- 26 Şubat 2015
- 336
- 190
- 37
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #4.101
Bu arada ilk bebeğimde de ovitrelle vurulmuştum ve iğneden 11 gün sonra testte silik çift çizgi ile gebe kaldığımı öğrenmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ayni ben. Benimde 14.gunu 15.7 idi ama 2 gun snra kontrol dedi yarin gidicem. 18 olmadan igne vursan da ise yaramaz dye biliyrm cunku venim 4,klomen hep 20 uzerinde igne vurdu..Kızlar merhaba size bir sorum olacak. Adetimin 14. Günü tek yumurtam var ve bugün sabahki büyüklüğü 15.9mm idi. Dr akşam 10da ovitrelle vurulmamı söyledi. Sizce 12 saatte en az 18mm olmuş mudur? Yarın sabahı beklemeli miyim? İğneyi adetinizin kaçıncı günü vuruldunuz?
O zaman surec nasildi yumurtan ne boyuttaydi hatrliyomusunBu arada ilk bebeğimde de ovitrelle vurulmuştum ve iğneden 11 gün sonra testte silik çift çizgi ile gebe kaldığımı öğrenmiştim
Bende gecenkilerde 14.gun vuruldum igne cunku 20 mm idi. Simdi gec buyuudu bakalim,yarim 17.O zaman 12.günü gitmiştim. Net olmamakla birlikte 15 li bişeydi. 14. Gün çağırdı tekrar ama benim içim rahat etmedi sanki hissettim bir nevi ve 13.gün gittim. 18li bişeydi sanırım yeterli büyüklükteydi ve 13.gün iğne oldum canım. Bu geç büyüyor gibi. Bilemedim
Bende gecenkilerde 14.gun vuruldum igne cunku 20 mm idi. Simdi gec buyuudu bakalim,yarim 17.
Anladim canim. Dedigim gbi 18 mm olmadan igne yapmiyolat sana neden aksmaina igne vur dedi acaba doktorunEki Görüntüle 2100081 aslında tam olarak böyle olmuş nurten hanım aradım buldum
Gunde en fazla 2mm buyur dyolar canim.gec olmasinin sorun olup olmayacagni bende merak ediyrm arastrdm en fazla gec adet olunurmus cok sorun degilmis canim14.gün diye mi diye düşündüm. Valla gittim az önce dayanamadım nöbetçi kadın doğuma 16.75mm ölçtü. O da yarın akşam ancak olgunlaşır dedi. Yarın akşam tekrar giderim hem kontrol muayenesi olur hem tekrar ölçülür. 15.gün olması sıkıntı mı dedim hayır değil dedi. Zaten lekelenmelerim oldu adet. Sonrası daha 2 gündür temizdim. Adetim de ddüzensizdi.bakalım hayrolsun
Kızlar cevrenizde hamile kaldiktan sonra tedbir amacli coraspin kullanan var mi?ben bir gebelik kaybi yasamistim kalp atışları yoktu.pihtilasma testi yapilmadi ama doktor birdahakine onlem amacli coraspin yazarız demisti.kullanipta sıkıntı olusan var mıdır acaba
Kanama falan yapti mi canim bi zarari var mi.ne kadardir lullaniyorsunO kişi benim :) sıkıntı bir ilaç değil canım
Kanama falan yapti mi canim bi zarari var mi.ne kadardir lullaniyorsun
Cok sagol canim kacinci haftada basladin kullanmaya?sadece coraspin mi iciyosun igne vermedi mi doktorYaklaşık 2 aydır kullanıyorum boş gebelikle kimyasal geçirdim doktor verdi ben zaten gidip tahlil yaptirmistim kan pıhtılaşması çıktı yok canım bir zararını görmedim ilacın
Cok sagol canim kacinci haftada basladin kullanmaya?sadece coraspin mi iciyosun igne vermedi mi doktor
Haa sen hamile degilsin suan anladim canim.hadi insallah gelir bebisin sana :))Catlatma İğnesini geçen hafta perşembe yaptılar canım bana
Folik asit corospin verdi sadece klomeni zaten kullandım bitti şimdi adetimi bekliyorum bebiş gelecek mi yoksa kirmizi kartı mi göreceğim diye
Sıcak su torbası koymayın bence hamileliğin ilk haftalarında çok sıcak suyla duş Almayın derlerKızlar inanılmaz adet agrısı çekiyorum 2 gündür. Kasıgımda birşey atıyor sürekli sıcak su torbası koyuyorum belime o kadar agrıyor.Umarım tutmuştur bu ay yarın da bekleyip test yapıcam. Allahım gönlümüze göre versin.
Kasıklarıma koymuyorum belime koyuyorum o etkiler mi ki hiç duymadım öyle birşey?Sıcak su torbası koymayın bence hamileliğin ilk haftalarında çok sıcak suyla duş Almayın derler