Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah olmaz inşallah.. Bir tanıdık lekeleri olmuş adet oldum zannetmiş bir kaç lekeden sonra görmemiş ki hamileymiş. Senin de öyle olur senden çok umutluyum nedense öyle hissediyorum

Yaaa oyle diyip beni iyice gaza getirme bak. Valla olmazsa hüsrana uğrarım aslında bende kendimden çok umutluydumda ne bilimm

Olsun canım açıklayıcı yazdığın için ben teşekkür ederim asıl şimdi emseye gidiyorum ama senşn yazdığın 6 aşılama fiyatı değil mi emsey için emset biraz pahalı bi hastane biliyorsun çok uçuk bi fiyat verirlerse yaptıramayız bizi zorlar biraz şu an doktorun kim nereye gidiyorsun ben şimdikinden memnunun aslında fiyat konusunda endişeliyim biraz aşılama ve tüp için birde ilaçlar hariç diyorsun ilaçlar ne kadar tutar ki

Yok cnm 6bin Tüp bebek fiyati ayriyeten ilaçlar nekadar tutar inan hiç bi bilim yok ama bence yüzyılla aşağı yukarı aynı olur.bide evet emsey pahali gibi duruyo ama ben tüp doktoruna 2017 de 125 lira muayene parası veriyodum.şimdide Gebze medicale gidiyorum, özel sağlık sigortasindan dolayi 15 lira ödüyorm fakat normalde fiyati 115 miş.aynı hastanede baska kadindoğumcularda 150-160 gibi muayene ücreti var, doktoruna göre degisiyomus. Oyüzden emseyde tüp doktorunun fiyati bence yinede iyi. Tabi gönlümüz hepsinin fiyatları düşük olmasindan ama nerdee,sadece muayeneye biton para verio insan.

Aaa bana iyi geldi fiyat ben daha fazla bekliyordum ya şimdi normal muayene 125 canım emsey de bakalım adetin ikinci günü gidcem canım dedim ya eşimde tüp yapalım diyor aşılama istemiyor hayırlısı

Aaa bana iyi geldi fiyat ben daha fazla bekliyordum ya şimdi normal muayene 125 canım emsey de bakalım adetin ikinci günü gidcem canım dedim ya eşimde tüp yapalım diyor aşılama istemiyor hayırlısı
Bi öngörüşmeye git bakalım cnm Nesrin hanım ne diyecek. buarada 2018 ücretlerinde değişiklik olmuş mu benide haberdar edersen sevinirim cnm

Tamam haber veririm mutlaka Canan hanıma gidiyorum ama kendi yapıyor mu tüp bebeğe mi yönlendirecek bilmiyorum ki canım

Kızlar klomen bittikten sonra ilişki yasadiniz mi yoksa doktorun çağırdığı zamana kdr beklediniz mi
İlaç bittikten 3 gün sonra gittim ben kontrole yumurta takibine başladı doktorum 2 günde bi gidiyodum çatlicak bi yumurtan yok şuan ilişki olsada olur olmasada olur canım dedi bana istediğiniz gibi olabilir dedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…