Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanki dalga geciyorlar ya aradım şimdi hastaneyi yoğunluktan dolayı daha işleme yeni alındı kanınız diyo kaç saat bekliyorum ya böyle bisey olurmu bide özel yani 35 lira para verdim kim bilir ne zaman çıkar ya of kafayı yemek üzereyim kızlar

Tamam canım sakin ol sen hayırlısı olsun geç olsun bosver sonuç ıyı olsun yeterki , 2 katı yukseldıyse tadından yenmez

35 lirami bizim burda en yuksek 15 lira hakikaten nasil ismis o oyle firca atsaydin bi guzel

Hadi yaaa iyide bu alınan kanı bi süresi yokmu ya vakti etkisi gecerse. Ne saçmalık ben olsam aynı senin gibi sinirlenirdim. Yani biz bu kdr heyecanlandıksa seni düşenemiyorum.
Ay inşallah iyi bi sonuc cıkarda butun sinirin gecer. En başa alın deseydin bari ilaç alcam ona göre ağrım var felan deseydin yoksa keyfi olduğunu düşünüyorlardır

Valla çok sinirlendim ya aradım söylendim en geç 40 dakkaya çıkar dedi bakalm inşallah iyi bi sonuç çıkar kaç saatir bekliyorum ya strese girdim iyice bir daha da gidermiyim acaba o hastaneye aman iyi bi sonuç çıksında yeterki raziyim beklemeye 1 yıl beklemişim 40 dakka mi bekleyemicem allahm inşallah nasip eder ya çok heyecanlıyım bi tarafım olumlu bi tarafım hep olumsuz

Olumluuuuu insalllahhhhhhh

Kizlar, iyne yapdirma konusunda ben de tecrubeliyim)) siz iyneyi yapdirmadan once ultrasona gittinizmi? Endometriye ve yumurtaya baktirdinizmi? Olcusu ne kadar oldugunda yapdirdiniz iyneyi? Cunki yumurta kadar endometri de cok onemli
Merhaba bende yeni katıldım aranıza bu ikinci iğnem yumurta 20 mm dün iğne yaptırdım ve ilişkimde dün dü bugün baya agrım var batmalar var normal mi ilk iğnede hiç bi şey olmamıştı

Bıktım artık her ay aynı şey ya olmuyor olmuyoooorrrrrr ağlıyorum çok kötüyüm
Canim benim uzme kendini biliyorum demesi kolay ama yapmasi zor ama inan forumlardan okudugum kadariyla genellikle 2.denemede hamile kalan cok olmus belki bir daha ki ay melegin gelicek zamani bir dahaakk ay belki de uzulme nolur canim herseye can veren Allahim bizlerede saglkkli hayirli evlat nasip edicek ins

Yapacak birseyim yok allah büyüktür inşallah siz güzel haberler verirsiniz bana olmuyor benim cocugum kaç aylardır yiprandim artk çok yiprandim
Yaaa yapma boyle olmasa neler var onlarin olmazdi sende yani anliyorum seni ama Allaha sigin acacagi bi kapi elbet vardir gulum bak ben nasil tahlil yaptiririm diye dusunmuyorum bile inan takmamak daha iyi belki takmadigin an gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…