- 23 Aralık 2016
- 402
- 684
- 39
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Ben ayin 13 unde oldum bat 1 aralikSendemi 15nde oldun canım iğne :)
Bat kaçtı :)
İnşallah tutar yaa
Amin hepimize insallah ikincidede zor oluyor bekliyosun diyolar hep ablalarimdada oldu benim biri 6 ay bekledi canimAllah isteyen herkese versin. Ben bir çocuk annesiyim. Alaha şükür hiç aratmadı hemen hamile kaldım. Ama 1 senedir ikinciyi istememe rağmen malesef olmuyor. Bu ay ben de klomene başladım cumartesi muhtemelen çatlatma iğnesi vurulucam. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Hadi aldinmi sonucu merakla bekliyoruz kuzummmInşallah kuzum dua edin bana ben hepinize ediyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Yok kuzum almadım daha bekliyorum çıkmamışHadi aldinmi sonucu merakla bekliyoruz kuzummm
Valla seninle ayni duygulari paylasiyorum canim insallahh vardirÖlücem heyecandan
Eşimin haberi yok gizli yaptım rabbim nasip eder olumlu olursa süpriz yapicam kadın bana 1 saati gecer dedi evdeyim netten bakcam sonucu zatenAy anam ne sonucmus eşine soyle 1.5 saat oldu diye bi atar yapsin bari
HEee keske orda bekleyip alaydin bu kadar kalmazdi verirlerdi hadi bakalim insallaj gonlune gore olurEşimin haberi yok gizli yaptım rabbim nasip eder olumlu olursa süpriz yapicam kadın bana 1 saati gecer dedi evdeyim netten bakcam sonucu zaten
Inşallah canım benim seninde hepimizindeHEee keske orda bekleyip alaydin bu kadar kalmazdi verirlerdi hadi bakalim insallaj gonlune gore olur
Hadi ama yaaa vakit doldu işi gücü bıraktım senin sonucu bekliyorumInşallah canım benim seninde hepimizinde
Kiyamam bende bekliyorum ama malesef çıkmamış daha yazicam muakkak kızcelerHadi ama yaaa vakit doldu işi gücü bıraktım senin sonucu bekliyorum
Hadi hatiç hadi hatiç haydiKiyamam bende bekliyorum ama malesef çıkmamış daha yazicam muakkak kızceler
Hadi hatiç hadi hatiç haydi
Kaçıncı gün canım senin iğnedenYemin ederim ölücem heyecandan çıkmamış daha ama 7 ye kadar çıkar bence 2 saat olmuş oluyor inşallah canm inşallah yukselmistir arkadasimin bebeği doğdu bugün uğur olur bana insallah
Beklemedeyiz hep birlikte ❤