Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kahve leke cok cok azdevam ediyor . Ogleden beri uc bes damla gibi gelmis. karnımda tuhaf bi kramp var :KK43: yarin doktora randevu aldim. Bakalim ne olacak. Adetmi değilmiş anlaşılır..
Bende sanki adet olucam öyle bi belirti var yarın 12. Gün bakalım neler olucak :KK43:

Kahve leke cok cok azdevam ediyor . Ogleden beri uc bes damla gibi gelmis. karnımda tuhaf bi kramp var :KK43: yarin doktora randevu aldim. Bakalim ne olacak. Adetmi değilmiş anlaşılır..
Bugün iğnenin kaçıncı günü arkadaşım?
İnşallah adet değildir, olsa bile üzülme
bir zamanı vardır..

Göğüs hassasiyeti bendede var ayy inş yarın senden güzel haberler alırızz :dua:

İnşallah canım. Adet gelene kadar umudunu kaybetme :KK66:

İyi bari çok şükür.. Çok merak ettim cevap vermeyince.. hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bebegiimm.. eşimin arkadaşına misafirlige gitmiştik. Orda pek bakamadım. Şuan için kanamaya dönmedi ama gece başlar diyede korkuyorum. Gerçi gun doğmadan neler doğar.. herşeyin hayırlısı, yarın ne var ne yok iyice belli olur..

Bebegiimm.. eşimin arkadaşına misafirlige gitmiştik. Orda pek bakamadım. Şuan için kanamaya dönmedi ama gece başlar diyede korkuyorum. Gerçi gun doğmadan neler doğar.. herşeyin hayırlısı, yarın ne var ne yok iyice belli olur..
Öyle canım geçen ay iğnenin 12. Günü olmuştum bakalım eğer yarın olmassam belki küçük bi ihtimal ama adet belirtileri başladı bile hayırlısı artık :/

Hayırlısı yarın da meraktan çatlatma

İlaç bittikten 3 gün sonra gittim ben kontrole yumurta takibine başladı doktorum 2 günde bi gidiyodum çatlicak bi yumurtan yok şuan ilişki olsada olur olmasada olur canım dedi bana istediğiniz gibi olabilir dedi yani

Anladım canım benim adetim bitti cuma günü işte bitince de birlikte olduk ama doktora sorma ihtiyacı duymadım yarında yumurta takibine başlayacak bakalım ne alemde olacak merakla bekliyorum yarını dün akşam bı 15 20 dk yattım ama daha uzun nasıl yatiyorsunuz siz ben çok sıkıldım burda 2 saat yatican diyen doktor olmuş :110:

Anladım canım benim adetim bitti cuma günü işte bitince de birlikte olduk ama doktora sorma ihtiyacı duymadım yarında yumurta takibine başlayacak bakalım ne alemde olacak merakla bekliyorum yarını dün akşam bı 15 20 dk yattım ama daha uzun nasıl yatiyorsunuz siz ben çok sıkıldım burda 2 saat yatican diyen doktor olmuş :110:
Bende yatamıyorum canım insan sıkılıyo rahatta diil zaten

Bende yatamıyorum canım insan sıkılıyo rahatta diil zaten

Hiç duramıyorum kendimi banyoya atasim geliyor dün de eşim benimle konuştu yatakta öyle durdum gitse bende diğer banyoya girerdim direk
Çatlama iğnesini vurulduğunu zaman diyorum TV karşısında yapalım da en azından TV izlerim :halay::halay::halay:

Hiç duramıyorum kendimi banyoya atasim geliyor dün de eşim benimle konuştu yatakta öyle durdum gitse bende diğer banyoya girerdim direk
Çatlama iğnesini vurulduğunu zaman diyorum TV karşısında yapalım da en azından TV izlerim :halay::halay::halay:
:dondurma::halay::KK49: Vakit çabuk geçer bende öyle yapıyom :)

X