- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #3.481
Kanmı vericeksinBakalim benim yarin sonuc ne cikcak
Kizlar ya bende aşırı gaz var. İgne vurulduktan sonra ilk gun böyleydi. Simdi yine boyle. Birde ara ara kasigima hafif bi sanci giriyor.
İğnemi yapıyo bunu bende çok gidiyorum su fazla tüketmediğim halde çok fazla lavoboya gidiyorumfelaket gaz ve sislik oluyor bende felaket durumdayim. hele bide gunde rn az on kere lavobaya gidiyorum
İğnemi yapıyo bunu bende çok gidiyorum su fazla tüketmediğim halde çok fazla lavoboya gidiyorum
Şişkinlik bendede var özellikle göğüslerde çok hassas bideben iyneye yoruyorum o yapiyor buyuk ihtimal cunku ben hic bu kadar lavovu kullandigimi bilmem siskinlikten nefes bile alamiyorum suan
Şişkinlik bendede var özellikle göğüslerde çok hassas bide
5. Gün cnm daha çok var benim yaaa zaman geçmiyosen iyne vurulali kac gun oldu canim
5. Gün cnm daha çok var benim yaaa zaman geçmiyo
İnşaallah canım sendende güzel alırız moral buluruzboyle durumlarda zaman hic gecmiyor bende 31 aralikta vueuldum bat 14 ocak. bi heves gidip test aldim ama yapamadim yarin sabah ilk idrarla yapcam inaallah vardir daha 4 gunum var ama :)
Hemen hemen aynıymışız bende 29 aralıkta vuruldum bat 15 ocak hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırız henüz bende test yapmadım gidip kan vermeye vaktim olmadiboyle durumlarda zaman hic gecmiyor bende 31 aralikta vueuldum bat 14 ocak. bi heves gidip test aldim ama yapamadim yarin sabah ilk idrarla yapcam inaallah vardir daha 4 gunum var ama :)
Kanmı vericeksin
Bende bşe yok canım bu ay son aşılamaya gidcez senin nasıl gidiyor bir sıkıntı yoktur umarım
Hayırlısı olsun inşallah canım. Eninde sonunda olacak Allah'ın izniyle buna inan. Benim şimdilik iyi çok şükür. Tabi zor bir süreç ama daha çok başındayım. Bir de zor hamile kalınca insan çok üzerine düşüyor, hep endişe hali... aşılamayı doktor mu dedi canım?Bende bşe yok canım bu ay son aşılamaya gidcez senin nasıl gidiyor bir sıkıntı yoktur umarım
Hmm anladım cnm hadi hayırlısı bakalım ne çıkıcak yaz buraya tmmEvet progesteron hormonu na bakicakmis
Ben şuan beklemedeyim cnm iğnenin 6. Günü daha bakalım neler olucek :/