- 22 Nisan 2015
- 19.170
- 116.769
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.681
Kızlar ignenin 11. Günü. Bata uc gün var. Sizcee
arkadaşım yarın ilk idrarla dene, koyulaşma varsa gebesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ignenin 11. Günü. Bata uc gün var. Sizcee
arkadaşım yarın ilk idrarla dene, koyulaşma varsa gebesin
Tamam canısı sağol
Yaa inşallah vardır da güzel haberler verebilirim :)rica ederim ne demek, güzel haberlerini bekliyoruz,
beni de etiketle, tebrik edicem
Yaa inşallah vardır da güzel haberler verebilirim :)
İnşallah canım, iyi akşamlar dilerim.
Görüşürüz
Cuma aksami testim bu sekildeydi. Sence koyulasma varmi aynimi ? Bu ikisi cuma akşamından. İlk gördüklerin bugünün tatlim
Bence koyulaşma var canım
yarın daha koyu çıkarsa net olur..
Aynen canımHayırlısı olsun o para çıkacakmış sizden artık tecrübe oldu
Kızlar aşılama olmadan tüpe geçilir mi Bilgisi olan var mı[/QUOTE
Doktorun öneriyosa tabiki direk tüp bebekte yapılabilir.illaki ilk başta klomenle takip, snraki adım aşılama, en son olrakta tüp bebek olmasi mecbur değil. eşlerin ikili olrak yapılan tahlil ve tetkiklerine göre değişiyo cnm.
Bebiş isteyeli 2 aymı oldu?Klomen le olmadı iki aydır eşimde aşılama yapmayalım direk tüp yapalım diyor aşılamanın tutma ihtimali düşük diye bu ay konuşmaz doktorla bir
HAyır 1.5 senedir deniyoruz 2 aydır da klomenBebiş isteyeli 2 aymı oldu?
İnşallah ama doktor fazla bekleyemezsin en fazla 1 ay daha tedavi verir sonra tüp bebek yada aşılama diyor ama maddi açıdan hiç uygun değiliz
Ben adet oldum malesef. Dr klomen verdi. Bakalım yarın başlıcam. Klomen kullananlar kilo yapıyor mu yan etkileri neler ?
Kızlar aşılama olmadan tüpe geçilir mi Bilgisi olan var mı
Klomen le olmadı iki aydır eşimde aşılama yapmayalım direk tüp yapalım diyor aşılamanın tutma ihtimali düşük diye bu ay konuşmaz doktorla bir
Yok adetimden sonraya geliyo adetliyken gel hormon tahlili yapicam dedi ultrason icin gun aldiginda hesaplayip veriyoSlm cnm. Bende 2 sefer rahim filmi cekildim. ilkini 5 sene önce anestezi almadan cekildim, bide geçen ay histeroskopiyle aynı gün rahim filmi tekrar çekildim bunda anestezi istedim. Kısa bi işlem.peki anlamadığım doktorun adetli gittiğin zamanmi çekebiliriz dedi o kısmını anliyamadim cnm.çünkü adet bitiminden sonraki 1 hafta içinde cekilio ozaman rahim hâlâ ince oldugu icin daha net gözlemleniyomş.