Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar sizleri takip ediyorum ins guzel haberler verirsiniz sizden gelecek guzel haberlerle bende umutlanirim hic degilse biraz:) ben ayin 20 sinde vuruldum 24. 36. Ve 52.saatte iliskiye girdik bugun ara vermeyi dusunuyorum sizcede yeterli mi
Bi gun arayla devam et istersen canim adet zmaanina yakin birakirsin cokta kasma ya yani gorevmis gibi dusunme sonucta ust uste olmus zaten

Ben uzulenlere teselli vermekten artik kendimi dusunemiyorum bile bide nedense tuhaf bi rahatlik var bu ay amannn salla diyorum o moddayim. Hem ayniymis senin battami 1 aralik benimde 1 hafta var tam insallah hamisizdir canim umutlu ol
30 kasım benimki aslında canım ama iğnenin etkisiyle erkene çekilirse bugün yarın olcam sancı giriyor

aman ya aklımıza gırdın ne guzel uslu uslu beklıyorduk Hilal coban dime :S
Valla canım aşırı inatcıyımdır bişeyi kafama koyduysam ne aklım ne kalbim ne elim ayagım bana mani olamıyor napimm bende böyle bi insanım
Yazdıkların kelime kelimesine doğru canım ama amannn ne kaybetcem ki zaten elimde var boşa gitmesin dedim yaptım :))))) bide rüyamda mavi parlak tertemiz bi havuz gördüm ışıl ışıl. Benim evimin havuzuymuş anneme geçde bi resmini çekeyim diyorum önünde hayırlara vesile olsun inşallah:))))
Kzlar günaydın bugün umudum kesinlikle bitti cok kötü ağrım var aynı adet olcak gibiyim yataktan kalkamadim anladım ki adet olucam bugün yarın malasef onu hissediyorum
Bence kırmızıları görmeden umidi kesme canım inşallah olmazsın adet
Kizlar sizleri takip ediyorum ins guzel haberler verirsiniz sizden gelecek guzel haberlerle bende umutlanirim hic degilse biraz:) ben ayin 20 sinde vuruldum 24. 36. Ve 52.saatte iliskiye girdik bugun ara vermeyi dusunuyorum sizcede yeterli mi
Canım eşimin pek gönlü yoktu zarla zorla tek ilişki oldu 36 saat sonra, dedim kısmetimde varsa olur zaten. Sabah silik çizgiyi gördüm ama kanda netleşene kadar var diyemem beklicem mecbur :))
1 hafta boyunca evdeki fazladan aldığım testlerle evcilik oynar gibi oyalıcam kendimi

Canim bende adami alarm kurup uyandirdim gece 4.45 te 36.saat doluyodu o zamam yaptik bi de o gece yine yaptik adam uzun bir zaman beni gormek istemicek

Hayir olur insallah canim bu gece cuma gecesi oldugundan bende istiareye yatmak istiyorum 2 rekat namaz kilip yatarim. Icimden oyle geciyor bakalim

kızlar PMS dıye bısey varmıs :S

Premenstrüel sendrom (PMS), kadınların adet döngüsü ile ilgili fiziksel ve duygusal belirtiler topluluğudur. Adet kanamaları başlamadan on gün öncesinden başlayabilir ve birkaç gün kala sona erer.

Evet bende fazlasiyla olur arada hem fiziksel hem duygusal durduk yerde aglarim yada cok agresif olurum kendime engel olamam gebelik belirtileriyle adet belirtileri cok benziyor canim ya nasil ayirt edeceksek. Biri sey yazmis en iyi cozum adet beklemek ve test yapmak belirti aramak bos hakli yani ne desek tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…