- 30 Ekim 2012
- 451
- 489
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Guzelim dur sakin ol uzulme nasip ignenin etkisidir belki o yükselir gec dollenme falan olur bekle adetiniMalesef olmadi düşmüş sonuç ağlıyorum hüngür hüngür
Sanmıyorum ama ara vericem tedaviye çok yiprandim olcaksa olur zaten artık elimden daha fazlası gelmiyorGuzelim dur sakin ol uzulme nasip ignenin etkisidir belki o yükselir gec dollenme falan olur bekle adetini
YaaaaSanmıyorum ama ara vericem tedaviye çok yiprandim olcaksa olur zaten artık elimden daha fazlası gelmiyorçok yoruldum çok ümitlenmekten hayal kurmaktan yoruldum
Aynen Hilalcim benimde adet belirtisi . Hayirlisi hakkimizda ne kkadar uzulsekte allahin dedigi olurYaaaauzulme demekten baska bisey gelmiyo elimizden benimde sanirim adet belirtilerim basladi gibi gibi
Aynen canim umarim adet belirtisi deriz bi anda Rabbim yuzumuzu guldurur acikcasi ben heves etmiyorum yoksa ama umut Allahtan umudu asla birakmamAynen Hilalcim benimde adet belirtisi . Hayirlisi hakkimizda ne kkadar uzulsekte allahin dedigi olur
3 ile 5 gun arasi dollenme oluyor tutarsa canim ondan sonrada yukselmeye baslar sanirim ama gec dollenemede olabiliyor belli olmaz yani tam kacti degerin yeni tahlildeKzlar döllenmeden kaç gün sonra kanda beta hcg yükseliyor?
Canimcim gecen ay konusmustuk seninle ne yaptin madem tedavi uygulamiyor niye baska doktora gecmedin ?Kızlar benim doktorum bu ay yumurta takibi yapcak ilac falan vermediyarın kontrolum var yumurtalar kendiliğinden büyüyor mu çatlıyor mu ona bakicak yumurtam kendiliğinden büyürse catlatma ignesi yapar mi? ilaç vermedi. ya çatlatma iğnesi de yapmazsa kendiliğinden çatlasın derse ufff artık daha fazla beklemek istemiyorum yaa 1.5 yıldır beklemekten yoruldum
Canim simdi netten arastirdim bi doktor cevap vermis dollenme olduktan 10 gun sonra yukselmeye basliyomus senin adetin ne zamandiKzlar döllenmeden kaç gün sonra kanda beta hcg yükseliyor?
Yaaaa neeee cınım sana o kadar dedik sakalimiz yokki anam ben senden buyugum soz dinle eccik bekle dedim haInternettede dollenmeden 10 gün sonra diyor beta hcg salgılanir flan karıştı beklesemiydim adeti acaba
Canjm bende senin gibiyim 1.5 yildir bekliyorum bu ay yumurta takibi yapti doktorum kendiliginden buyuyp buyumedigine bakti 19.7 mm oluncada catlatma ignesi vuralim olasiligi arttiralim dedi ayin 20 sinde vuruldum canim bakalim nolcak eger vermezse doktorun yeterli boyuta geldiginde sen iste doktorundanKızlar benim doktorum bu ay yumurta takibi yapcak ilac falan vermediyarın kontrolum var yumurtalar kendiliğinden büyüyor mu çatlıyor mu ona bakicak yumurtam kendiliğinden büyürse catlatma ignesi yapar mi? ilaç vermedi. ya çatlatma iğnesi de yapmazsa kendiliğinden çatlasın derse ufff artık daha fazla beklemek istemiyorum yaa 1.5 yıldır beklemekten yoruldum
Canim Allahtan umit kesilmez adetini bekle bakalim nolcakInternettede dollenmeden 10 gün sonra diyor beta hcg salgılanir flan karıştı beklesemiydim adeti acaba
Canım değiştirdim doktorumu bu doktorum yumurtaların durumuna bakalım ona göre önümüzdeki ay ne tedavisine uygulayacagimiza karar verelim dedi ama ben bu ay uygulasın istemistim neyse vardır bi bildiği bu doktorum özel doktoru diğeri devlettiCanimcim gecen ay konusmustuk seninle ne yaptin madem tedavi uygulamiyor niye baska doktora gecmedin ?
cok varmis canim adetine niye uzuldun kahrettin kendini bu kadar1 hfta var adete bekleyeyim madem olmazsa o zamanda yaparim
Ayyy çok sevindim canım belki verir o zaman seninki vermişCanjm bende senin gibiyim 1.5 yildir bekliyorum bu ay yumurta takibi yapti doktorum kendiliginden buyuyp buyumedigine bakti 19.7 mm oluncada catlatma ignesi vuralim olasiligi arttiralim dedi ayin 20 sinde vuruldum canim bakalim nolcak eger vermezse doktorun yeterli boyuta geldiginde sen iste doktorundan
Ha tmaam o zaman mutlaka zamani falan gecmistir canim cunku bende ilk gittigimde bebek diye su zaman gel yumurtalara bakicam demisti ona gore tedaviye basliyor yani takilma canim hakkinda hayirlisi olsunCanım değiştirdim doktorumu bu doktorum yumurtaların durumuna bakalım ona göre önümüzdeki ay ne tedavisine uygulayacagimiza karar verelim dedi ama ben bu ay uygulasın istemistim neyse vardır bi bildiği bu doktorum özel doktoru diğeri devletti
Ayni zmaan zaten senle benim. 1i benimde canim sana dedim az sabret diye gulum1 hfta var adete bekleyeyim madem olmazsa o zamanda yaparim