Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben doktorum aşılama ya sicak bakmıyor. Oyle bi durumda direk tüp bebek diyor. Asilama zaten bi nevi dogal gibi bisey. Bosuna hem nakit hem vakit kaybi diyor. Asilama da başarı orani 15 20 arasiymis. Bende oke bi durumda direk tup bebek isterim
Bencede mantıklı.yüzde 15 ile 20 ye harcayacağın eforu yüzde 40 tüp bebeğe harcarım daha iyi.ama yinede inşallah gerek kalmazda hamila kalıveririz inşallah:dua::dua::dua::dua:

Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar moralinizi bozmayın bende sabah gittim kontrole doktorum bu 3. Ayımız olucak üzülmek moral bozmak yok ilacı kullandıkça etkisi artar dedi 3 kutu klomen verdi günde 6 tane içiceksin canım dedi 27 ocakta tekrar muayene dedi 2. 3. Ayda sonuç alınıyo genelde dedi bakalım hayırlısı nasip kısmet artık çarşamba lekelenme olmuştu sonrasında devamı gelmedi kist ve iltihap yok bu güzel dedi
Aynen moral çok önemli.benim yumurtanın biri çatlamamış.oda kiste çevirmiş onun için kiste atmam lazım bir ay doğum kontrol kullanacam.nasip artık

Haklısın canım da insan kendi bedenini bilir bence ya ben adet olacağımı mesela sancıyı falan geçtim karnım kasıklarım sanki gaz var gibi guruldar ordan bilirim hiç yanıltmaz beni :spor: Rahim filmi çektircem bu ay fiyatlar uçuk ya
Zaten kasık ağrısı vücudumuzdaki ağrıların demirbaşı oldu mübarek, ayrıca nolur gaz sancısı deme adı bile yetiyo bana:confused:
Hsg yi nerede çektireceksin ?

Kızlar buarada inş tüp bebeğe gerek kalmadan normal yolla gebe kalırız ama ben oğlum için tedaviye başladığımda da direk sana tüpbebeģi öneriyorum demişti doktorum.en son gittiğim tüp doktorumda (başka bi dr) bikaç ay kendiniz deneyin olmazsa yine tüpbebek yapalım boşuna paranızı vaktinizi harcamayin dedi.mantıklı düşününce haklılarda yani.

Aynen moral çok önemli.benim yumurtanın biri çatlamamış.oda kiste çevirmiş onun için kiste atmam lazım bir ay doğum kontrol kullanacam.nasip artık
Ewet canım çok şükür bende kist falan oluşmamış rahim duvarıda çok iyi üzülme 2. 3. Ayda sonuç alıyoruz genelde dedi bakalım artık hayırlı herşeyin

Ewet canım çok şükür bende kist falan oluşmamış rahim duvarıda çok iyi üzülme 2. 3. Ayda sonuç alıyoruz genelde dedi bakalım artık hayırlı herşeyin
Amin gülüm inşallah.en azından bir ay kafam rahat olsun.inan yıprandım .senin kistin oluşmaması sevindirici.inşallahta öyle bir sorunla karşılaşmayız hiçbirimiz.benim umutlar marta kaldı.

Amin gülüm inşallah.en azından bir ay kafam rahat olsun.inan yıprandım .senin kistin oluşmaması sevindirici.inşallahta öyle bir sorunla karşılaşmayız hiçbirimiz.benim umutlar marta kaldı.
Hayırlısı olsun canım hakkımızda hiç belli olmaz ummadığın bi anda güzel haberler alıverirsin canım :dua::dua::KK200::anneadayı:

Emsey olabilir fiyat almadım daha bölge var o da 1250 dedi fiyatlar çok uçuk ya
Bölge napmış öyle :KK57: bende geçen ay cekildim, histeroskopiyi özel sigorta Allahtan doktorum yardımcı olduda karşıladı. hsg yi de hiçbitürlü karşılamıyo zaten. Kendi doktorum Emseyde olduğu için onun çekmesini istedim. Anestezisiz 600 küsür anestezilide 900 küsür demişlerdi. cekilecegim gün eşim busefer çirkeflik yapıp indirim istiyicem dedi:KK70: anlaşarak 900 küsür den 700 e indirerek anestezili çekildim:KK66:tabi 2018 fiyatları nasıl degistimi bilmiyorum

Canım igne oldugun gün ilişki olmuyor diye biliyorum ben yani en azından doktorum bana ertesi gün dedi o akşam ilişki olmasın dedi.Çünkü ignenin yumurtaları çatlaması anca oluyormuş galiba

Çok geçmiş olsun cnm. 1 haftadr gribim geçmedi hatta bu sabah kalktığımda tekrar geri dönmüş gibi habire hapşırıyorm boğazım yanıyo herkes bu durumda, sende dikkat et Allah korusun kolay kolay gitmio. Ayrıca igneyi olduğun günü ilişki zaten olmuoki.mesela ben cuma öğlen 12 de oldum cumartesi gece 12 de ilişki oldu ve pazar günüde dahil. Ama bende diğer gün ki ilişkileri gercekleştiremedim.geri cumartesi gecesi buyuk bi ihtimalle catlamisti agridan anladım yani. Oyüzden sende kaçırmış değilsin bugünü mutlaka değerlendir :KK66:

Kızlar iğneyi 6 gbi vuruldum akşama ilişki dedi benim doktor da :110:

Gecen gittigimde ben de nerdeyse agliyordum valla gozlerim doldu. Bende pko var doktorum bana cok zor bi hastasin dedi. İki ay daha denicek simdi olmazsa tup bebek diyor. Tup bebekte bile iki uc deneneyi gozden cikar dedi. :KK43:
Canım yanlış düşünüyorsun dotorun nedne öyle bilgi veriyor sana bende de pko var aksine bnm doktorum pko lu çok hastam var bu şekilde de mümkün hamilelik diyor.Bence pes etme. Hatta 7 cmle 40 yaşında hamile kalan hastası mevcut.

Gecen gittigimde ben de nerdeyse agliyordum valla gozlerim doldu. Bende pko var doktorum bana cok zor bi hastasin dedi. İki ay daha denicek simdi olmazsa tup bebek diyor. Tup bebekte bile iki uc deneneyi gozden cikar dedi. :KK43:
Canım bende de pko var ama doktor her seferinde çok olumlu konuşuyo pko la alakalı hiç bişiy demiyo gebeliğe engel olurmu dedim o olmaz yumurta tembelliği var bide o geciktirebilir dedi

X