Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim doktorum bu ay yumurta takibi yapcak ilac falan vermedi yarın kontrolum var yumurtalar kendiliğinden büyüyor mu çatlıyor mu ona bakicak yumurtam kendiliğinden büyürse catlatma ignesi yapar mi? ilaç vermedi. ya çatlatma iğnesi de yapmazsa kendiliğinden çatlasın derse ufff artık daha fazla beklemek istemiyorum yaa 1.5 yıldır beklemekten yoruldum

Canimcim gecen ay konusmustuk seninle ne yaptin madem tedavi uygulamiyor niye baska doktora gecmedin ?

Canjm bende senin gibiyim 1.5 yildir bekliyorum bu ay yumurta takibi yapti doktorum kendiliginden buyuyp buyumedigine bakti 19.7 mm oluncada catlatma ignesi vuralim olasiligi arttiralim dedi ayin 20 sinde vuruldum canim bakalim nolcak eger vermezse doktorun yeterli boyuta geldiginde sen iste doktorundan

Canimcim gecen ay konusmustuk seninle ne yaptin madem tedavi uygulamiyor niye baska doktora gecmedin ?
Canım değiştirdim doktorumu bu doktorum yumurtaların durumuna bakalım ona göre önümüzdeki ay ne tedavisine uygulayacagimiza karar verelim dedi ama ben bu ay uygulasın istemistim neyse vardır bi bildiği bu doktorum özel doktoru diğeri devletti

Ayyy çok sevindim canım belki verir o zaman seninki vermiş

Ha tmaam o zaman mutlaka zamani falan gecmistir canim cunku bende ilk gittigimde bebek diye su zaman gel yumurtalara bakicam demisti ona gore tedaviye basliyor yani takilma canim hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…