Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım, iyi akşamlar dilerim.
Görüşürüz

Cuma aksami testim bu sekildeydi. Sence koyulasma varmi aynimi ? Bu ikisi cuma akşamından. İlk gördüklerin bugünün tatlim

Eklentiler

• IMG_20180114_214109.png
    452,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20180114_214052.png
    353,1 KB · Görüntüleme: 34
Cuma aksami testim bu sekildeydi. Sence koyulasma varmi aynimi ? Bu ikisi cuma akşamından. İlk gördüklerin bugünün tatlim

Bence koyulaşma var canım
yarın daha koyu çıkarsa net olur..

Merhaba arkadaşlar. Bende bebek hasreti çeken bir anne adayıyım. 8 aydır korunmuyoruz, iki aydır da klomen tedavisi görüyorum. geçen ay doktorum klomen+ duphaston tedavisi uyguladı maalesef negatif sonuçla karşılaştık. Bu ay ise klomen+ ovitrelle uyguladı. bugün iğneden sonraki 3. gün. Doktorun dediği ilişki takvimine de uyuyoruz. heyecandan ve stresten her gün burda yazılanları okuyorum.Rabbim tüm isteyen annelere sağlıkla sıhhatle güzel bebekler nasip etsin inşallah..

Ben adet oldum malesef. Dr klomen verdi. Bakalım yarın başlıcam. Klomen kullananlar kilo yapıyor mu yan etkileri neler ?

Klomen le olmadı iki aydır eşimde aşılama yapmayalım direk tüp yapalım diyor aşılamanın tutma ihtimali düşük diye bu ay konuşmaz doktorla bir

Bende oğluma hamile kalana kadar 2 sene uğraştım, sadece 1 kere klomen kullanmştm ikiz gebelik olmuştu o da 8 haftalikken sonlanmşti. ondan sonra da 1 sene daha olmynca direk tupbebek doktoruna gittim ve aşılama ile daha fazla vakit kaybetmeyelim dedi ve Tüp Bebek yaptırdık. Şükürki ilkinde oğlumu kucağımiza aldık. Sende bi gidip bakıl istersen durumuna göre yönlendirir zaten

İnşallah ama doktor fazla bekleyemezsin en fazla 1 ay daha tedavi verir sonra tüp bebek yada aşılama diyor ama maddi açıdan hiç uygun değiliz

İlk 3 tane tüp yada aşılamayı karsilamıyor mu devlet arastirsan bir

Siz ne yapıyorsunuz.. Tedaviniz nedir @dlkkydlntpl merveeeeeeeee717

Klomen kullandım canım bugün doktoru arayıp bittiğini soylicem cagiracaktir bir kaç güne bakalım

Ben adet oldum malesef. Dr klomen verdi. Bakalım yarın başlıcam. Klomen kullananlar kilo yapıyor mu yan etkileri neler ?

Kilosunu bilmem de. Bana ağrı yaptı

Kızlar aşılama olmadan tüpe geçilir mi Bilgisi olan var mı

Bizim bir arkadaşa aşılama sana olmaz dedi tüpe geçtiler

Klomen le olmadı iki aydır eşimde aşılama yapmayalım direk tüp yapalım diyor aşılamanın tutma ihtimali düşük diye bu ay konuşmaz doktorla bir

Doktor değerlerinize göre karar veriyor zaten ama konuşmakta mantıklı tabii

Yok adetimden sonraya geliyo adetliyken gel hormon tahlili yapicam dedi ultrason icin gun aldiginda hesaplayip veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…