- 25 Aralık 2017
- 922
- 569
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.841
Ayyy inşallah gülüm. bu arada yeniden başladın demi adetsin şuan.Beklemediğin anda olurmuş zaten canım. Çoğu hamile bu ay beklemiyorum dediği an hamile kalmışlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşallah gülüm. bu arada yeniden başladın demi adetsin şuan.Beklemediğin anda olurmuş zaten canım. Çoğu hamile bu ay beklemiyorum dediği an hamile kalmışlar.
Ayyy inşallah gülüm. bu arada yeniden başladın demi adetsin şuan.
Kızlar bugün acaip halsizim ben başım dönüyo elim ayağım kesiliyo sanki iğnenin etkisi bukadar uzun sürermi anlamadım ben yaaa
Gülüm sen bi doktora gitseydin keşke.bi muayene falan olsan.Kızlar bugün acaip halsizim ben başım dönüyo elim ayağım kesiliyo sanki iğnenin etkisi bukadar uzun sürermi anlamadım ben yaaa
Ben klomen kullanmıyorum ben femara tavsiye etti doktor.ama inşallah bundada kiste çevirme olayı yoktur.klomen bazen kiste çeviriyormuşAdetim bitti canım dün. Bugün 3. klomen hapını içtim. P.tesi dr a gidicem. Bakalım kaç yumurtam olacak , boyutu ne olacak walla merak ediyorum. Birde sürekli bunları düşünüyorum taktımı takıyorum yaaa
Geçenkinde kaç yumuşun vardıAdetim bitti canım dün. Bugün 3. klomen hapını içtim. P.tesi dr a gidicem. Bakalım kaç yumurtam olacak , boyutu ne olacak walla merak ediyorum. Birde sürekli bunları düşünüyorum taktımı takıyorum yaaa
Ben klomen kullanmıyorum ben femara tavsiye etti doktor.ama inşallah bundada kiste çevirme olayı yoktur.klomen bazen kiste çeviriyormuş
Geçenkinde kaç yumuşun vardı
Hadi bakalım gülüm inşallah...rabbim büyüktür1 yumurtam vardı 18 mm di
Adetin 3. günüde muayeneye çağırdı dr. 1 yumurta var dedi 6 mm
İnşallah yapmaz gülüm .bebek olur inşallahAyy inş. bende kist falan yapmaz yaa.
İnşallah yapmaz gülüm .bebek olur inşallah
13. Gün canımCanım iğne vurulalı kaç gün oldu ki
Şuan istanbul dışındayım canım akşama dönücem inşaallah cuma kontrolüm var sabahtan beri bi halsizlik üzerimde düştüm düşücem yataktan kalkasım gelmiyo ama bugüne kadar sadece hafif kasık ağrısı olmuştu iğne batması gibi başka bi yan etki yoktu niye böyle oldum bende anlamadım canımGülüm sen bi doktora gitseydin keşke.bi muayene falan olsan.
Hayırlara yoralım inşallah bence.....ya durumun kötüleşirse acile git .ihmal etme bence.Şuan istanbul dışındayım canım akşama dönücem inşaallah cuma kontrolüm var sabahtan beri bi halsizlik üzerimde düştüm düşücem yataktan kalkasım gelmiyo ama bugüne kadar sadece hafif kasık ağrısı olmuştu iğne batması gibi başka bi yan etki yoktu niye böyle oldum bende anlamadım canım
Giderim canım hastane evime çok yakın zaten ama bukadar yan etki olurmu onu anlamadım geçen ay yoktu böyle şeyler bide ara ara bi ateş basıyo terleme geliyo sonra bi üşüme geliyo menopoza giricem heralde :/Hayırlara yoralım inşallah bence.....ya durumun kötüleşirse acile git .ihmal etme bence.
13. Gün canım
En son cumartesi günü yapmıştım cnm negatifti değişeceğini sanmıyorum ama yarın kan vericem cuma kontrolüm var doktor isticek muhtemelen gitmeden yaptırimCanım 15. günden sonra test yap bencede
En son cumartesi günü yapmıştım cnm negatifti değişeceğini sanmıyorum ama yarın kan vericem cuma kontrolüm var doktor isticek muhtemelen gitmeden yaptırim
Orası öyle tabi cnm aynen hayırlısı olsunHiç belli olmaz canım. Hadi hayırlısı