Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dun bırlokte olduk sılık cıkarsa aksam buaksamda oluruz bıraz beyaz koyulasan akıntımmoldu sımdı aksama heralde catlayabılır ınsan yumurtasının catlıcana bukadar sevınırmı yaaa geven ay catlamadı :KK66:

Evlenince insan nelere seviniyor.. Akıntım var ağrım var belim ağrıyor diye bizim için ümit kapısı oldu ki:KK70:

İnşallah günlerimiz aynı beraber veririz inşallah :KK16: kaçında adetin
İnş gülüm :) son 7-8 aydır herhalde ilaçlardan olsa gerek döngülerimin arası kisaldi, öncesinde enaz 30 gün ve üstü olurdu pek günü gününe olmuyrum. Ama dediğim gibi son aylara göre bakarsak tahminen 27 sinde falan olmam lazım. Senin peki?

1'inde inşallah olmam :anneadayı: o zaman ilk müjdeyi sen vereceksin
Bakalım cnm diyorumya döngüler kafayı yedi oyüzden bellide olmaz. Gerçi 27 si ignenin 15 gününe denk gelio ozamana da belli olur herhalde :KK64:6 sene önceki klomen kullandığım da herhalde ilk oluşu bide cahilligimden pek bişey farkedememstim ćatlatma iğnesine gerek kalmadan ćatlamisti.ama o ağrıyı tabiki ayırt etmemek mümkün değil baya olmuştu zaten doktora gidincede yeni çatlamş demişti, hatta adetim geçti ben hiç umursamiyorum kesin olcm gözüyle atlayıp zipliyodum komşumun zoruyla test yapmştm.utandigimdan testi bile o almıştı :-)

Bakalım cnm diyorumya döngüler kafayı yedi oyüzden bellide olmaz. Gerçi 27 si ignenin 15 gününe denk gelio ozamana da belli olur herhalde :KK64:6 sene önceki klomen kullandığım da herhalde ilk oluşu bide cahilligimden pek bişey farkedememstim ćatlatma iğnesine gerek kalmadan ćatlamisti.ama o ağrıyı tabiki ayırt etmemek mümkün değil baya olmuştu zaten doktora gidincede yeni çatlamş demişti, hatta adetim geçti ben hiç umursamiyorum kesin olcm gözüyle atlayıp zipliyodum komşumun zoruyla test yapmştm.utandigimdan testi bile o almıştı :-)

:KK48::KK48: hadi yaa inşallah tekrar aynı heyecanları yaşarsın... Benim de bir 15 günüm olunca test yaparım herhalde pek sabırlı değilim ama bu kadar hafif ağrı moralimi bozdu heyecanım gitti(bir yandan da iyi çok düşünmem)

:KK48::KK48: hadi yaa inşallah tekrar aynı heyecanları yaşarsın... Benim de bir 15 günüm olunca test yaparım herhalde pek sabırlı değilim ama bu kadar hafif ağrı moralimi bozdu heyecanım gitti(bir yandan da iyi çok düşünmem)
Ağrıya sızıya kafanı takma ama çok ağır işlerde yapmamaya çalış. Tedbir bizden takdir Rabbimden artık...

iğnenin kaçıncı günü canım üşütmediysen falan normal ben de de var

Daha iğne vurulmadim ki klomen cumartesi bitti

Aşırı buyuyuce cok agrili oluyor süreç. Benim gecen ay buyume coktu. Igneden sonra catlamayan yumurtalarim iki kati olmustu. Surekli adet sancisi gibi agri cektm. Igneden dolayi sendrom olusturmus yumurtalarim. Yani bana pek iyi gelmedi. Tabi bendeki istisna. Senin oyle olmaz insallah. Ne zamwn gideceksn yumurta takibine

İğne vurulmadim daha bekliyorum yarın sabah Arıcam doktoru randevu için

İğne kullanmadığım aylarda sanki daha belirgin ağrım vardı off ya inşallah sıkıntı yoktur ben bu ignelerden çok umutluyum
22 canım
Daha çok gençsin zamanla herşey inş

Daha iğne vurulmadim ki klomen cumartesi bitti

İğne vurulmadim daha bekliyorum yarın sabah Arıcam doktoru randevu için

Daha çok gençsin zamanla herşey inş

İnşallah ama doktor fazla bekleyemezsin en fazla 1 ay daha tedavi verir sonra tüp bebek yada aşılama diyor ama maddi açıdan hiç uygun değiliz

Evet haklısın cnm nezamandır ıstıyosun

2 seneyi geçiyor evleneli hiç korunmadık.. Eşim 6.ay da ameliyat oldu 1 ay öncesine kadar da onunla uğraşıyordum şimdi onun biraz normalleşti benim amh kötü cikti :KK42: ne bileyim eşimle uğraşırken de çok gittim doktora hiçbir şey çıkmıyordu.. beklemiyordum aslında o yüzden telaşa kapıldık

Kızlar ignenin 11. Günü. Bata uc gün var. Sizcee

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-14-16-18-57.png
    Screenshot_2018-01-14-16-18-57.png
    108,8 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20180114_135605.jpg
    IMG_20180114_135605.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 31
2 seneyi geçiyor evleneli hiç korunmadık.. Eşim 6.ay da ameliyat oldu 1 ay öncesine kadar da onunla uğraşıyordum şimdi onun biraz normalleşti benim amh kötü cikti :KK42: ne bileyim eşimle uğraşırken de çok gittim doktora hiçbir şey çıkmıyordu.. beklemiyordum aslında o yüzden telaşa kapıldık
Kotu cıkan ne anlamadım cnm

X