaba kızlar çatlatma ıgnesi ovulasyon testini etkiler mi 2.çizgi kıpkırmızı çıktı yumurtlama yeni mi oluyor teste göre yoksa iğneden mi kaynaklandı

İnş diğer ay olur canım üzülme herşeyin hayırlısı. Benide geçen ay adetimin 3. günü dr um çağırmıştı alttan muayene etti. Kist ,polip falan var mı diye baktı. Sonra klomen vermişti. İğne vuurncam bugün bnde sonra beklicem offff sıkıntılı şeyler. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin canim amin dusuncesi bile yoruyo insani ilac hormon yukleniyo surekli bian once bitse şu bekleyişimiz insallah

Ay sakınnn! Ne demek inancım kalmadı??? Olur mu öyle şey. İlla ki olacak canım buna inan. İnancını hiç kırma lütfen. Duadan vazgeçme. Ben de dua ediyorum sizlere.
Allah razı olsun canım bilmiyorum yaa çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum engel olamıyorum kendime aklım fikrim hep bebekte bir türlü kendimi rahatlamıyorum

Ben erken yapılan idrar testinden bahsediyorum mesela benim bugün iğnenin 8. Günü iğne etkisi olayı doğru mu diye sabah test yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı onun için sormuştum başka deneyen var mı diye belki de test bozuktur.
İğne etkisi diye bir şey var ama umarım hamilesindir. Ben ilk bebeğimde 11.gün bakmıştım ilk. Silik çizgi vardı. Sonra koyulaşıyor zaten

Ben erken yapılan idrar testinden bahsediyorum mesela benim bugün iğnenin 8. Günü iğne etkisi olayı doğru mu diye sabah test yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı onun için sormuştum başka deneyen var mı diye belki de test bozuktur.
Screenshot_2018-01-26-21-56-37.png

Kızlar nasılsınız hergun twst yapıyorum koyulasma varmı sızce

Eklentiler

• 71AEEA00-1213-4C0D-8AC3-2D00119C2CD7.jpeg
    71AEEA00-1213-4C0D-8AC3-2D00119C2CD7.jpeg
    45,5 KB · Görüntüleme: 39
X