-
- Konu Sahibi Esra_Babies
Beni catlatma ignesi cok etkiledi igne vuruldugumdan beri stres topu gibiyim herseye parliyorum herseye sinirleniyorumkızlar PMS dıye bısey varmıs :S
Premenstrüel sendrom (PMS), kadınların adet döngüsü ile ilgili fiziksel ve duygusal belirtiler topluluğudur. Adet kanamaları başlamadan on gün öncesinden başlayabilir ve birkaç gün kala sona erer.
Ay insallah sende cikarsa bende bu agrilari hayra yorucam hadi ikindin vakti dua ettim hepimize insallah yukselmistir canimmmmKızlar nolur bana dua edin kan testine gidiyorum inşallah değer yukselmistir
Dualarimiz seninle canim benim Allah yuzunu guldursun guzel haberlerle gel insKızlar nolur bana dua edin kan testine gidiyorum inşallah değer yukselmistir
Saat 6bucukta burda ol merakla bekliyorummmmInşallah güzel allah hepinizden razı olsun hepimiz insallah tez zamanda bebislerimize kavuşuruz verdim kanı sonclar 1 buçuk saat sonra cikicakmis bekliycem artık inşallah hayırlı haber veririm size
Hadiiii benimde 8.gun canim senin once belli olucak insallaahhhhhKızlar benim de çatlatma iğnesinin 11.günü heyecanla bekliyorum
Tamam tatlm inşallah vardır dua edelim birbirimizeSaat 6bucukta burda ol merakla bekliyorummmm
Ben ettim ikindi namazindan sonra hayirlisi artik canimmmmTamam tatlm inşallah vardır dua edelim birbirimize
Ayni gun igne olmusuz belirti var miKızlar benim de çatlatma iğnesinin 11.günü heyecanla bekliyorum
Saolasin kuzum hayırlısı hber veririm muakkak öptüm seniBen ettim ikindi namazindan sonra hayirlisi artik canimmmm
Gecen hafta ben onu kovaladım bi 36saat sonrasında yakalayabildim bide öncesinde, şimdi o beni kovalıyor, içimden ohh diyorum yok sana bişey başka sefere hadi hadi uzaklaşşCanim bende adami alarm kurup uyandirdim gece 4.45 te 36.saat doluyodu o zamam yaptik bi de o gece yine yaptik adam uzun bir zaman beni gormek istemicek
Allah kabul etsin canım inşallah guzel şeyler görürsün :)Hayir olur insallah canim bu gece cuma gecesi oldugundan bende istiareye yatmak istiyorum 2 rekat namaz kilip yatarim. Icimden oyle geciyor bakalim
Evet yeni yeni kendime geliyorum haftasonu deli gibiydimBeni catlatma ignesi cok etkiledi igne vuruldugumdan beri stres topu gibiyim herseye parliyorum herseye sinirleniyorum
Ayy canım inşallah cıkarda şuralar bi şenlenirrr beraber göbek atarız sayendeKızlar nolur bana dua edin kan testine gidiyorum inşallah değer yukselmistir
Sendemi 15nde oldun canım iğne :)Ayni gun igne olmusuz belirti var mi
Inşallah kuzum dua edin bana ben hepinize ediyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahGecen hafta ben onu kovaladım bi 36saat sonrasında yakalayabildim bide öncesinde, şimdi o beni kovalıyor, içimden ohh diyorum yok sana bişey başka sefere hadi hadi uzaklaşş
Allah kabul etsin canım inşallah guzel şeyler görürsün :)
Evet yeni yeni kendime geliyorum haftasonu deli gibiydim
Ayy canım inşallah cıkarda şuralar bi şenlenirrr beraber göbek atarız sayende
Ayy canım bi cıksa kendim hamile olmuş gibi sevincem Rabbim yardımcın olsun inşallah canım dualarımız seninle...Inşallah kuzum dua edin bana ben hepinize ediyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Inşallah kuzum beklemedeyim yarim saate çıkar sonuç cok dua ettim inşallah güzel haberi yazarım size öpüyorum cokAyy canım bi cıksa kendim hamile olmuş gibi sevincem Rabbim yardımcın olsun inşallah canım dualarımız seninle...
Hastaneye yakın olsam kesin yarın kan verirdim ama çalıştığım için sıkıntı bayaInşallah kuzum beklemedeyim yarim saate çıkar sonuç cok dua ettim inşallah güzel haberi yazarım size öpüyorum cok
Inşallah kuzum vardır bebisin sende yazarsin buraya guzel haberi allah büyüktürHastaneye yakın olsam kesin yarın kan verirdim ama çalıştığım için sıkıntı bayaama haftaya bat a doğru yaptırcam
aslında belirti aramak istemiyorum hayal kırıklığı oluyor canımAyni gun igne olmusuz belirti var mi