Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni catlatma ignesi cok etkiledi igne vuruldugumdan beri stres topu gibiyim herseye parliyorum herseye sinirleniyorum

Inşallah güzel allah hepinizden razı olsun hepimiz insallah tez zamanda bebislerimize kavuşuruz verdim kanı sonclar 1 buçuk saat sonra cikicakmis bekliycem artık inşallah hayırlı haber veririm size

Canim bende adami alarm kurup uyandirdim gece 4.45 te 36.saat doluyodu o zamam yaptik bi de o gece yine yaptik adam uzun bir zaman beni gormek istemicek
Gecen hafta ben onu kovaladım bi 36saat sonrasında yakalayabildim bide öncesinde, şimdi o beni kovalıyor, içimden ohh diyorum yok sana bişey başka sefere hadi hadi uzaklaşş
Hayir olur insallah canim bu gece cuma gecesi oldugundan bende istiareye yatmak istiyorum 2 rekat namaz kilip yatarim. Icimden oyle geciyor bakalim
Allah kabul etsin canım inşallah guzel şeyler görürsün :)
Beni catlatma ignesi cok etkiledi igne vuruldugumdan beri stres topu gibiyim herseye parliyorum herseye sinirleniyorum
Evet yeni yeni kendime geliyorum haftasonu deli gibiydim
Kızlar nolur bana dua edin kan testine gidiyorum inşallah değer yukselmistir
Ayy canım inşallah cıkarda şuralar bi şenlenirrr beraber göbek atarız sayende

Inşallah kuzum dua edin bana ben hepinize ediyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…