Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kahve leke cok cok azdevam ediyor . Ogleden beri uc bes damla gibi gelmis. karnımda tuhaf bi kramp var yarin doktora randevu aldim. Bakalim ne olacak. Adetmi değilmiş anlaşılır..
Bence sen hamılesın yerlesme kanaması yasıyosun dıkkat etmkendıne buarada progesteron senın yumurtlamadan kacıncı gun 19 kusur cıkmıstı benımde ılıskıden sonra ucuncu gunum

Kızlar merhaba ılıskıden kac gun sonra erken gebelık testı yapmalıyım 8 10 12 gun hangısı daha uc gun oldu bata 9 10 hun vat

Canim 19 cikmadi. 11.34 çıktı. Benim catlatma ignesinden bi hafta sonra bakildi
Oersembe bende baktırcam da bakalım yumurtladmmı tahmınıme gore yumurtladm pazar gunu kısmet artık oyle adet olmaz bence kahve leke dıyosun hamılesın haberını alınca bence ılk bana yaz :)

Kuzum adet tarihim yarın normalde. Ama dunden beri bu kahverengi lanet akıntı canımı sıkıyor iste. Gerci varsa doktor illaki anlar rahim duvarı kalınlığından falan
Rahom duvarı adet zamanı da kalınlasıyo cnm gecen ay 21. Gunde kalındı benım adet gecıktı ama hamıle degıldm en kotu kanda cıkar

Çünkü ben adet bitimi gittiğimde inceydi yumurta takibi esnasinda. Doktor kalinlasmasi lazim dedi. En son kontrole gittigimde tamam kalinlasmis dedi yumurta donemi kalinlasiyormus adetten sonra. Adette zaten rahim duvarındaki eski doku döküldüğü için inceliyormus

Bn 21 ıncı gunde gıttım kalındı ama 45.gun adet oldm yumuetlamam olmadı

Bende de lekenmeler başladı bi kaç güne sökülürüm heralde bu ay yine boş geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…