Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende oğluma hamile kalana kadar 2 sene uğraştım, sadece 1 kere klomen kullanmştm ikiz gebelik olmuştu o da 8 haftalikken sonlanmşti. ondan sonra da 1 sene daha olmynca direk tupbebek doktoruna gittim ve aşılama ile daha fazla vakit kaybetmeyelim dedi ve Tüp Bebek yaptırdık. Şükürki ilkinde oğlumu kucağımiza aldık. Sende bi gidip bakıl istersen durumuna göre yönlendirir zaten
Günaydın nerde yaşıyorsunuz ve aşılama ve tüp zor mu biraz gözüm de korkuyor açıkçası

:KK48::KK48: hadi yaa inşallah tekrar aynı heyecanları yaşarsın... Benim de bir 15 günüm olunca test yaparım herhalde pek sabırlı değilim ama bu kadar hafif ağrı moralimi bozdu heyecanım gitti(bir yandan da iyi çok düşünmem)
Herkezin bünyesi bir olmuyo canım ağrısı olmadan hamile kalanlar da var ağrın olcak diye şartlama kendini bende 2 aydır ağrı sancı var ama boş geçiyo :/

Günaydın nerde yaşıyorsunuz ve aşılama ve tüp zor mu biraz gözüm de korkuyor açıkçası
Günaydın cnm, Gebze'de ikamet ediyorum ama 5 sene önce Pendik Güzelyalı' da otururken bana enyakin Kaynarca yüzyıl hastanesi (eski adları nenehatun,medicine)
Vardı orda yaptırmıştım,ekip olarakta iyilerdi eğer otaraflardaysan düşün derim yada Kurtköy Emsey de 8ay önce yeni bi doktora gitmiştim hakkaten o da içime sinen bi doktor şimdi bile bişey ıcın arasam direk kendi cevapliyo ćok sıcakkanlı alakalı.
Buarada korkacak bişey yok cnm mesele çocuk olunca gözün bişey görmüyo zaten:KK66:
Aynı çatlama iğnesine benzeyen ufak iğneler kullanarak denilen süre boyunca gobekten kullanıp yumurtaları büyütüyolar ,sonra opu denilen işlem (yumurta toplama)
yapılıyo ve döllenen embriyolarin durumuna göre 3.gün yada 5.gün sana transfer ediyolar. Aşılama hiç yaptirmadim ama kolay gözünde büyütme bence. Meselâ tüp doktorum bikaç ay deneyin şayet olmzsa gelin direk tupbebek yapalım dedi. İnş hepimizin tüpe gerek kalmadan bebişleri olur:dua:

Günaydın cnm, Gebze'de ikamet ediyorum ama 5 sene önce Pendik Güzelyalı' da otururken bana enyakin Kaynarca yüzyıl hastanesi (eski adları nenehatun,medicine)
Vardı orda yaptırmıştım,ekip olarakta iyilerdi eğer otaraflardaysan düşün derim yada Kurtköy Emsey de 8ay önce yeni bi doktora gitmiştim hakkaten o da içime sinen bi doktor şimdi bile bişey ıcın arasam direk kendi cevapliyo ćok sıcakkanlı alakalı.
Buarada korkacak bişey yok cnm mesele çocuk olunca gözün bişey görmüyo zaten:KK66:
Aynı çatlama iğnesine benzeyen ufak iğneler kullanarak denilen süre boyunca gobekten kullanıp yumurtaları büyütüyolar ,sonra opu denilen işlem (yumurta toplama)
yapılıyo ve döllenen embriyolarin durumuna göre 3.gün yada 5.gün sana transfer ediyolar. Aşılama hiç yaptirmadim ama kolay gözünde büyütme bence. Meselâ tüp doktorum bikaç ay deneyin şayet olmzsa gelin direk tupbebek yapalım dedi. İnş hepimizin tüpe gerek kalmadan bebişleri olur:dua:
Aaa tesadüfe bak emseye gidiyorum Canan hanıma Kaynarca da oturuyorum hemde ya yüzyılı bende duydum emsey sen fiyat almadık daha bu ay konuşulacak yüzyılda hangi doktordu peki

Herkezin bünyesi bir olmuyo canım ağrısı olmadan hamile kalanlar da var ağrın olcak diye şartlama kendini bende 2 aydır ağrı sancı var ama boş geçiyo :/

Ne bileyim sanki ağrı olmayınca olmayacakmış gibi. Dun aksamdan beri agrim olmaya başladı tekrar .İnsan kendi ağrısından bile sevinir hale gelebiliyiormuş bunu da gördük.

Ne bileyim sanki ağrı olmayınca olmayacakmış gibi. Dun aksamdan beri agrim olmaya başladı tekrar .İnsan kendi ağrısından bile sevinir hale gelebiliyiormuş bunu da gördük.
Öyle canım ama ben 2 aydır ağrı çekiyorum tam ağrı denemez sancı şeklinde ama boş geçiyo bilemessin ağrı olmadan hamile kalırsın belki

Aaa tesadüfe bak emseye gidiyorum Canan hanıma Kaynarca da oturuyorum hemde ya yüzyılı bende duydum emsey sen fiyat almadık daha bu ay konuşulacak yüzyılda hangi doktordu peki
Gercekten tam tevafuk oldu:)Daha oğlum küçüktü doktorumuzu ziyaret edelim demiştik ist.da Hisar hospital die bi hastane varmış oraya geçtigini soylediler tabi hâlâ ordami bilemiyorum.orda bi arkadaşım çalışıyoda 1 sene önce ona sordum şuan ki doktor nasıl diede, galiba pek tecrübeli değil ama ben pekte anlamam demişti.ondan sonrada yeni bi doktr geldimi bilemiyicem ama geri kalan ekip aynı galiba embriyolog hemşire falan. dondurulmus embriyolarimizida emseye transfer ettirip orada devam ettim.tabi onların sonucuda negatif olduya neyse nasip değilmiş. Emseydede tüp doktoru Nesrin hanima gidiyodum cnm inan cok şeker bi doktor tanisan hak verirsin bence.
Fiyat konusundada 2017 yılı için yüzyıl yanlış hatirlamiyosam ilaçlar dahil 8bin demişti. Emseyde ilaçlar hariç 5 bin küsür dedi düz 6bin de sen ona ilaçlarla nekadar olur bilemem tabi.aşılamayı da geçen ay doktoruma sorduğumda 750 demişti. Tabi 2018 fiyatları nasıl bilemiyicem cnm.

X