- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.781
Sonuc ne cnmTamam canim simdi gidiyorum. Cikinca yazcam.hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuc ne cnmTamam canim simdi gidiyorum. Cikinca yazcam.hemen
Cok ıkılemde bırakmıs ya gebelık yok gıbı adet gıbıde degıl oardobda be ozaman :)Kızlar çıktım simdi. Rahim kalin dedi. Ama adet olmus gibi rahim dökülmesi yok dedi. Gebelik icin pek olumlu konusmadi ama olabilir dedi. Adetin bes gun geçerse test yap dedi kanda baktir dedi. Bes gunden once testi yasakladı adet olursamda bi daha femara
Kızlar çıktım simdi. Rahim kalin dedi. Ama adet olmus gibi rahim dökülmesi yok dedi. Gebelik icin pek olumlu konusmadi ama olabilir dedi. Adetin bes gun geçerse test yap dedi kanda baktir dedi. Bes gunden once testi yasakladı adet olursamda bi daha femara
Cok ıkılemde bırakmıs ya gebelık yok gıbı adet gıbıde degıl oardobda be ozaman :)
.ya sormayin bi yerden yere vurdu sonra goklere cikardi. Ama iki ay daha olmazsa tup bebek diyorOhhh çok şükür olacak inşallah.. çok sevindim bence de testlerden uzak dur güzel haberler verirsin inşallah canım
Cok acele etmemısmı tup bebek ıcın ya sende sıkıntı varmıydı yasa esınde.ya sormayin bi yerden yere vurdu sonra goklere cikardi. Ama iki ay daha olmazsa tup bebek diyor
Bende pko var.Cok acele etmemısmı tup bebek ıcın ya sende sıkıntı varmıydı yasa esınde
14 aydr olmuyor zaten. E tedaviylede olmuyorsa mecbur tup bebekBende pko var.
Hayırlısı cnm ıns hepımızın olcakBende pko var.
Ay sakınnn! Ne demek inancım kalmadı??? Olur mu öyle şey. İlla ki olacak canım buna inan. İnancını hiç kırma lütfen. Duadan vazgeçme. Ben de dua ediyorum sizlere.Valla canım biz ara verdik tayin durumumuz var onu bekliyoruz doktor aşılama yapalım o da olmazsa sanırım tüp bebek canım baya bi sıkkın bıraktım artık olacağına inancım kalmadı =(
Filmden sakın korkma. İmkanın varsa anestezili çektir. Biliyorsun filmden sonra hamile kalan çok ki ben de onlardan biriyim. Hep söylüyorum herkese artık tıkandığınız yerde film çektirin. Ben kendim istemiştim filmi doktor demeden. Ve kaç ay boyunca erteledim, hep bir sonraki ay dedim. Daha erken çektirseymişim keşke ama kısmet işte. Her şeyin bir zamanı var.Canım çektirmedim bu ay isteyecek sanırım ama çok korkuyorum eşim tahlil yaptırdı hiç problem yok bende de yok ama bilmiyorum artık etrafımda bütün arkadaşlarımın bebeği var bir bende yok yıpratıcı bir süreç
Benim 13. Gün iğnenin geceden beri belim kasıklarım fena ağrıda diil sancı gibi geziniyo sanki hiç uyuyamadımKızlar ayın 10unda catlatma iğnesi vuruldum bugun 6.gunu belim ve sağ kasigim ağırdı iğnenin şimdi etkisini göstermesi gibi bi durum olabilir mi
Erwaa canım günaydın ben hala adet olmadım. İğnenin 17.günü adetimin üstünden bir gün geçti. Test yapmıyorum korkuyorum artıkBenim 13. Gün iğnenin geceden beri belim kasıklarım fena ağrıda diil sancı gibi geziniyo sanki hiç uyuyamadım
İğnenin etkesi 13 14 gün yakın sürüyor gülümKızlar ayın 10unda catlatma iğnesi vuruldum bugun 6.gunu belim ve sağ kasigim ağırdı iğnenin şimdi etkisini göstermesi gibi bi durum olabilir mi
Günaydın canım 13. Gün benimde dün kahverengi lekelenme oldu bende de ama devamı yok henüz cuma kontrole gidicem yarın sağlık ocağında kan vericem doktor isterse onu gösteririm ama acaip bi bel ağrısı kasık ağrısı var sancı gibi göğüs ve koku hassasiyetide var ama sende bi kan ver bence eğer bişiy varsa 14. 15. Günde çıkıyo diyolar ya seninde çıkar aklında bişiy kalmaz en azındanErwaa canım günaydın ben hala adet olmadım. İğnenin 17.günü adetimin üstünden bir gün geçti. Test yapmıyorum korkuyorum artık
Bende hiçbir hassasiyet ve belirti yok gülüm 11 ve 12 günü kan verdim.düşüşe geçtiği için vermedim.adetimi bekliyorum benimde leke geliyor ama kan değil olacam çözülemedim .bende cuma günü gitcem.inşallah adet olmam.Günaydın canım 13. Gün benimde dün kahverengi lekelenme oldu bende de ama devamı yok henüz cuma kontrole gidicem yarın sağlık ocağında kan vericem doktor isterse onu gösteririm ama acaip bi bel ağrısı kasık ağrısı var sancı gibi göğüs ve koku hassasiyetide var ama sende bi kan ver bence eğer bişiy varsa 14. 15. Günde çıkıyo diyolar ya seninde çıkar aklında bişiy kalmaz en azından
İnşaallah canım yerleşme kanıdır belki bellimi olur hadi güzel haberler alırsın inşaallah canımBende hiçbir hassasiyet ve belirti yok gülüm 11 ve 12 günü kan verdim.düşüşe geçtiği için vermedim.adetimi bekliyorum benimde leke geliyor ama kan değil olacam çözülemedim .bende cuma günü gitcem.inşallah adet olmam.